nexo token

NEXO token Sahiplerine 2.409.574,87 dolar kâr payı dağıtılacağı açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nexo Yönetim Kurulu, uygunluk şartlarına bağlı olarak 15 Ağustos 2019 tarihinde NEXO Token sahiplerine 2.409.574,87 ABD doları tutarında Nexo Temettü dağıtımı yapılacağını duyuruyor. Nexo’nun yönetici ortağı Antoni Trenchev’in CNBC’ye verdiği röportajda da belirtildiği gibi, 2019’un ilk iki çeyreğinde Nexo imzası taşıyan Instant Crypto Credit Lines ™ (anında kripto kredi sistemi) için daha önce görülmemiş önemli bir talep görüldü. Bu yüksek talep, Nexo Temettüsünün nominal değerinde üç kat artış sağladı.

Nexo, Nexo’daki uzun vadeli yatırımcı güvenini ödüllendiren ve ayrıca temettü tarihlerine ilişkin piyasadaki oynaklığı azaltan yenilikçi temettü dağıtım metodolojisine bir kez daha vurgu yapıyor. Bu yaklaşımdan dolayı kar dağıtımı, iki ayrı bölümde yapılıyor:

  • Temel Temettü: Tüm uygun şartları yerine getiren token sahiplerine NEXO Token tasarruflarıyla orantılı olarak ödenir.
  • Sadakat Temettüsü: her Nexo Token için Nexo Cüzdanında bir eski temettü tarihinden diğerine kadar kaldığı süreye bağlı olarak bireysel şekilde ödenir. Sadakat Temettü’nün payı, herhangi bir dönemde dağıtılacak toplam temettü tutarının 1/3’ünden az olamaz.

Nexo ile pasif gelir elde etmenin tüm avantajlarından yararlanmak için NEXO Tokenlerinin 5 Ağustos 2019, 15.00 UTC’ye kadar yerleştirmiş olması gerekiyordu. Şirket, Nexo’nun kârlılığının artarak devam edeceğinden emin olduğunu dile getiriyor. Nexo, kripto kredi alanını sürekli olarak domine etmeye devam ediyor.  Nexo Card, hem Instant Crypto Credit Lines ™ (anında kripto kredi sistemi)  ve hem de yüksek kazançlı ‘Faiz Kazan’ ürünü için yeni varlıklar eklenmesi ve ticari bankacılık özelliklerinin kazanılması ile Nexo, Blockchain alanının ihtiyaç duyacağı tek kripto bankacılığı hesabına sahip.

Nexo token hizmetleri her geçen gün genişliyor

Nexo Ekibi, artan temettü ödemelerine ek olarak, bir dolu yeni ve şaşırtıcı yararlar sağlayacak NEXO Token için Utilities 2.0 üzerinde çalışıyor. Ayrıca bununla da sınırlı kalmayan ekip, aşağıda sıraladığımız hedeflere de sahip.

  • Tüm Nexo ürünlerinde daha iyi faiz oranları
  • Premium özellikler ve işlevler
  • Nexo Card nakit geri ödeme
  • Özel Nexo Kart tasarımları
  • Ortaklık komisyonları
  • Ürünlere ve etkinliklere yalnızca davetli erişim

Bu hizmet revizyonu, NEXO tokene olan talebi ve beğeniyi artıracak gibi duruyor. Nexo, NEXO token sahipleri ile karının yüzde 30’unu paylaşırken Nexo’nun finansal başarısının bir parçası olmak için topluluğun en popüler kripto para borsalarından biri olan Huobi’den BTC ve ETH karşılığında NEXO Token satın alabilirsiniz.

Nexo

Telegram Twitter Facebook Reddit LinkedIn | Email

Nexo hakkında daha fazla bilgi almak için geçmiş dönemde yayınladığımız içeriklere göz atabilirsiniz.

Nexo hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını bulmak için Nexo destek merkezini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin