Papusha Rocket Technology
Papusha Rocket Technology

Papusha Rocket Technology tüm dünyadan yatırımcı çekmeye başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce sayfalarımıza taşıdığımız Papusha Rocket Technology projesi, dünya genelinden pek çok önemli yatırımcıyı bünyesine katmaya başladı. Geleceğin projesi olarak adlandırılan bu projenin bir parçası olmak ve bonus fırsatlarından yararlanmak için elinizi çabuk tutun!

Papusha Rocket Technology projesi, ünlü bilim adamı ve mühendis Anatoly Papusha tarafından çok kısa bir süre önce hayata geçirildi. Zehirli atıkların işlenmesi ana fikri, dünya çapındaki kripto para meraklıları arasında son derece ilgi çekici hale geldi.

Projenin geniş geliştirme yelpazesi ve çözdüğü sorunun aciliyeti göz ardı edilemezdi, çünkü gezegenimizin her bir sakini sadece küresel bir çevre projesinde yer almakla kalmıyor, aynı zamanda önemli bir kazanç da elde ediyor. Projenin teknolojisi, her insanın gelişmiş herhangi bir ülkede çevreye yardım ederek para kazanmasına izin veriyor. Bu proje sadece yüksek kâr garantili finansal tarafı etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda genel insani değerlerin ortaya çıkışı için de önemli bir rol oynuyor.

Papusha Rocket Technology CEO’su her yatırımcıyla tek tek ilgilendi

Projenin geliştirme ve ICO detayları, tabii ki düzenli sunumlar gerektiriyordu. Özel satış öncesi satış turu, dünyanın dört bir yanından gelen birçok kripto yatırım liderinin ilgisini çekti. Ekip, Papusha Rocket Technology projesinin artan ilgisine karşılık olarak, büyük yatırım fonları ve deneyimli ortaklar için teknolojiyi ve ICO’yu sunmaya başladılar.

Yatırımcılarla kişisel olarak iletişim kurmak ve projenin tüm avantajlarını sunmak için Papusha ICO CEO’su Vladimir Davydenko, Vietnam’daki Ho Chi Minh Şehri’ni ziyaret etti. Asya bölgesi, bugünlerde en verimli kripto yatırım bölgesi olarak dikkat çekiyor. 19-22 Temmuz tarihleri ​​arasında süren toplantıların amacı, özel ve yatırım fonlarının fikir liderleri ve potansiyel büyük yatırımcılarla tartışmaktı. Ziyaret sırasında Papusha Rocket Technologies projesinin kapsamlı bir sunumu yapıldı.

Çok önemli yatırımcılarla tanışıldı

Seyahat üç ana bölüme ayrıldı. Her bölümde ayrı ayrı görevler ve alınan önemli kararlar söz konusuydu.

Vladimir Davydenko (Papusha ICO) ve Maxim Mishchenko (Crypto MICE)

Vladimir Davydenko (Papusha ICO) ve Maxim Mishchenko (Crypto MICE)

Vietnam kripto topluluğunun en önemli temsilcileriyle ilk toplantılar 19 Temmuz’da gerçekleşti. Yüksek teknoloji projeleri yatırımlarında uzmanlaşan www.fgholdinggroup.com fonundan Angelia Le ve Han Vo, Papusha’ya büyük ilgi gösterdi. Toplantı sonucunda, yatırımcılarla Ağustos ayı başı için bir anlaşmaya varıldı. Bu, umut verici bir projeye büyük yatırımlar çekmek için ilk önemli adımdı.

Papusha ICO CEO’su Vladimir Davydenko, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Yatırımcılar arasında, projenin etrafındaki heyecana şaşırdım. Tüm belgeleri kapsamlı bir şekilde incelediler ve doğru sorular sordular; cevapları çok dikkatli bir şekilde dinlediler.

Gezinin bir sonraki önemli aşaması, www.Bbc2u.com ve www.tokenstart.io projelerini temsil eden Sayın Kevin Nguyen ve Bay Tran Thien Duyen ile bir araya gelindi. Birkaç kripto yatırımcısının daveti ile bir kripto etkinliği düzenleyerek daha fazla işbirliği konusunda bir anlaşmaya varıldı.

Dünyanın en büyük şirketlerinden Duane Morris ile bir araya gelindi

Günün en önemli etkinliği, 1904’te kurulmuş ve yüksek getirili projelere yatırım çekmede uzmanlaşan, dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan www.duanemorris.com’u temsil eden Bay Manfred K. Otto ile yapılan tartışma oldu. Duane Morris LLP’nin tohum yatırımlarını çekme ve daha fazla yasal destek alma olanakları ile ilgili müzakerelerin yanı sıra, projenin dünya pazarındaki beklentileri tartışıldı.

Böyle büyük bir ortağın varlığı, projenin benzersizliğini ve uygunluğunu kanıtlayan Papusha Rocket Technology ICO için önemli bir başarı.

Vietnam'daki Duane Morris Company ofisi. Solda Sayın Manfred.
Vietnam’daki Duane Morris Company ofisi. Solda Sayın Manfred.

Vietnam seyahatinin son aşaması, Ho Chi Minh şehrinde HCMC’nin en büyük organizatörü ve sponsoru olan www.wisepass.co’dan Bay Lam Tran ile yapılan toplantı oldu. Ayrıca, Avrupa ve dünya pazarlarında gelecek vaat eden girişimleri profesyonel olarak destekleyen bir şirket olan www.germanaccelerator.com’dan Sayın Christian Geissendoerfer ile önemli görüşmeler yapıldı.

Sonuçlar ve başarı

Vietnam’a yapılan iş gezisinin sonucu Papusha ICO projesine yatırım yapma anlaşmasıydı; dahası, yeni yararlı bağlantılar kuruldu. İletişim tecrübesinin yatırımcılarla olan önemi aşikar.

Büyük Asya yatırımcıları Papusha Rocket Technology ICO’ya büyük ilgi gösterdiler ve projenin bu kadar mütevazı bir hard cap’e sahip olmasına çok şaşırdılar. Piyasa uzmanları, bu miktara yakın bir gelecekte ulaşılabileceğinden emin.

Davydenko konuyla ilgili şunları söyledi:

Uzmanların ilgisi, projenin gerçekleşeceğini ve geleceğin kripto para dünyasının en büyük olaylarından biri haline geleceğini kesin olarak doğruluyor.

Şu anda daha fazla işbirliği için gerekli tüm belgeler ve şartlar hazırlanıyor. Ekip, yeni yatırımcılarla belge imzalamak ve toplantı düzenlemek için Vietnam’a en az bir iş seyahati daha bekliyor.

Toplantıya yönelik düzenlemeler, Crypto MICE ajansının başkanı Maxim Mishchenko’nun desteğiyle gerçekleştirildi. 18 Temmuz’da, daha fazla işbirliği konusunda birtakım anlaşmaların yapıldığı ön toplantılar düzenlendi.

Satış turu sürüyor: Bonus fırsatlarından yararlanmak için elinizi çabuk tutun!

Şu anda Papusha Rocket Technology tokenleri için en iyi fiyatlarla bir kapalı satış turu düzenleniyor. Erken aşama katılımı için iyi bir bonus almak istiyorsanız yapmanız gereken şey çok basit: Web sitesinde bir katılım başvurusu doldurmak ve kişisel hesabınızı oluşturmak.

 

Papusha Rocket Technologies

Web SitesiWhite PaperTechnical Paper

TwitterFacebookTelegramGitHubYouTubeInstagramMediumBitcointalkSteemit

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin