AAVE fiyat analizi: Altcoin bir yükseliş kırılımı gerçekleştirebilir mi?
AAVE fiyat analizi: Altcoin bir yükseliş kırılımı gerçekleştirebilir mi?

AAVE fiyat analizi: Altcoin bir yükseliş kırılımı gerçekleştirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AAVE fiyatı, neredeyse bir yıldır düşen kanal modelinden çıkamadı. Tarihsel olarak, kripto para fiyatı alt destek trend çizgisine düştüğünde, altcoin grafiği genel trend çizgisine ulaşana kadar %50’ye yakın bir toparlanma rallisi gösterir. Son olarak, altcoin tekrar destek trend çizgisinden döndü ve yatırımcılar için bir toparlanma fırsatı olduğunu gösteriyor.

Anahtar noktaları:

  • Yükselen OBV gösterge eğimi, alıcıları 76,6 dolarlık direnci kırmaya teşvik ediyor.
  • 76,6 dolarlık kırılma, AAVE fiyatını %46 daha yüksek 112 dolar işaretine götürebilir.
  • AAVE/USD’de gün içi işlem hacmi 134.3 milyon dolar ve bu da %15’lik bir kazanç anlamına gelir.

AAVE/USDT Chart

Düşen bir paralel kanal paterni, 2021 Ağustos ayının ortasından bu yana AAVE/USDT çifti düşüş trendini yansıtıyor. Ayrıca, kripto para fiyatı azalan trend çizgilerinde birçok kez yeniden test edildi ve modelin aktif olduğunu ve yaklaşan ralliyi etkileyebileceğini doğruladı.

Haziran’ın ikinci haftasındaki satışların ortasında, AAVE fiyatı azalan bir trend çizgisi ve 50 doların birleşik desteğine düştü. Kripto piyasası geçen hafta yaygın bir toparlanma yaşarken, altcoin %54,8 yükseldi ve 76,6 dolar direncine ulaştı.

Bununla birlikte, son sekiz gün içinde, AAVE grafiği genel dirençte birkaç uzun ret mumu gösteriyor ve bu da satıcıların agresif bir şekilde bu seviyeyi savunduklarını gösteriyor. Bu nedenle, altcoin bu direncin altında kalmaya devam ederse, satıcılar ffiyatın %28 düşmesine neden olabilir.

Tersine, 76,6 dolarlık dirençten olası bir kırılma, düşen kanalda başka bir boğa döngüsünü tetikleyebilir. Ortaya çıkan toparlanma, genel dirence yükselebilir.

Teknik gösterge

OBV göstergesi, son fiyat artışına yanıt olarak olağanüstü bir büyüme gösterdi. Ancak, Nisan-Mayıs satışlarından bu yana, AAVE fiyatı 20 ve 50 günlük EMA’lardan dinamik direnç yaşadı. Şu anda, 76,6 dolarlık grafik seviyesiyle uyumlu 20 EMA, yatırımcılar üzerinde ek satış baskısı yaratıyor.

Direnç seviyeleri: 11 dolar ve 76,6 dolar

Destek seviyeleri: 26 dolar ve 50 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin