Piyasalarda hareketlilik sürüyor: Önümüzdeki saatlerde sürpriz gelebilir mi?
Piyasalarda hareketlilik sürüyor: Önümüzdeki saatlerde sürpriz gelebilir mi?

Piyasalarda hareketlilik sürüyor: Önümüzdeki saatlerde sürpriz gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Devasa bir ETH balina hareketi, Ether’in (ETH) çok yakında güçlü bir düzeltmeye girip girmeyeceği konusunda endişelere yol açtı.

On-chain araştırmacısı Lookonchain, ETH’nin bu büyük balina hareketinin ortasında satış baskısı konusunda uyarıda bulundu. Araştırmacı, bugün Asya işlem saatlerinde bir balina adresinin 85.67 milyon dolar değerinde 73.224 ETH’yi Binance’e taşıdığını bildirdi.

Büyük yatırımcılar, kripto paraları türev ticaretinde bir marj olarak satmak veya kullanmak amacıyla genellikle kripto paralarını merkezi borsalara taşırlar. Bu nedenle, döviz girişlerindeki bir artış, daha fazla fiyat oynaklığına yol açabilir.

Şu an itibariyle, Ethereum blok zincirinin yerel kripto para birimi olan Ether (ETH) %4 düştü ve 143 milyar dolarlık piyasa değeriyle 1.170 dolardan işlem görüyor. Kripto borsası Binance’e büyük girişin ortasında, Lookonchain “ETH’nin satış baskısına dikkat edin” diye tweet paylaştı.

Zincir üstü araştırmacı ayrıca, 73.000 ETH’yi Binance’e taşıyan adresin, geçen hafta merkezi olmayan borsa Curve’un stake edilmiş ether (stETH) likidite havuzundan 84.131 ETH çeken adresle aynı olduğunu belirtti.

Sarılmış Ether’in sabitlenmesiyle ilgili artan endişeler

Kripto araştırmacıları son zamanlarda wrapped Ether ile ilgili endişelerini dile getiriyor. Teknik olarak, daha fazla uygulamaya erişim sunarken, wrapped Ether’in değerinin Ether ile aynı kalması gerekiyor.

Kripto kredi kuruluşu Matrixport’ta araştırma ve strateji başkanı Markus Thielen, son zamanlarda wrapped (sarılmış) Ether (ETH) ile ilgili olaylarla pek ilgilenmediğini söyledi. Bunun nedeni, sarılmış Ether’in otomatik olarak çalışan bir yazılım olan akıllı sözleşmelere dayanmasıdır.

Daha geniş kripto para piyasası, Çin’de Covid kısıtlamalarına karşı düzenlenen protestoların küresel piyasalarda yol açtığı tedirginlikle satış baskısı altına girdi. Tüm kripto alanı, Bitcoin fiyatına benzer bir şekilde %3kayıp yaşadı.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin