Snoop Dogg, Sandbox'ın içinde Snoopverse'ü inşa ediyor

Snoop Dogg, The Sandbox’ın içinde Snoopverse’ü inşa ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerikalı ünlü rapçi Snoop Dogg (gerçek adı, Cozomo de Medici) NFT’lere verdiği destekle tanınıyor ve  The Sandbox Metaverse içinde sanal bir “konak” inşa ediyor.

Bu sanal dünyada, kişi bir parça sanal mülke, araziye veya gayrimenkule sahip olabilir ve hatta kişisel bir ev geliştirebilir. Bu dijital alemlerdeki mülkler için işlemler, fiziksel dünyadaki aynı ilke tarafından yönlendiriliyor: Konum

Snoop Dogg on Twitter: "ENTER THA SNOOPVERSE. 💰 SNOOP DOGG LAND Sale in  @TheSandboxGame 🐶 tomorrow 8 AM EST 🌎 Snoopverse Early Access Pass  droppin at tha same time. Lessgetit https://t.co/DZvSV4NNSc  https://t.co/U1HzHztYEV" /

En ucuz Snoopverse arazileri 12 bin dolara alıcı buluyor

Bir metaverse devi olan Sandbox, 122 normal arazi, 67 premium arazi ve Snoop Dogg’un sanal gayrimenkulüne oldukça benzeyen 3 site içeren Snoop Dogg arazi müzayedesinin ilk aşamasını tweetledi. Toprak sahipleri, Snoop Dogg ile birlikte Metaverse içinde yer alan çoklu bir etkinlik olan Snoopverse’e katılacak. Sahipler, konserler ve etkinlikler aracılığıyla sosyal etkileşimi mümkün kılacak olan Snoopverse’deki oyun yoluyla NFT’leri toplayabilir ve SAND elde edebilecekler.

Snoopverse Erken Erişim Bileti’ne sahip olanlar, Snoop Dogg’un Snoop heykeli ve Brown Sugar arabası gibi Metaverse kreasyonlarına da ilk erişim elde edecekler.

Sandbox’ın arazisi yüksek talep görmeye devam ediyor ve ikincil piyasadaki en ucuz araziler 1790 SAND veya 11 bin 921 dolara mal oluyor. Öte yandan Snoop Dogg, Metaverse’i seven tek süperstar değil gibi görünüyor; Justin Bieber yakın zamanda bir Metaverse canlı performansında rol aldı. Öte yandan Metaverse arazi satışları rekor kırmaya devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin