Noah Wallet, Android için artık indirilebilir durumda.
Noah Wallet, Android için artık indirilebilir durumda.

PayRemit ile ortaklık kuran Noah Project cüzdan çıkarıyor: Noah Wallet

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Noah Project, Filipinler’deki en büyük ödeme ağ geçitlerinden biri olan PayRemit ile yakın zaman önce bir ortaklık kurduğunu duyurmuştu. Şimdi ise proje ekibi, kripto topluluğuna yeni başarısını göstermekle gurur duyuyor: Uzun zamandır beklenen Noah Wallet lansmanı…

Android için indirilebilir, iOS yolda

Noah Wallet, Android işletim sistemli cihazlar için indirmeye hazır durumda. iOS için ise çok yakında geliyor. Kripto topluluğunu her zaman odak haline getiren proje, Noah Wallet’ı kullanıcılar için ücretsiz yaptı.

Ekip ve tüm Noah destekçileri için uygulama sürümü, projenin hızlı ve ilerici gelişiminin canlı bir göstergesi. Proje şimdi de tarihine yeni bir sayfa açmaya hazır.

Yeni veya tecrübeli kullanıcı: Herkese uygun bir tasarım

Birkaç ay süren sıkı çalışma, kullanıcı dostu ve güvenli bir kripto Noah Wallet ile sonuçlandı. Bu, herkesin Noah coinlerini mobil cihazlarda ve tabletlerde yönetmesini kolay ve sorunsuz bir hale getirdi.

Cüzdan, hem kripto para ve teknoloji meraklısı kullanıcılar için hem de yeni kullanıcılar için anlaşılabilir sezgisel bir tasarıma sahip. Ayrıca ekip, kripto varlıklarının güvenli bir şekilde saklanmasını ve işlenmesini sağlayan güvenlik önlemlerine özellikle önem verdi.

Zengin özelliklere sahip Noah Wallet, kullanıcıların neredeyse anında yeni bir cüzdan oluşturmasına, Noah Coin’lerini saklamasına, göndermesine ve almasına ve gerektiğinde cüzdanı geri yüklemesine olanak tanır.

Fazla zaman veya beceriye gerek yok

Yeni bir cüzdan oluşturmak için kullanıcının çok fazla zamana veya beceriye ihtiyacı yok. Süreç sorunsuz ve çok kolay. Kişisel bilgileri kaydetmeye de gerek yok, bu nedenle bir hesap oluşturmak sadece birkaç dakikanızı alacaktır. Kripto varlıklarını korumak için Noah Wallet bir yedekleme işlevi sunar, böylece cüzdan öngörülemeyen durumlar için geri yüklenebilir.

Gönderim ve alım işlemleri söz konusu olduğunda, bu cüzdan uygun ve anlık işlemler sağlayabiliyor. Bir kullanıcının mutlaka cüzdan adresinin kopyalanması ve yapıştırılmasıyla uğraşması gerekmiyor. Noah ile gönderim ve alım işlemleri, QR kodlarının kullanımıyla çok basit.

Ayrıca Noah Wallet, tüm kullanıcıların işlem geçmişini kaydeden bir özelliğe sahip. Böylece bir Noah sahibi tüm faaliyetlerini takip edebilir ve hesabının güvenliğinden emin olabilir.

“Şirketin gelişiminde büyük bir kilometre taşı.”

Noah Project ekibi, konuyla ilgili duyuruda heyecanlarını şu sözlerle dile getirdi:

Noah Wallet’ın piyasaya sürülmesi şirketin gelişiminde büyük bir kilometre taşı. Bu hizmet, tüm Noah ekosisteminin temeli olarak hizmet edecek. Noah Wallet’ı herkes ücretsiz olarak kullanabilir ve yeni bir heyecan verici deneyim yaşayabilir. Kullanıcılar Noah coinlerini her yere gönderebilir, her yerden alabilir ve projenin mevcut ortakları arasında cüzdanı kullanabilir.

PayRemit ile yakın zamandaki ortaklığı dikkate alarak, cüzdan sahiplerine yönelik fırsatların gerçekten sınırsız olduğunu belirtmek gerek.

Son anlaşmalarla kullanıcıların yelpazesi hayli genişledi

Kullanıcılar büyük Filipinli online perakendeciler Sendah, Goldilocks, BeamAndGo ve Sarisari dahil olmak üzere bu büyük ödeme ağ geçidinin tüm mağaza ortaklarına erişebilir.

Daha da fazlası, kullanıcılar Nuh Coin ve Nuh Wallet ile Filipinler’in önde gelen havayolu şirketi Cebu Pacific Air’in uçak biletlerini, telekomünikasyon hizmetlerini (PLDT, Globe) ve elektrik faturalarını (Meralco) ödeyebilecek.

Noah Wallet lansman haberi çok olumlu karşılandı

Noah Wallet’ın tüm yenilikçi özelliklerini ve faydalarını düşündüğümüzde, lansman haberinin büyük Noah topluluğundan çok olumlu bir tepki aldığına şüphe yok.

Blockchain teknolojilerini insanlara yaklaştırmaya odaklanan Noah Project, günlük hayatlarında kripto para kazanmak ve göndermek için yeni ve heyecan verici yollar sunarak dünya çapında Filipinler ve diğer uluslara değer katmaya devam ediyor.

Noah Wallet’ı Google Play Store’dan indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Noah Project

Web sitesiTelegramFacebookTwitter

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin