Polkadot CEO'su Parachain’ler ilgili önemli kazanımlara vurgu yaptı
Polkadot CEO'su Parachain’ler ilgili önemli kazanımlara vurgu yaptı

Dikkat: Polkadot yeni bir ATH öncesi bu fiyat seviyelerinde gevşeyebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot, yükselen piyasa koşulları nedeniyle beklenen sıçramanın beklenenden daha erken geleceğine dair güçlü argümanlar sunuyor.

Şu anda Temmuz ayının en düşük seviyelerine kıyasla %335 primle işlem gören DOT, Mayıs ayı sonundaki kripto çöküşünden bu yana çok yol kat etti. Bir baş ve omuz kurulumu ve ardından yatay bir kanal koparma, DOT’u yeni bir ATH’ye oldukça yaklaştırdı. Bununla birlikte, bazı kısa vadeli rüzgarlar, daha yeni fiyat seviyelerine yükselmeden önce DOT’u yere indirebilir.

Polkadot 4 saatlik grafik analizi

Polkadot yeni bir ATH öncesi bu fiyat seviyelerinde gevşeyebilir

DOT fiyatı, geçen hafta benzer bir modelden koptuktan sonra başka bir yukarı kanal oluşturuyor gibi görünüyordu. DOT, alt trend çizgisinin altında potansiyel bir bozulma riski altındayken, 37,5-38,5 dolar ve 50-SMA (sarı) seviyesindeki savunma kaynaklarına odaklanılabilir. Boğalar bu destek hatlarından güç bulursa 44,3-45 doların üzerinde bir kırılma ve 50 doların üzerinde yeni bir ATH beklenebilir.

Şayet düşüş baskısı 45 dolar civarında sabit kalırsa, 33,5 dolar, 35 dolar ve 29 dolar destek alanları, DOT’un bazılarının bir ralliye başlamadan önce bazı kayıpları azaltmasına izin verebilir.

Şu an için DOT’un 4 saatlik zaman diliminde görünen bazı kırmızı bayraklar var. Awesome Oscillator’un çift tepesi ve MACD’nin düşüş eğilimi, üstesinden gelinmesi gereken engeller. RSI’nin 50’nin altındaki hareketi de umut verici değil ancak paralel kanalının alt sınırı biraz rahatlama sağlayabilir ve geri dönüşü teşvik edebilir.

DOT, uzun vadeli bir yükseliş eğilimi içinde, ancak kısa vadeli yörüngesine ilişkin birkaç engel var. DOT’un kalıbın altına düşmesi durumunda bunlar güçlendirilebilir ve bu durum yeni bir ATH’yi geciktirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin