featured
Piyasa düşerken Yearn Finance yüzde 30 yükseldi: YFI yükselişini ne tetikledi?

Piyasa düşerken Yearn Finance yüzde 30 yükseldi: YFI yükselişini ne tetikledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tecrübeli DeFi protokolü Yearn Finance, agresif bir geri alım programı duyurdu ve YFI’nin fiyatı bir günde %30 yükseldi.

Merkezi olmayan finans protokolü Yearn Finance, yerel tokeni YFI’yi agresif bir şekilde geri alacaklarını açıkladı. Buna karşılık, yatırımcılar, bu gelişmeyi olumlu fiyatladılar. Dün atılan bir tweet’te Yearn Finance, açık piyasadan ortalama 26.651 $ fiyatla 7.526.343 $ değerinde YFI satın aldıklarını açıkladı.

“Yearn, açık piyasadan 7.526.343$ değerinde YFI satın aldı. Ortalama 26.651 $ fiyatla 282.4 YFI (toplam arzın %0,77’si) elde ettik. Geçen ay, önceki yıla göre daha fazla YFI geri satın alındı.”

Ayrıca Yearn hazinesinin “45 milyon dolardan fazla birikmiş olduğunu ve her zamankinden daha güçlü kazançlarla çok daha agresif geri alımlar beklediklerini” açıkladılar.

Ayrı bir Twitter ileti dizisinde, analist Adam Cochran hareketi detaylandırdı ve ayrıca, “şu anda veCRV modeli xSushi modellerine bakan sahiplerine bir ücret dağıtımı yapmak için” revize edilmiş bir tokenomik de dahil olmak üzere Yearn’in üzerinde çalıştığı diğer girişimleri özetledi.

Tüm bunların, yerel tokeni YFI’nin fiyatı üzerinde önemli bir etkisi olduğu görülüyor.

YFI günlük grafik

Bu yazının yazıldığı sırada, YFI yaklaşık 31.500 dolardan işlem görüyordu ve yükseliş hareketi devam ediyor. Sadece birkaç gün önce, token yaklaşık 19.000 dolara kadar düşmüştü.

Bu, son üç gün içinde yaklaşık %62’lik bir artış sağlar ve bunun %30’u yalnızca son 24 saat içinde gerçekleşti.

Yearn Finance, Fantom Blockchain’e entegre edildi

Yearn Finance (YFI) tokeni, bu gelişmenin haricinde Fantom Blockchain entegrasyonunu da duyurdu. Fantom akıllı sözleşme platformuna entegre edilmesiyle daha geniş bir kullanım alanına sahip olan olacak olan YFI, agresif atılımlarıyla 2021 yılının son günlerine damga vurmaya devam ediyor.

Yearn Finance (YFI) nedir?

Yearn Finance, merkezi olmayan finans (DeFi) yatırımcılarına toplayıcı hizmetler sunan bir blok zinciri platformudur. Yearn Finance olarak yeniden markalanmadan önce Şubat 2020’de iEarn adı altında piyasaya sürüldü. Yatırımcıların verim çiftçiliğinden elde ettikleri kârları maksimize etmelerine yardımcı olmak için otomasyon uygular.

Yearn Finance, DeFi hakkında çok az bilgisi olanların bile DeFi platformlarına katılmasını ve bu platformlardan para kazanmasını kolaylaştırıyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin