ORCA ile 6 saniyede kriptodan fiat paraya transfer mümkün.
ORCA ile 6 saniyede kriptodan fiat paraya transfer mümkün.

ORCA ile kriptodan fiat paraya sadece 6 saniyede çekim yapabilirsiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rüya gibi ama gerçek: ORCA ile kripto paralardan fiat paraya çekim işlemleri sadece 6 saniye sürüyor!

Bir süre önce rüya olan kripto paraları anında çekebilmek, ORCA ile gerçek oluyor. Fintech girişimi, çevrimiçi yayınlanmış canlı bir etkinlik sırasında topluluk için teknolojik durumunu sundu. ORCA, bir kripto para birimi borsasından 6 saniye içinde doğrudan banka hesabına aktarım tamamlayarak görenleri hayrete düşürdü.

Açık bankacılık Avrupa’ya yol gösteriyor.”

ORCA, Vilnius’ta ISM Üniversitesi Yönetim ve Ekonomi İnovasyon kampüsünden bir canlı yayın gerçekleştirdi. Etkinlik ayrıca girişimin YouTube kanalında da yayınlandı. Litvanya finans sektörü temsilcileri ve diğer girişimler, platformun sunduğu teknik çözümün gerçek zamanlı olarak nasıl çalıştığına tanık olmak için bir araya geldi.

Gösteri, ORCA’nın Operasyon Direktörü Laurent Bourquin tarafından açıldı.

Bourquin, açılışta şu sözleri kullandı:

Bütün bankacılık sektörü kesintiye uğruyor. Birkaç yıl önce, bir start-up’ın perakende ve yatırım bankacılığının kapalı pazarına girebileceğini ve pazar payının bir kısmını üstlenebileceğini düşünmek imkansız gibi bir şeydi.

Bourquin ayrıca, yeni fintech girişimlerinin bankalara daha ucuz ve daha verimli hizmetler sunarak meydan okuduğunu ve açık bankacılığın Avrupa’ya yol gösterdiğinin altını çizdi. Ayrıca, kripto para birimlerinin bireysel ve kurumsal yatırımcıların dikkatini çeken kitlesel bir olgu haline geldiğini sözlerine ekledi.

ORCA CEO'su Natan Avidan
CEO: Natan Avidan

ORCA CEO’su: “Adopsiyon ancak kolaylıkla mümkün olur.”

ORCA Alliance CEO’su ve kurucu ortağı Natan Avidan, ORCA’nın sunduğu çözümler ile alakalı daha geniş bir sunum gerçekleştirdi. Avidan, ORCA’nın çeşitli finansal hesapları API’lar aracılığıyla birbirine bağlayan kripto kullanıcıları için tasarlanmış bir finansal yönetim aracı olduğundan söz etti.

Avidan ayrıca, kripto paraların benimsenmesinin ancak pazarın daha kullanıcı dostu hale gelmesi ve teknolojik olarak eğitilmemiş kullanıcılara erişim kolaylığı sağlaması durumunda sağlanabileceğini söyledi.

Kripto paralar doğrudan euro hesabına: Hem de 6 saniyede!

Start-up tarafından oluşturulan çözümlerden biri de, kripto paraları borsalardan doğrudan kullanıcıların euro hesaplarına çekebilme kabiliyeti. ORCA’nın etkinliğinin gerçekleştirilme amacı,  bu teknik çözümün halka ve kripto para topluluğuna sunulması idi.

ORCA kurucu ortağı ve CTO'su, Dmitrij Radin
Kurucu ortağı ve CTO: Dmitrij Radin

Sunumun en can alıcı noktasında ise platformun Teknoloji Sorumlusu Dmitrij Radin sahnedeydi. Herkesin merakla beklediği işlemi gerçekleştiren Radin, transferi sadece 6 saniyede tamamladı. Bu sayı, beklenenin 10 kat daha altında.

“Bu sadece hedefe giden bir adım. Çok daha fazlası yolda!”

ORCA’nın çözümü, kriptoseverlere adeta işkence eden sorunların ortadan kaldırılmasına yönelik. Girişim, herkesin bankacılık deneyimini kolaylaştıracak bir açık bankacılık platformu oluşturuyor. Kullanıcılar, Avrupa bankalarından, e-para kurumlarından, kripto para borsalarından ve cüzdanlarından finansal hesaplarını bağlayabilir, takip edebilir ve yönetebilir.

Natan Avidan, sözlerini şöyle noktaladı:

Özünde ORCA bir tüketici uygulaması ve kitlesel adopsiyonun sadece pratik kullanım durumları ve kolaylık ile sağlanabileceğinin bilincindeyiz. Anında kripto çekilmesi, hedefe doğru sadece bir adım.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

ORCA Alliance

Web Sitesi –  Telegram – Facebook – LinkedIn – Twitter – BitcoinTalk

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin