Sandbox haberleri: 2 milyon kullanıcı sayısı ve yeni bir anlaşma

Sandbox haberleri: 2 milyon kullanıcı sayısı ve yeni bir anlaşma

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse varlığı Sandbox, son günlerde haberleriyle ön plana çıkıyor Sandbox haberleri gündemi meşgul etmeye devam edecek gibi. Geçtiğimiz günlerde birden fazla müjdeyi kullancılarla paylaşan ekip, yeni haberlerle geldi. Bu sefer iki haber birden var.

Geçtiğimiz birkaç gün Sandbox Metaverse, müzik ve NFT endüstrisi için çok verimli geçti. Müzik endüstrisinin önde gelen isimlerinden bazıları, NFT pazarı ve sanal küre için bir başlangıç yapıyor. 

Universal Music Group, Sony Music, Warner Music Group ve Tencent dahil olmak üzere büyük müzik şirketlerinin tümü sanal hale geldi. Ancak 2021’den beri K-Pop grubu BTS çok fazla ses çıkarıyor ve sorumluluğu üstleniyor. 

Meta veri tabanında iyi bilinen bir isim olan Sandbox, teknolojiye büyük yatırım yapıyor ve Cube Entertainment ile ortaklaşa meta veri tabanındaki operasyonlarını genişletmeye hazırlanıyor. 

Sandbox haberleri için ilk dikkat çeken K-Pop ile anlama varması oldu. Geçen yıl K-Pop Music Metaverse’ini ve K-Pop Stars’ın NFT’lerini çıkarmak için bir ittifak kurduktan sonra, iki şirket Şubat ayında “AniCube” Entertainment markalı bir ortak girişimin kurulduğunu duyurmuştu. Şimdi ise şirket tarafından gelen haberlere göre The Sandbox’ta yer alacak.

Sandbox haberleri gündemi sallıyor

The Sandbox için ikinci önemli haber ise kullanıcı sayısında yaşandı. SAND, ikinci sezon alfa lansmanında 2 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştığını duyurdu. 2. sezon resmen 4 Mart Cuma günü başlamış oldu. 

SAND, sezonu Snoop Dogg ile açtı. İş birliği içinde oluşturulan “Snoopverse”in bir ön izlemesi de dahil olmak üzere 35 benzersiz sanal deneyimi özgürce keşfedebilecekler. Sandbox haberleri bu hafta bu şekilde gelişti.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin