Ledger Nano
Ledger Nano

Offline USB Bitcoin Cüzdanı Ledger Nano S Kurulum ve Kullanım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

USB bitcoin cüzdanı yazısında, küresel bitcoin sistemleri içerisinde yer alan ödeme cüzdanları ve yeni çıkan Ledger Nano S bitcoin cüzdanı ürünü hakkında bilgiler öğrenebileceğiniz bir tanıtım Offline USB Bitcoin Cüzdanı Ledger Nano S Kurulum ve Kullanım yazısı olmasını amaçladık. Usb bitcoin cüzdanı konusunu alt başlıklar altında inceleyeceğiz; Ayrıca Türkiye’den satın almak isteyenler için Resmi distribitörü firmasınada yer vereceğiz.

  • Usb bitcoin cüzdanı nedir ?
  • USB Bitcoin cüzdan ?
  • Ledger Nano S Bitcoin Cüzdanı ?
  • Ledger Nano S Wallet nedir ? Ne işe yarar ?
  • Ledger Nano S Wallet güvenilir midir ?
  • Ledger Nano S Wallet hangi dijital paraları depolamak için kullanılabilir ?
  • Neden Resmi Distribitör firmasından Satın Almalısınız ?

Usb Bitcoin Cüzdanı Nedir ?

Sanal para birimi olan bitcoin bilgisayarlar aracılığı ile sunulmakta olup bitcoin madenciliği aracılığıyla sunulan dijital bir para birimidir. Günlük hayatta paramız bazen yaşam tarzımız , bazen sınırsız ihtiyaçlarımız için bir aracı , bazen de elimizin kiri oluyor . Özet geçmek gerekir ise kağıt ve madeni paralarımızı cüzdanımızda saklıyoruz ve onları güvenli bir şekilde harcamaktan çekinmiyoruz. Bitcoin para biriminin keşfi ve yaygınlaşarak kullanılmasıyla birlikte niteliğinin dijital ortamda olması faydalarının yanında bazı sorunlara ve ihtiyaçlara sebep olmuştur. Bitcoinin kıymetli bir para birimi haline gelmesi ve değerinin daha da artması hackerların dikkatini çekmiş yaşanan üzücü çalınma vakalarıyla birlikte bitcoin sahiplerini klasik bilgisayarda saklama yöntemine karşı alteratif çözüm arayışına itmiştir.

USB Bitcoin cüzdan; isminden de anlaşılacağı üzere usb bağlantısı üzerinden çalışmakta olup kendine özgün yazılımını barındıran, flashbellek boyutlarına bir bilgisayar aygıtıdır. Klasik.bilgisayarda depolama yöntemi yerine bilinen yöntemlerden farklı olarak usb bitcoin cüzdanları aracılığıyla kendi yazılımı ve güvenlik duvarları sayesinde bitcoinlerin çalınmasına imkan tanımamaktadır.

Ledger Nano S Bitcoin Cüzdanı ?

Ledger Nano S usb bitcoin cüzdanı piyasaya çıkan diğer usb bitcoin cüzdanları arasında nitelikleri ve avantajlarıyla birçok yönden ön plana çıkmaktadır. Kendine özgü yazılımıyla uzun emekler sonucu kazandığınız bitcoinlerinizi korumalı olarak şifreleyerek depolamakta kötü niyetli kişilere karşı Ledger Nano S in sahip olduğu ultra güvenlik tedbirleriyle bitcoinlerinizin çalınmasını imkansız hale getirmektedir. Ledger Nano S’in sahip olduğu birçok özelliğinin arasında usb bağlantısı üzerinden çalışıyor olması bitcoinlerinizi kullanmadığınız zamanlarda da güvenle yanınızda taşımanıza olanak sağlamakta aynı zamanda kendine ait oled ekranı sayesinde bakiye durumunuzu öğrenmenize olanak tanımaktadır.

Sanal korsanlara karşı Ledger Nano S usb cüzdanı ile offline modda huzurla dijital birikiminizi güvenli olarak tutabilirsiniz. Ledger Nano S ürünü birçok yazılımsal özelliğinin yanı sıra şık tasarımı ile alteratifler arasında benzersiz ve nitelikli bir ürün olarak bitcoin kullanıcılarını avantajlı kılmaktadır.

Ledger Nano S Wallet nedir ? Ne işe yarar ?

Ledger Nano S kripto paralar için en güvenli depolama çözümü olarak bilinen “soğuk cüzdan” olarak adlandırılan bir cüzdan donanımıdır. Ledger Nano S ile kripto varlıklarınızı tamamen offline olarak depolayabilir, Ledger Nano S’i USB üzerinden bilgisayarınıza bağlayarak dijital transferlerinizi güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. FIDO® sertifikalı U2F koruma sayesinde Nano S, GMail, Dashlane, Dropbox, GitHub gibi platformlar için çevrimiçi kimlik doğrulama işlemlerinde de kullanılabilir.

Ledger Nano S Wallet güvenilir midir ?

Ledger Nano S ile kripto varlıklarınızı yüksek güvenlikli PIN kodu ile şifrelenmiş olarak saklayabilirsiniz. Cüzdan üzerindeki dijital ekran ve tuşlar sayesinde bu pin kodunu transfer işlemlerinde ikinci faktör koruma olarak kullanabilirsiniz. Donanımsal arıza durumunda başka bir Ledger cihazı ya da uyumlu diğer cüzdanlar sayesinde hesaplarınızı restore edebilirsiniz.

Ledger Nano S Wallet hangi dijital paraları depolamak için kullanılabilir ?

Ledger Nano S Wallet en popüler kripto paraları destekler. Birden fazla para birimini tek bir cüzdanda muhafaza etmenizi sağlayan Ledger Nano S’in deteklediği tüm para birimleri şöyledir:

SON TEKNOLOJİ DONANIM

Kripto para birimlerine sahip olduğunuzda, gizli verilerinizi ve fonlarınıza erişimi korumanız gerekir. Ledger Nano S ile özel anahtarlar gibi sırlar asla açılmıyor:Hassas cesaretlerinizde hassas işlemler, bir PIN kodu ile kilitlenmiş en son teknoloji Secure Element içinde izole edilmiştir. İşlemler değiştirilemez, bir düğmeye basmak suretiyle gömülü ekranda fiziksel olarak doğrulanırlar.

Ledger Nano S, Bitcoin, Litecoin, Ethereum ve Ethereum Klasik tamamlayıcı uygulamaları ve diğer blok-tabanlı şifreli paraları içerir. Aynı cihazdan ödemeler gönderip alabilir, hesaplarınızı kontrol edebilir ve her bir para birimi için birden fazla adresi yönetebilirsiniz. Nano S ayrıca GMail, Dashlane, Dropbox veya GitHub gibi uyumlu çevrimiçi hizmetlerde kimlik doğrulama işlemini basitleştiren FIDO® Universal Second Factor standardını da desteklemektedir.

  • Akılda kalma açısından özet geçmek gerekirse;
    *Bitcoinlerinizi saklamanın en güvenli yolu. İnternet, bilgisayardan, borsalardan bağımsız, güvenle saklayın.*Ledger Nano S, kriptografik varlıkları depolamak ve dijital ödemeleri sağlamak için geliştirilmiş sağlam güvenlik özelliklerine dayanan bir Bitcoin, Ethereum ve Altcoins donanım cüzdanıdır.*Herhangi bir bilgisayara (USB) bağlanır ve yan düğmelerindeki tek bir dokunuşla her bir işlemi iki kez kontrol etmek ve doğrulamak için OLEd ekranında mevcut bakiye durumunu gösterir.*Siber saldırılara karşı dijital varlığınızı tamamen offline ortamda korunmasını sağlar.*Bitcoinlerinizi saklamak için en güvenli yöntemdir.*Etherium,Ripple ve diğer altcoinlerinizi güvenle saklayabilirsiniz.

Tüm herşeyi ile birlikte Offline Bitcoin Cüzdanı Ledger Nano S Wallet’i öğrenmiş olduk. Bildiğiniz gibi kripto para sektöreel ekipman bulmak biraz sıkıntı. İmkanı olanlar genellikle yurtdışı sitelerden sipariş geçerek günlerce beklemek zorunda kalıyor veya daha önce satın almış kişilerin 2.el olarak piyasada satılan ekipmanları satın alma zorunda kalınılıyor.

Ledger Nano S Wallet yani En güvenli Offline Bitcoin Cüzdanı satın almak için, Türkiye’de Resmi distribitörü olan BİNBİRÇEŞİT ELEKTRONIK SAN VE TiC. A.Ş adresini kullanabilir, elinde tuttukları stok sayesinde, en kısa sürede ürününüze sahip olabilirsiniz.

Neden Resmi Distribitörü binbircesitten Almalısınız ?

  • Resmi distribitörü olduğu Ledger Wallet marka ürünlerinde,Ledger Nano S modelinde sadece binbircesit.com adresinden alınan ürünler’de 2 yıl boyunca donanımsal arızalarda (kullanım hataları hariç) cihazınızı yenisi ile değiştiriliyor.
  • Online ortam ve telefon ile sınırsız kullanım desteği ve teknik destek veriliyor.
  • Türkiye’de ilk binbircesit.com adresinden alınan ürünlerin içerisinde Türkçe kurulum ve kullanım klavuzu desteği veriliyor.

Ledher Nano S Wallet Offline Bitcoin Cüzdanı  Satın  URL'ye Git almak veya  İncelemek  URL'ye Git sayfalarına ulaşalarak bakabilirsiniz.

Resmi distribitörü olan BİNBİRÇEŞİT ELEKTRONIK SAN VE TiC. A.Ş’nin Sosyal Medya hesaplarını aşağıdaki Linkler’den takip edebilirsiniz.

Bilgi-Kaynak  E-Ticaret URL'ye Git
Bilgi-Kaynak  Instagram ledgerwalletturkey  URL'ye Git
Bilgi-Kaynak  Facebook ledgerwalletturkey  URL'ye Git
Bilgi-Kaynak  Twitter ledgerwalletturkey  URL'ye Git

 

Ayrıca Ledger Nano Wallet Offline Bitcoin Cüzdanı için hazırlanmış özel videoları izleyebilirsiniz.
Bilgi-Kaynak Ledger Nano Wallet Kurulumu – Offline Bitcoin Cüzdanı Türkçe incelemesi.  URL'ye Git

Bilgi-Kaynak Bitcoin Gold Ledger Nano S’e nasıl yüklenir  URL'ye Git

Bilgi-Kaynak  Ledger Nano S Kullanıcı yorumları – Ledger Wallet Türkiye distribütörü  URL'ye Git

21.01.2018 içerik Coin Listesi Güncellenmiştir…

 


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin