REN, bir haftada %45 değer kazandı! Alım fırsatı mı?

REN, bir haftada %45 değer kazandı! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İnsanlar, Ren ağının yerel kripto para birimi olan REN’i kullanarak varlıkları blok zincirleri arasında taşıyabilir. Şubat 2018’de REN coin ilk kez genel halkın kullanımına sunuldu. O dönemde insanlar, kripto paraların patlamasından kâr etmeye çalışıyordu ve piyasa güçlü bir boğa koşusu dönemindeydi. Kripto para 2021’de büyüleyici bir yıl geçirdi ve geçen yılın şubat ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,83 dolara ulaştı.

Önemli kazançlar elde etti

2021’in başlarında kripto paranın popülaritesi patladı. Coin’in fiyatı geçen yıl 11 Şubat’ta 1 dolarlık engeli aştı ve 20 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,83 dolara ulaştı. Ancak, bu seviyeyi koruyamadı ve 25 Mart 2021’de gün içi en düşük 0.8129 dolara düştü.

Nisan ayının ilk iki haftasında, kripto para kademeli olarak altına düşmeden önce 1 doların hareket ediyordu. Aralık ayında Bitcoin’in değeri %29 düştü. Uzun bir ayı piyasası, REN’in 1 Ocak 2022’de 0,56 dolara düşmesine ve 24 Ocak’ta ise 0,28 doları görmesine neden oldu. Benzer şekilde XRP de 21 Şubat’ta yedi ayın en düşük seviyesi olan 0.27 dolara düşmüştü.

REN, bir haftada %45 değer kazandı! Alım fırsatı mı?

CoinMarketCap’e göre, kripto piyasasının toplam değeri son 24 saatte yüzde 4,44 düşüş yaşadı. Bitcoin ve Ethereum gibi büyük para birimleri kırmızı renkte işlem görüyor. Ancak, REN coin fiyatı, 3 Mart itibariyle son yedi gün içinde yüzde 45 artış yaşadı. Bu eğilim devam ederse, kripto para boğalara katılabilir ve 0,4184 dolarlık direnç işaretini kırabilir. CoinMarketCap’e göre, coin’in bugünkü fiyatı 0.396007 dolar. Kripto para, son 24 saatte %0,14 değer kaybetti.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin