Sandblock
Sandblock

Veri mahremiyetinde yaşanan sorunlar Sandblock ile tarih oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Veri mahremiyeti sorunlarına eğilen Blockchain tabanlı girişim Sandblock, 2018’in ilk çeyreğinde satış etkinliği gerçekleştirecek.

Markalar genellikle yeni müşteriler elde etmek ve onları çekmek için çok para harcarlar. Müşteriler bu tür tekniklere de açık olsalar da sorun, ciddi gizlilik kaygıları yaratan şirketler tarafından tutulan ve paylaşılan müşteri bilgileri sorununa yol açar.

Tüketici mahremiyetine ve veri korumasına yönelik bu tehdit, markalar tarafında bir zorunluluk haline geliyor çünkü bir tarafta, itibarlarını bozmak istemiyorlar ve diğer taraftan, bu geleneksel araçlara dönüşmedikçe işlerini etkili bir şekilde yapamazlar.

Blockhain özel veriler için biçilmiş kaftan

Özel olarak veri işlemek için inanılmaz yeteneği olan Blockchain burada mükemmel bir çözüm olarak karşımıza geliyor. Sandblock, markaları ve müşterileri birleştirmek için merkezi olmayan bir protokol kullanan yeni bir özerk konsorsiyumdur. Bu, verilerin güvende tutulmasına yardımcı olacak ve kullanıcılara istedikleri gibi paylaşma özgürlüğü sağlayacaktır.

Ethereum Blockchain tabanlı platform, gücünü yerel Satisfaction tokeninden (SAT) alıyor. Sandblock platformu, büyük markaların tekelini kırarak ve ilgili tarafların herhangi bir bilgisi olmaksızın yasadışı olarak tutulan müşteri verilerine özel erişimden kurtularak tüm markalar için bir “oyun alanı” sağlama çabasında. Satisfaction’ın merkezi olmayan protokolü, markaların evrensel olarak üzerinde anlaşılan veri gizliliği kavramları içinde kullanıcı bilgilerine erişmesini sağlar.

Sandblock iki yönlü yaklaşımla fark yaratmak istiyor

Mahremiyet sorunlarıyla ilgili olarak belki de en ilgili grup olan kripto topluluğuna ulaşmak için, Sandblock geliştiricileri kendi isimleri tanınması için iki yönlü bir yaklaşım geliştirdiler.

İlk olarak, yeni girişimle ilgilenip ilgilenmediklerine bakılmaksızın, tüm kripto topluluğuna adanmış bir mobil uygulama yayınlıyorlar. Yeni mobil uygulama, kripto varlık yönetimi için daha etkili bir yöntem haline gelebilir. Tüm favori mağazalarda ticaret yaparken doğrudan kazanç sağlar. Uygulama şu an alpha test modunda ve genel beta yakında piyasaya sürülecek.

Ardından Sandblock’un Blockchain tabanlı ekosistemi geliyor. Platform, tüm markaları kripto varlıklarına dönüştürmekte ve böylece yalnızca belirli bir ülke değil, dünyadaki herkes için çalışan bir ödül programı oluşturmaktadır.

İşlem ücretleri oldukça düşük, bu da bu ödül programlarından mikro kazanımlar sağlayacak. Her bir markanın ödülleri için kripto pazarının değişken yönlerini en aza indirmeye yardımcı olan bir temel değer söz konusu. Bu, bir markanın işi kendi başına teslim edemese bile, gerçek bir temel değerin her zaman saklanmasını sağlar.

Sandblock satış detayları

Sandblock tokeninin adı SAT. Satış etkinliği 28 Mart-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. İlk gün için %15, ardından ertesi gün %10 ve sonraki 10 günde% 5 bonus olacak. Soft cap 2,700 ETH ve hard cap 8,000 ETH. Yakın gelecekte Sandblock çalışanları tarafından daha fazla detay açıklanacak.

Ödemeler ETH, BTC ve banka kartlarıyla kabul edilecek. Token fiyatı ise 1 ETH = 3000 SAT (+ tier bonus) olarak belirlendi. Maksimum cap 8 milyon dolar, minimum işlem miktarı 0.05 ETH, 0.01 BTC veya 50 dolar. Her bir hesap 500 bin adet SAT satın alabilir ve satıştaki toplam token sayısı 19 milyon 500 bin.

Tier bonusları:

    Tier 1: +15% tokens (2 000 000 SAT)
    Tier 2: +10% tokens (2 500 000 SAT)
    Tier 3: + 5% tokens (3 000 000 SAT)
    Tier 4: no bonus (12 000 000 SAT)

Tokenler satışların bitiminden sonra 3 güç içinde dağıtılacak, borsa listelemesi ise satışların ardından iki hafta içinde gerçekleştirilecek.

Son olarak gerçekleştirilen ön satış etkinliğinde arz edilen 8 milyon tokenin tamamı satıldı!

 

Tüm bilgiler için Sandblock web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin