Amazon, Blockchain istihdamını genişletiyor.
Amazon, Blockchain istihdamını genişletiyor.

Amazon, Blockchain istihdamını genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amazon, Blockchain üzerine reklam alanında çalışacak bir yazılım geliştirme mühendisi aradığına dair bir iş ilanı yayımladı.

Amazon, Colorado’daki ekibi için bir yazılım geliştirme mühendisi aradığını LinkedIn’de paylaştığı bir iş teklifiyle duyurdu. Dev şirket, çevrimiçi perakende verilerini, sektör lideri bulut hizmetlerini ve hızlı startup kültürünü kullanarak reklam işini büyütmeyi hedefliyor.

İlanda şu ifadeler yer alıyor:

Boulder, CO’daki yeni ekibimiz Advertising FinTech tarafında çalışacak bir yazılım mühendisi arıyor. Uluslararası finansal verilerde veri şeffaflığı sağlamak için Blockchain defterine, faturalandırma ve mutabakat sistemlerine odaklanılacak.

Yeni mühendise pek çok imkan tanınacak

Seçilen mühendisin rolü; gereksinim analizi, öncü tasarım, uygulama ve çekirdek bileşenlerin dağıtımından oluşacak. Bu pozisyon ayrıca, sistemlerin operasyonel desteğinden ve bakımından da sorumlu olacak.

Ayrıca mühendis, sistemler için teknik ve mimari yol haritasını tanımlama fırsatına da sahip olacak. Şirket; reklam, finansal teknoloji ve Blockchain konusunda tecrübeli adayları tercih ettiğini belirtti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin