SAND, yoğun satış baskısıyla karşı karşıya! Daha fazla düşüş kapıda mı?
SAND, yoğun satış baskısıyla karşı karşıya! Daha fazla düşüş kapıda mı?

SAND, yoğun satış baskısıyla karşı karşıya! Daha fazla düşüş kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox (SAND) fiyatı, 50 günlük EMA’yı koruyamıyor ve bu da 20 günlük EMA altında keskin bir düşüş eğilimine neden oluyor. SAND, 1 dolarlık psikolojik desteğin üzerinde kalmak için mücadele ediyor. Kripto para fiyatı, piyasadaki düşüşün ortasında sürdürülebilirlik gösteremezse, yatırımcılar %25’lik bir düşüşle 0,75 dolar seviyesini bekleyebilir.

Anahtar noktaları:

  • SAND grafiği, 1 dolar işaretinin üzerinde sürdürmek için mücadele eden bir yükseliş girişimini gösteriyor.
  • 50 günlük EMA’daki arz düşüşü nedeniyle piyasa fiyatları düştü.
  • SAND fiyatındaki gün içi işlem hacmi 428 milyon dolar olup, %16,16’lık bir artışa işaret etmektedir.

SAND/USD Chart

SAND fiyatı, 26 Haziran’da %60’a varan bir ralliye tanık oldu. Buna rağmen altcoin, 1,30 dolara yakın olan 50 günlük EMA’yı geçemedi. 1 doların üzerindeki arz düşüşü de, altcoini bir hafta içinde psikolojik işarete geri getirdi. Altcoin üzerindeki satış baskısı bir dizi uzun fitil mum yaratıyor. Bu nedenle, yatırımcılar Sandbox’ın aşırı satım bölgesine hızla ilerlemesini bekleyebilir.

Bununla birlikte, düşüş eğilimi, artan ticaret hacmi desteğinden yoksun ve 1 doların altında erken bir geri dönüşe puan ekliyor. Bu nedenle, yatırımcılar 0,75 dolara düşüşün, 0,85 dolardaki zayıf destek seviyesinden aniden tersine dönmesini bekleyebilirler.

Ayrıca olası olmayan bir fiyat durumunda 1 dolar işaretinin üzerinde devam ederse, 50 günlük EMA’nın üzerinde 1,50 dolara ulaşmak için ters bir ralli geçişi mümkündür.

Teknik gösterge

SAND fiyatının düşüş eğilimi göstermesi, DI çizgilerinde keskin bir tersine dönüşü etkiler ve bu da yükseliş yayılımında keskin bir düşüşe neden olur. Çizgiler düşüş eğilimi göstermeye ve trendin tersine döndüğünü duyurmaya hazır.

Direnç seviyeleri: 1,10 dolar ve 1,27 dolar

Destek seviyeleri: 0,75 dolar ve 0,97 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin