featured

Sandbox fiyat analizi – Yeni bir çöküşe mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının son zamanlarda yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Sandbox fiyatı, 5,64 dolar seviyesi boyunca üç yüksek seviye oluşturdu. Bu da üçlü bir tepe oluşumuna işaret ediyor.

SAND 4.76 dolar seviyesindeki destek noktasını aşarsa, muhtemelen %25 oranında bir değer kaybı yaşayarak 3.88 dolar seviyesini yeniden test edecektir.

6.07 dolar seviyesinin üzerinde gerçekleşecek bir yükseliş hareketi, boğaların daha fazlasını elde etmek için geri döndüğünü gösteren tezi geçersiz kılacaktır.

Sandbox değeri yaklaşık bir haftadır iki önemli hayati seviye arasında yatay yönlü hareket ediyor. Bu konsolidasyon, ne boğaların ne de ayıların SAND’ı her iki yönde de hareket ettirmeye istekli veya yetenekli olmadığını gösteriyor. Düşüş trendine sahip olması nedeniyle de hareket şansı ve yeteneği oldukça kısıtlı.

Beklenen Sandbox değerleri dipte mi?

4 Aralık tarihinde kripto para piyasasında yaşanan çöküşten sonra korumalı alan fiyatının toparlanması oldukça etkileyiciydi. Çünkü en düşük seviye olan 4,12 dolar seviyesinden %50 oranında bir yükseliş hareketi kaydedildi. Fakat bu yükselişin ardından SAND durdu. Yükseliş veya düşüş momentumlarından yoksun kaldı. Bu da 4,76 dolar ile 5,64 dolar seviyeleri arasında yatay bir hareketle sonuçlandı.

Bu konsolidasyon sırasında, Sandbox fiyatı 5,64 dolar civarında üç eşit zirve kurdu ve bu da üçlü üst kurulumla sonuçlandı. Bu teknik oluşum, alıcıların ralliyi uzatmaya yönelik üç başarısız girişiminin ardından ayıların eninde sonunda kontrolü ele geçireceğine ve fiyatı düşüreceğine bir işaret.

Sandbox grafik

Şimdiye kadar, SAND oluşturduğu üçüncü yüksek seviyeden %8 oranında bir düşüş yaşadı. Grafikte oluşan şekiller incelendiğinde, sonunda 4,76 dolarlık destek noktasının yeniden test etme ihtimalinin olduğu sonucuna varılıyor. Yatırımcılar mevcut pozisyonda kendilerine kısa vadeleri pozisyonlar açabilir veya 5,27 dolar civarında bir yükselişin oluşmasını bekleyebilirler.

Oldukça riskli bir ihtimal olsa da, Sandbox fiyatının 5,64 dolar seviyesini aşma şansı var. Bu da kısa vadeli pozisyona girmek için çok daha iyi bir şans sağlıyor.

Ne olursa olsun, 4.76 dolarlık dip seviyesinin kırılması, 4 Aralık tarihinin en düşük seviyesi olan 4,12 dolarda %18 oranında bir çöküşü tetikleyecek ve ardından 3,88 dolar seviyesi gelecek. Toplamda ise bu düşüş, mevcut pozisyondan %25 oranında bir değer kaybı oluşturabilir.

Öte yandan, Sandbox fiyatı 6,07 doların üzerinde veya daha yüksek bir değere ulaşırsa, yükseliş tezi geçersiz olacaktır. Kripto para yatırımcılarının bu seviyenin hemen üzerinde stop-loss kullanabilirler. Bu gelişme ile SAND 6.75 dolarlık direnç seviyesini yeniden test etmek için daha yükseğe tırmanabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin