Litecoin fiyat analizi: LTC yukarı yönlü hareketi reddediyor! Düşüş nerede son bulacak?
Litecoin fiyat analizi: LTC yukarı yönlü hareketi reddediyor! Düşüş nerede son bulacak?

Litecoin fiyat analizi: LTC yukarı yönlü hareketi reddediyor! Düşüş nerede son bulacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, kripto para birimi 78,89 dolar seviyesinin üstesinden gelemediğinden, son birkaç saat içinde çoğunlukla düşüş eğilimi gösterdi. Piyasa bugün 75,46 dolardan açıldı ve ardından 71,20 dolara düştü. Bu yazının yazıldığı an itibariyle, LTC’nin fiyatı yaklaşık 71,86 dolardan işlem görüyor ve yakın gelecekte daha fazla kayıp olması muhtemel görünüyor.

LTC için bir sonraki kilit destek seviyesi 71,20 dolar ve fiyat bu seviyenin altına düşerse 68,00 dolar seviyesine gerileyebilir. Bununla birlikte, boğalar 71,20 doların üzerinde tutunabilirse, LTC için bir miktar yukarı yönlü ivme gözlenebilir. LTC için kilit direnç seviyesi 78,89 dolar ve boğalar bu seviyenin üzerine çıkabilirse, fiyatta önemli bir artış görebiliriz.

Son 24 saatte Litecoin fiyat hareketi: Litecoin 71,86 doları test etmek için hareket ediyor

24 saatlik Litecoin fiyat analizi, LTC’nin 71,86 dolar seviyesini test etmek için hareket ettiğini ve yakın gelecekte daha fazla aşağı yönlü hareketin muhtemel olduğunu gösteriyor. LTC/USD 72,66 ila 71,57 dolar aralığında işlem görüyor. Dijital varlık, yaklaşık 5.161 milyar dolarlık piyasa değeri ile son 24 saatte yaklaşık %6,33 azaldı. Litecoin‘in 24 saatlik işlem hacmi, piyasa ortalamasının oldukça üzerinde olan 755 milyar dolardır. Hareketli ortalama (MA) hâlâ 72,073 dolarlık mevcut fiyatın altında duruyor.

RSI göstergeleri, mevcut fiyat hareketiyle tutarlı olan bir düşüş piyasasına işaret ediyor. Stokastik RSI göstergesi, LTC/USD ticaret çiftinin şu anda aşırı satıldığını gösteriyor. MACD göstergesi ayrıca, MACD çizgisinin altında bir sinyal çizgisi ile düşüş eğilimi gösteriyor.

Litecoin fiyat analizi 4 saatlik grafik: LTC düşüşe mi geçti?

4 saatlik grafikte, Litecoin fiyat hareketinin daha fazla yükselişi reddettiğini görebiliriz, bu da bugün daha fazla aşağı yönlü hareketin geleceğini gösteriyor.

Hareketli ortalama göstergesi, hem 20 hem de 50 MA’nın altında seyrediyor. Öte yandan RSI göstergesi şu anda 52.78 civarında, bu da LTC’nin aşırı satım seviyelerine yakın olabileceğini gösteriyor. Ancak, bugün Litecoin fiyat hareketinde daha fazla düşüş görürsek bu durum değişebilir. Histogram ayrıca satış momentumunun yükseldiğini gösteren kırmızı çubuklar gösteriyor.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Litecoin fiyat analizi, ayılar bugün erken saatlerde 78 dolar işaretinin üzerinde daha fazla yukarı yönlü hareketi reddettiği için düşüş gösteriyor. Bu nedenle, bir sonraki ulaşılacak en yakın destek olarak 71,20 dolar ile bir tersine dönüşün olmasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin