Pavo
Pavo

Pavo, İstanbul’da dev bir Blockchain etkinliği düzenliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pavo ve T90 Blockchain grubu İstanbul’da bir Blockchain etkinliğinin düzenlenmesinde iş birliği yapıyor.

Pavocoin AG, tarım ekosistemi için verim ve mahsul saydamlığını artırmayı amaçlayan bir IoT Blockchain yazılım platformu sağlayan, İsviçre ve ABD merkezli yazılım şirketi. Pavo, bir kripto para ve Blockchain etkinliğine ev sahipliği yapmak için yerel T90 Blockchain grubuyla ortaklık kuruyor.

Pavo CEO’su Erhan Çakmak: “Pek çok bölgede aktif dağıtımımız var.”

Solak & Partners hukuk bürosunun yönetici ortağı Elçin Karatay, etkinlikte, Türkiye’de ICO’nun ve kripto paraların yasal çerçevesi hakkında konuşacak. Karatay; Blockchain, FinTech ve RegTech gibi yeni teknolojik gelişmeler için yasal yapılar oluşturmaya yoğunlaşan yeni ve incelenmemiş hukuk alanlarına odaklanıyor.

Pavo CEO’su Erhan Çakmak, yorumlarını şu ifadelerle dile getirdi:

Diğer birçok ICO firmasından farklı olarak, Kaliforniya merkez vadisindeki badem çiftlikleri dahil olmak üzere, ürünümüzün aktif dağıtımları var. Ve biz, online tarım pazarımızı geliştirmek için çalışıyoruz. Burada, ödeme şekli kripto para birimimiz Pavo Coin kullanılacak.

Platform tam olarak ne sağlıyor?

Pavo yazılım platformu, tarla, meyve bahçeleri ve iç mekan çiftliklerinden toplanan tarımsal hava verisine, ürün verimini ve ürün kalitesini artıran, makine öğrenimi ve tahmin analitiğini uyguluyor.

Yazılım çözümü tüm verileri Blockchain ile güvence altına alıyor ve gıda tedarik zincirini daha iyi yönetmeye yardımcı olan provenance ve food traceback yetenekleri sağlıyor.

Platform ekibi son derece önemli üyelerden oluşuyor

Pavo ekibi, deneyimli Silikon Vadisi ve AgTech profesyonellerinden oluşuyor. Başkan yardımcısı ve kurucu ortağı Allan Young, San Francisco Bay Area’nın yüzlerce erken aşamadaki teknoloji girişimleri ve gelir sonrası girişimlere ev sahipliği yapan daha büyük inkübatörlerinden olan Runway ve Topline’ı başarıyla işletiyor.

Eski bir GE ve Aspect yöneticisi olan Pavo CEO’su ve kurucu ortağı Erhan Çakmak, başkan olarak görev yaptığı SaaS iletişim merkezi şirketi Bright Pattern’in kurucu ortağıydı. Çakmak son olarak, bir Cisco Investments portföy şirketi olan San Jose merkezli IoT yazılım şirketi N3N, Inc. için uluslararası genişleme başlığında Baş Operasyon Direktörü olarak görev aldı.

Etkinlik, özel token satışlarını tanıtmak ve yaklaşan ICO’nun detaylarını paylaşmak için 17 Temmuz’da Renaissance Polat İstanbul Otel’de gerçekleştirilecek.

İlgili taraflar kayıt olmak için buraya tıklayabilir.

Pavo hakkında

Pavo, üreticilerin işlerini tohumdan tüketime kadar yönetmeleri için akıllı ve modern bir IoT Blockchain platformu sunuyor. Platform, üreticilerin gerçek verilere dayanarak daha akıllı, daha hızlı tarımsal ve ticari kararlar almasını sağlıyor.

Pavo’nun bulut bilişim tabanlı platformu ve öncü IoT teknolojisi, çiftliklerin ve bahçelerin gerçek zamanlı yönetimini sağlayarak, ürünün en yüksek kalitede verimini sağlarken, yasal uyumluluk, sürdürülebilir iş uygulamaları ve ürün saydamlığı sağlıyor.

Pavo

Web SitesiTelegram

RedditBitcointalkYouTubeSteemitMediumFacebookTwitterInstagramLinkedin

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin