Cubomix nedir, ne işe yarar? Geniş rehber
Cubomix nedir, ne işe yarar? Geniş rehber

Oyun ve yatırım dünyasının geleceği burada: Cubomix nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün sizlere oyun ve yatırım dünyasını buluşturan oldukça etkili bir projeden söz edeceğiz. Kullanıcı dostu arayüzüyle oyun oynarken token kazanabileceğiniz Cubomix’in detaylarına gelin birlikte bakalım. Peki Cubomix nedir?

Cubomix nedir?

Cubomix, herkese oyun ve yatırımın geleceği için dünyanın token ticaretine katılma fırsatı veren bir yardımcı platformdur.

Tanıtım

Dijital oyun sektörünün küresel ekonomideki gelişim trendlerine bakıldığında özellikle 2000’li yıllardan sonra teknolojik olarak yeni bir sektör olarak görüldüğü ortada. Ancak artan teknolojik imkanlarla beraber son ürünün büyük bir büyüme ivmesi kazandığı görülüyor. Böylece sektörün büyüme ve pazarlama potansiyeli de önemli ölçüde arttı.

Bu duruma bağlı olarak 2008 yılında tüm dünyada 35,3 milyar euro pazar büyüklüğüne sahip olan dijital oyun sektörü, 2014 yılında 47,7 milyar euro büyüklüğe ulaştı. Bu büyüme trendinin önümüzdeki dönemde artarak devam etmesi bekleniyor. Endüstrinin büyürken teknolojik imkanların gelişmesinden güç alması bekleniyor. Örneğin sanal oyunlar, artırılmış gerçeklik teknolojileri de altyapı ve donanım gibi alanlarda sektöre dahil oluyor ve bu da itici bir güç oluşturuyor.

Neden Cubomix?

Cubomix, herkese oyun ve yatırımın geleceği için dünyanın token ticaretine katılma fırsatı veren bir yardımcı platformdur.

Cubomix platformu, sınıfının en iyisi bir oyun deneyimi ve kullanımı kolay bir kullanıcı arayüzü sağlar.

Cubomix platformu, oyun oynamanın ve tokenizasyon yoluyla kazanç elde etmenin alternatif yönlerini keşfeden bireylere ve işletmelere çözümler sunar.

Sınırlı sayıda karakter oluşturulan Cubomix’te karakter satın alınabilir, yeniden satılabilir veya geliştirilebilir. Ayrıca NFT piyasasında çiftlik, mahsul, tohum, mahsul, hayvancılık dahil olmak üzere hasat edilen ürünler yer alıyor.

Cubomix tam olarak nedir ve ne işe yarar?

Cubomix bir çiftlik geliştirme oyunudur. Özel hayvanlarınızla Cubomix üretimine katkıda bulunarak, çiftçilik ve istif ödülleri almaya hak kazanırsınız. Seviye atlamalarına yardımcı olmak için özel hayvanlarınızı düzenli olarak kontrol ederek ödül havuzundan daha fazla pay alabilirsiniz.

Tüm hayvanlar sınırlı sayıda üretiliyor. Cubomix pazar günü hayvanlarınızı satabilir, madencilik operasyonlarınızda CBMX ile ticaret yapabilirsiniz. Hayvanların düzenli olarak onlara bakmanıza ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız.

Proje işte bu kadar basit ve etkili. Teknik detayların yer aldığı whitepaper dokümanını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin