RxEAL
RxEAL

RxEAL ile kiralama süreçleri kabus olmaktan çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kiralama süreçlerinde kaşılaşılan problemlere etkili çözümler sunan platform RxEAL’in ICO’su devam ediyor.

RxEAL neden var?

RxEAL CEO’su Dmitrijs Orlovs, RxEAL’in hedefini şöyle açıklıyor:

RxEAL, Blockchain teknolojisi ile yüksek güvenlikli mevduat anlaşmazlıklarını çözmeyi amaçlamaktadır. Kullanıcıların akıllı sözleşmeleri basit bir şekilde oluşturabilecekleri Blockchain tabanlı bir platform sunuyoruz. Blockchain tabanlı akıllı sözleşme teknolojisi, sözleşme şartlarını ihlal etme olasılığını ortadan kaldırır.

Ayrıca, güvenlik mevduatları artık bilinmeyen bir kiracıya verilmek zorunda değil çünkü fonlar Ethereum Blockchain’de güvenli bir şekilde saklanır. Bu çözüm, yatırılan fonlar üzerinde eşit kontrol sağlar, çünkü mevduattaki herhangi bir değişiklik veya para çekme işlemi karşılıklı olarak onaylanmalıdır.

Yatırılan fonlarla ilgili bir anlaşmazlık ortaya çıkarsa, RxEAL platformunda, merkezi olmayan Blockchain teknolojisi, bağımsız yasal uzmanları bir sözleşmede yer alan taraflarla doğrudan bağlamak için kullanılır. Hukuk uzmanları, anlaşmazlıkların çözümü için RXL tokenleri ile olaya müdahil olurlar. Bu yaklaşım, bir anlaşmazlığı çözmek için gereken yasal maliyetleri ve zamanı önemli ölçüde azaltır.

RxEAL’e günümüz kira ekonomisinde neden ihtiyaç var?

RxEAL, bir noktada dünyanın aslında neden Blockchain’i kapsadığını gösteriyor. Her endüstride problemler söz konusu. Çözümler bulunduğunda, en çok sektöre özgü sorunlardan bazılarına cevap verenler dikkat çekiyor. Oysa Blockchain’in gerçek değeri, sadece ele almayı öğrendiğimiz sorunlara çözümler sunarak ortaya çıkıyor.

Güvenlik mevduatı kesinlikle emlak piyasasında en büyük zorluk değildir. Daha doğrusu, bir problemle karşılaşana kadar olmaz. Bir zamanlar basit bir anlaşmadan ibaret olan bir durum, bir anda iletişim krizi haline gelerek maliyetli bir yasal anlaşmazlık krizine dönüşebilir. Bu tür bir sorunun ortaya çıkma olasılığı sadece bir mülkün, aracın veya bir ekipmanın kiralanıp taşınmadığına dair herhangi bir kiracıya vermek için yeterlidir.

Bu nedenle güvenilir iş modeli, hızlı ve kolaylığıyla RxEAL’in ortaya çıkışı, kiracılar için anlaşmazlık süreçlerinde beklenen çözüm olabilir.

Bu arada, anlaşmazlıklardan kaçınmak ya da en azından onları daha az masraflı yapma isteğinden öte, kiraya verenler ek bir sorunla karşı karşıyadır. Bazı bölgelerde, kiralama piyasası son derece rekabetçi ve teklifinizi başkalarınınkilerden ayırmak zor. RxEAL platformunda, katma değerli bir kiralama teklifi, pazarlama ve yeni müşteri kazanma fırsatlarının bir parçası olarak pek çok kiracı arayış içinde.

RxEAL kimler için var?

RxEAL, kira ilişkisinde yer alan her iki taraf için nihayetinde faydalıdır. Güvencesizliği, depozitoyu yönetmede kilit bir faktör olarak sunarak bir güven ilişkisi ihtiyacını baypas eder. Aynı zamanda, bazen ortaya çıkan anlaşmazlıklarda, sürecin en hızlı ve en uygun maliyetli şekilde kolaylaştırılması, pahalı avukatlara ve uzun mahkeme davalarına olan ihtiyacın ortadan kaldırılmasına yarar.

Bireysel kiracılardan mülk geliştiricilerine, gayrimenkul yönetim şirketlerine, çok üniteli veya çok sayıda mülk sahiplerine ve gayrimenkul, araba ve ekipman kiralama acentelerinden herkes, RxEAL platformuna katılarak iş süreçlerini ve hizmet tekliflerini geliştirebilir.

Platform, kira sürecine ilişkin hangi problemleri çözüyor?

Bir kiracının neden RxEAL çözümünü kullanmak istediğini anlamak kolay olsa da, iş sürecinde yaşadıkları güvenlik teminatına ilişkin ağrı noktalarını hafifletmek kiralayanlar için çok önemlidir. Bunların her birine baktığımızda, RxEAL’in mevcut modele nasıl hoş bir alternatif sunduğunu görüyoruz.

1- Takip Fonları: Güvenlik mevduatı, bir mahkemede izlenmesi ve onaylanması neredeyse imkansız bir şey. Birçok yargı alanında, fonların bir araya getirilmesi, ev sahibinin depozitlerden herhangi birini talep etme hakkını geçersiz kılabilir.

2- Faiz Tahakkuku: Birçok yargı alanı, ev sahibinin kiracı adına faiz almasını gerektirir. Bu, mevduatın kişisel fonlarla karıştırılıp karıştırılmadığını hesaplamak neredeyse imkansız hale gelir.

Fonların karışmasını önlemek, kayıt tutmayı iyileştirmek ve faiz tahakkuk gerekliliklerini karşılamak için mülk sahibi, her kiracı için ayrı işletim hesabı ve depozito hesaplarını açmalıdır. Bu, doğal olarak, hem zaman alıcı hem de maliyetlidir.

RxEal ile, her kiracının güvenlik teminatı, fonların karışmasını engelleyen özel bir akıllı sözleşmede tutulur. Depozitolar bağımsız olarak takip edilebilmekte. Her akıllı sözleşme, kendi yargı yetkisi gereklilikleri ve kiraya veren veya kiracının tercihleri doğrultusunda kendi çıkarlarını tahakkuk ettirebilir.

RxEAL süreci

Blockchain’in mevcut gelişimi ve büyümesi hakkında en iyi şeylerden biri, son kullanıcı tarafında teknik bilgi birikimi gerektirmeden teknolojiyi erişilebilir kılmaya yönelik zaman ve kararlılıktır. Benzer şekilde, RxEAL kullanıcılarının Blockchain teknolojisi veya akıllı sözleşmeler hakkında önceden bilgi sahibi olması gerekmez.

Platform, diğerleri gibi bir yazılım servisi olarak konumlandırılmıştır, böylece kullanıcıların güvenlik yönetimini hızlı ve etkili bir şekilde yapmasını kolaylaştırır. Kiracıların gerekli bir Ethereum cüzdanına sahip olmadığı durumlarda, RxEAL bunları oluşturma süreci boyunca kullanıcıları yönlendirir.

Böyle bir cüzdanı eline aldıktan sonra, kiracılar iki taraf arasında daha önce üzerinde anlaşmaya varılan şartlara uygun olarak akıllı bir sözleşme taslağı hazırlamak için önceden tanımlanmış formları doldururlar. Kiracı bu taslağı gözden geçirdikten ve kabul ettikten sonra, kiraya veren kişi, RXL token, Ether veya diğer uyumlu bir kripto para biriminde ödenmesi gereken platform ve dağıtım ücretlerini öder. Platform adaptasyonunu güçlendirmek için RxEAL, henüz kripto para ehliyetli olmasalar da, RXL tokenlerini satın alarak kiraya vermede yardımcı olacaktır.

Resmi sözleşmenin sonunda ya da her iki taraf da bir fesih anlaşmasını kabul ettiğinde, mükellefler, mümkün olduğu durumlarda, depozitlerden, hasarlara bağlı olarak, ancak sadece kiracı ile tam bir anlaşma içinde olan fonları çıkarabilecektir. Bu tür bir ihtiyaç yoksa, depozito başlangıçta üzerinde anlaşılan şartlara göre iade edilir.

Bir anlaşmazlık halinde, RxEAL hukuk ekibi, her iki tarafın da anlaşmazlığı hızlı ve uygun maliyetle çözmesi için gerekli bilgileri sağlayabilmesi için bir şablon sunacaktır.

Davayı gözden geçirmek için üç doğrulanmış, bağımsız hakem rastgele atanacaktır. Çoğunluk oyu ile bir karar kesinleşir. Hakemler, bir çevrimiçi sıralama testinin sonucuna göre seçilir. Gelecekte, RxEAL, hakemleri ve adaletsiz kararları en aza indirgemek için hakemleri akıllı bir şekilde bir davaya atamak üzere tasarlanmış bir AI destekli katman başlatmayı planlamaktadır.

Süreç şu şekildedir:

Yol haritası
Süreç

Depozitoların güvenliği ne düzeyde olacak?

Hacklerin büyük haber olduğu bu sektörde güvenlik kelimesi artık herkesin ağzında. RxEAL platform tokeni RXL, ERC20 standardıdır ve teknolojinin kendisi de Ethereum ağı üzerine kurulmuştur.

RxEAL akıllı bir sözleşme sağlayıcısıdır, banka hesabı değildir. Şirket mevduat depolamamakta ve akıllı sözleşmelerde tutulan mevduat fonlarına erişememektedir. Bu, RxEAL platformunun, paraya erişim için hacklenmesini imkansız kılar.

Aynı zamanda, kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler kamu tarafından erişilemeyen, zincir dışı olarak saklanırken; sözleşme süresi, mevduat miktarı ve kamu cüzdanı adresleri gibi kişisel olarak tanımlanamayan bilgiler akıllı sözleşmelerin doğası gereği halka açıktır.

Şu anda operasyonel olan veya gelecekte uygulanacak diğer güvenlik önlemleri şunlardır:

  • SSL ile HTTPS
  • Şifre ve kullanıcı adı şifreleme
  • 2 adımlı doğrulama
  • WAF (web uygulaması güvenlik duvarı)
  • SQL enjeksiyon koruması
  • Veri çevrimdışı depolama alanı
  • RxEAL yol haritası

Şimdiye kadar, platformun ürün konsepti, kullanıcı arabirimi, marka ve kimliği ile birlikte, ABD, İngiltere, Avrupa ve Asya’daki endüstri uzmanlarına sunulmuş ve RxEAL projelerine ilişkin analiz ve geribildirimler almıştır.

Yol haritası, aşağıdaki sunulan zaman çizelgelerini yakından takip edecektir.

Yol haritası
Yol haritası

RxEAL’in token ekonomisi

ERC-20 standart uyumlu bir token olarak RXL, Ethereum’un güvenilir teknolojisinin omuzlarına dayanır. Bir hizmet tokeni olarak, RxEAL platformunu kullanırken finansal ve işlem sürecinin önemli bir bileşeni olarak hizmet etmek için finansal spekülasyonu atlar.

Başlangıçta, RXL 1 ETH başına 1.200 RXL değerinde olacaktır. RxEAL platformunun kullanımının artması nedeniyle RXL’ın sabit token arzının değeri de artacağı için, satış fiyatı artacaktır. Bu da, iyi yatırım kazançlarına yol açacaktır. İlk piyasa kapitalizasyonu, satılmayan ya da rezerve edilmiş tokenler dikkate alınmaksızın, toplam arzın tersine, dolaşımdaki arz kullanılarak hesaplanacaktır.

Günlük işlem sayısının 500 ABD Doları değerindeki ortalama depo tutarı varsayımına dayanarak, aşağıdaki fiyat belirleme talebi başlangıç fiyatına göre tahmin edilir.

Token ekonomisi
Token ekonomisi

RxEAL ICO

RxEAL ICO’su 12 Mart 2018 tarihinde başladı.

Şirketin token satışına güç veren sayılar:

RxEAL token satışı
RxEAL token satışı

ICO aşamasında uygulanacak bonuslar:

ICO bonusları
ICO bonusları

Aşağıdaki grafik, katmanlı yaklaşımı daha ayrıntılı olarak açıklamaktadır:

ICO Tiers
ICO Tiers

Token satışının sonra ermesinin ardından tokenler aşağıdaki şekilde tahsis edilecek:

ICO token dağıtımı
ICO token dağıtımı

Ayrıca kaynaklar şu şekilde değerlendirilecek:

Kaynakların dağıtımı
Kaynakların dağıtımı

Daha fazla bilgi için RxEAL whitepaper’ını inceleyebilir, veya yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Ayrıca Telegram grubuna katılarak sorularınızı iletebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin