fantom fiyat analizi

Güncel Fantom fiyat analizi: Ayılar düşüş trendini uzatırken FTM, düşüşü tersine çevirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fiyat fonksiyonu sürekli olarak aşağı doğru gittiği için Fantom fiyat analizi düşüş tarafında. Fantom fiyatı Kasım sonundaki performansından çok uzak. FTM/USD, fiyat şu anda ayın en düşük seviyesi olan 1.39 dolarda olduğu için daha düşük bir dip belirledi. Ayılar geçen hafta boyunca hüküm sürdü ve FTM bu süre zarfında büyük bir kayıp yaşadı. Eğilim bugün için de aynıydı ve ayılar hala pratiklerini gerçekleştiriyorlar ve zamanla momentumları artıyor.

Ayılar, Fantom için yükselme şansını ortadan kaldırıyor

Fantom fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, FTM’nin bugün için de düşüş eğilimi izlediğini ve ayıların sürekli önde olduğunu gösteriyor. Çabaları fiyatı şimdiye kadar 1,39 dolara indirdi.

Hareketli ortalama (MA), ayılar geçen hafta ön pozisyonda olduğu için fiyat seviyesinin oldukça üzerinde 1,9 dolar konumunda. Oynaklık göstergesi tekrar farklılaştığı için FTM için oynaklık artıyor.

Fantom price analysis: FTM retests $1.39 support as bears extend the downtrend 1

Volatilite arttıkça, Bollinger bantları değerleri uzaklaştı, üst bant 2,6 dolar işaretine ulaşırken alt bant 1,51 dolar işaretinde bulunuyor, bu da fiyat alt bandın altında işlem gördüğü için FTM için direnci temsil ediyor. Göreceli güç endeksi (RSI) aşağı indi ve şu anda endeks 29’da bulunduğundan aşırı satım bölgesine adım atıyor.

Güncel Fantom fiyat analizi: Boğalar fiyatı yükseltmeye çalışsa da satış baskısı çok yüksek

Fantom fiyat analizi için 4 saatlik fiyat grafiği, fiyat aşağı kırıldıktan sonra fonksiyonun birkaç saat aşağı yönlü devam ettiğini, ancak boğaların gün içinde müdahale edip otoriteyi devralmaya çalışarak fiyatı biraz yükselttiğini ancak satış baskısının tekrar devreye girdiğini ve fiyatı tekrar düşürmeye başladığını gösteriyor. bu durum hala devam ediyor.

Fantom price analysis: FTM retests $1.39 support as bears extend the downtrend 2
Fantom/USD 4 saatlik grafik

FTM için volatilite hala yüksek, Bollinger bantlarının üst limiti 2,1 dolara, alt limit ise FTM desteğini temsil eden 1,25 dolar seviyesinde. Göstergenin ortalaması, FTM/USD için direnci temsil eden 1,6 dolar işaretinde mevcut. RSI şu anda aşırı satım limitinde işlem görüyor ve RSI skoru sadece 26 olduğu için şu anda kripto paranın değerinin düşük olduğunu gösteriyor.

Sonuç

Fantom fiyat analizi, eğilimin şimdiye kadar düşüş gösterdiğini ve bazı yükseliş çabalarının izlerinin de gözlemlendiğini ortaya koyuyor. Kısa vadeli ve orta vadeli göstergelerin tümü düşüş eğiliminde olduğundan, genel eğilimin FTM için düşüş eğiliminde kalacağını varsayıyoruz. Ancak kripto para son beş günden beri düştüğü için bir dereceye kadar durumun tersine çevrilmesi de mümkün. Ayılar, boğalara teslim olabilir.

        cryptopolitan

Canlı Fantom Grafiği (FTM Coin)

You have not selected any currency to display

(FTM) Fantom nedir?

Simgesi FTM olan Fantom, geliştiricilere Defi hizmetleri sunan DAG (Yönlendirilmiş döngüsel olmayan diyagram) akıllı sözleşme platformudur. Fantom’un geliştirilmesinden sorumlu olan The Fantom Foundation, 2018’de kurulmuş ve Fantom mainnet’i olan OPERA ise Aralık 2019’da faaliyete geçmiştir.

Fantom kurucusu kimdir?

Fantom’un ve The Fantom Foundation’ın kurucusu Güney Koreli bilgisayar uzmanı Dr. Ahn Byung’dur. Fantom’un şu anki CEO’su, Mid-Ocean Consulting eski CEO’su ise David Richardson’dur.

Fantom coin arzı ne kadardır?

Fantom coin’in toplam arzı 3,175 milyar FTM’dir. Bunun 2.134.638.448 FTM’si şu anda piyasada dolaşımda, geri kalanı ise, 2023 yılı boyunca sürecek bir plana göre çıkarılacaktır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin