MATIC fiyat analizi: Yatırımcıların beklentisini karşılayabilecek mi?
MATIC fiyat analizi: Yatırımcıların beklentisini karşılayabilecek mi?

Polygon için kritik dönemeçteyiz! MATIC fiyatı nasıl hareket edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon fiyatı yaklaşık dört aydır konsolide oluyor ve şu anda bir bükülme noktasına yaklaşıyor. Bu tıkanıklığın sonundaki çıkış, sabırlı yatırımcıları büyük bir boğa rallisiyle ödüllendirebilir.

Polygon fiyatı yükseliş hareketine mi hazırlanıyor?

MATIC fiyatı, 15 Haziran’dan 19 Ekim’e kadar üç yüksek zirve ve iki eşit zirve kurulumu gerçekleştirdi. Trend çizgilerini kullanarak bu salınım noktalarını birleştirdiğimizde, yükselen bir üçgen formasyonunun oluşumu ile karşılaşıyoruz.

Bu teknik oluşum, ilk zirve ve dip salınımı arasındaki kırılması noktasını 1,71 dolar olarak belirliyor. Ayrıca kripto paranın %61’lik bir yükselişle 2,75 dolara ulaşabileceğini gösteriyor. Eğer bu tırmanış gerçekleşirse, mevcut konumdan %80’lik bir kazanç sağlanmış olacak.

Kazanç olasılığı çok yüksek olsa da, yatırımcıların yatay direnç seviyesinin 1,71 dolardan başarılı bir şekilde dönmesini beklemeleri gerekiyor. Bu bariyerin bir destek zemini olarak yeniden test edilmesi, ikincil bir teyit görevi görecek ve MATIC fiyatı için yeni bir yükseliş trendinin başladığının sinyalini verecektir. Piyasa katılımcıları, Polygon boğalarının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,75 dolara ulaşma şansına sahip olması için 2,21 dolarlık direnç seviyesinin temizlenmesi gerektiği unutulmamalı.

Poligon için kritik aralık: MATIC fiyatı nasıl hareket edecek?

Öte yandan, MATIC fiyatının 1,71 dolar bariyerini aşması için en az %14 artması gerekiyor. Başarısız olunursa muhtemelen yükselen üçgenin eğimli trend çizgisine, yani 1,21 dolara geri çekilmeye neden olacaktır.

Bu seviyenin altındaki bir kırılma, daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacak. Böyle bir durumda MATIC fiyatı 1,01 dolar destek tabanına yönelebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin