utrust
utrust

PayPal Benzeri Kripto Para Ödeme Platformu Utrust / İCO

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir fintech (teknoloji) çözümleri şirketi olan UTRUST kripto para ödemeleri alanında, PayPal benzeri bir platform geliştiriyor. UTRUST ödeme çözümü, diğer kripto para ödeme işlemcilerinin aksine, hem kullanıcıların hem de tüccarların çıkarlarının korunmasını sağlar.

UTRUST, kurumsal yönetim, işletmeden müşteriye (B2C) girişimi, ödeme çözümleri, blockchain geliştirme ve daha pek çok farklı sektörde yer alan oldukça deneyimli bir ekip oluşturulmasıdır. Kripto para ödeme işlemleri sürecinde müşteri çıkarlarını koruyan bir yapı oluşturuldu.

utrust

Günlük ihtiyaçlar için Bitcoin ve altcoin kullanımını teşvik etmek amacıyla geliştirilen UTRUST platformu, blockchain altyapısı kullanılarak inşa edilmiş ve kripto parasıyla desteklenmiştir. Platform aynı zamanda güvenilir bir arabulucu özelliği içeriyor, böylece hem alıcının hem de satıcının çıkarlarını koruyor.

 

Blockchain teknolojisinin uygulanması ve kripto para birimleri için destek UTRUST’un kullanıcılara geniş bir avantaj listesi sunmasına olanak tanır. Utrust, alıcıların daha düşük kurlarla satın alma şansını, fomların güvenliğini, müşteri ödeme korumasını, uyuşmazlıkların verimli bir şekilde çözümlenmesine, satıcılar için performansa dayalı derecelendirme yapılmasına imkan sağlamaktadır.

UTRUST, etkin bir geliştirme ve dağıtımın sağlanması için ICO kampanyasının başlatıldığını duyurdu . Şirket, UTRUST belirteçlerini 02 Kasım 2017 saat 16.00’da başlayacak olan Pre-ICO ( ön satış) ile yatırımcılara sunmaya başlayacak. Platform, diğer oyuncular ve tüccarlarla kilit ortaklıklar kurmak ve kripto para birimleri için PayPal benzeri platformun geliştirilmesini tamamlamak için ICO kampanyasından sağlanan fonlardan yararlanacak.

UTRUST, tüm geliştirme yol haritasını beyaz sayfasında özetledi. İCO döneminde jeton satın alanlar destek için platform tarafından ödüllendirileceklerdir. Sıfır işlem ücretleriyle platformda ödeme yapmak için belirteçleri kullanabilirler. Ayrıca UTRUST toplanan işlem ücretlerinden bir kısmını geri satın almak ve belirteçleri yakmak suretiyle tahsis edecek ve bu sayede hâlâ dolaşımda olanların değerini artıracaktır. Yakında, tekenler kripto para borsalarında listelenerek insanlara ticaret yapmalarına izin verilecek.

UTRUST ekibi, elektronik ödeme sektöründe CIO olarak geniş tecrübeye sahip olan Nui Correia,  CEO olarak ise ilk kripto para yatırımcı ve girişimcisi Filipe Castor, CTO olarak dijital güvenlik ve dijital ödemeler uzmanı Arthur Goulao’dan oluşuyor. Ayrıca Roberto Machado, başka bir seri girişimci olarak şirkette CPO olarak görev yapıyor.

Twitter: @utrust_official

Facebook: utrust.io

 

Contact: [email protected]


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Paypal artık geçersiz.Çünkü,Türkiye’deki faaliyetlerini durdurmuş.Artık Türkiye’de paypal üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapılamayacakmış.Paypal müşterileri daha önceden hesaplarında biriken paraları Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirlermiş.https://www.paypal.com/tr/home

    Reply
Bizi Takip Edin