nexo_kripto
nexo_kripto

Nexo: Dünyanın ilk anında kripto destekli kredileri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nexo – Kripto varlıklarınızı satmadan, kripto zenginliğinizin tadını çıkarın!

Öncelikle şunu belirtelim; Nexo Token Nisan ayında borsalara girecek.

Nexo, dünyanın ilk anında kripto aşırı overdraft’ini sunarak, kripto dünyası için önemli bir verimsizliği çözüyor. Şu ana kadar, dijital varlık sahiplerinin, satma hariç kripto zenginliğinin tadını çıkarmaları için hiçbir alternatif yoktu. Nexo’nun yenilikçi modeli, her iki dünyanın en iyisi olan kripto topluluğunu getiriyor. Nakit varlıklara anında erişirken, dijital varlıklarının %100 sahipliğini koruyor. Anında Kripto Overdraft’ları, müşterinin dijital varlıklarının değeriyle güvence altına alınan, nakit elde etmenin otomatik, esnek ve düşük maliyetli bir yoludur.

Tüm süreç sadece birkaç basit tıklamayla tamamlanır. Gizli ücret yok, sermaye kazancı vergisi yok, kredi çekleri yok. Şeffaflık, Nexo Oracle tarafından yürütülen Blockchain teknolojisi, akıllı sözleşmeler ve algoritmik süreçler kullanılarak garanti edilir.

Nexo, 10 yılı aşkın süredir Avrupa çapında milyonlarca kişiye hizmet veren lider bir FinTech Group olan Credissimo tarafından desteklenmektedir. Credissimo her zaman en yüksek Avrupa Bankacılık ve Finansal Hizmetler Düzenleyicileri tarafından en yüksek yasal gereklilikler ve sıkı denetim altında çalışmıştır.

Artık Nexo destekçileri ve Anında Kripto Overdraft’ları için büyük bir talep olan, 5 trilyon dolarlık bir marketi değiştirecek olan hızla genişleyen bir token ekonomisinde dijital varlığın değerini açığa çıkaran ekip ve danışmanlar Kurulu. Aynı zamanda dolar pazarı.

Nexo

Nexo’nun misyonu

Geçtiğimiz 10 yıl boyunca, Avrupa çapında milyonlarca insana anında kredi veriyoruz. Genişleyen dijital dünyanın hayatımızı geliştirmeye yardımcı olduğuna inanıyoruz. Destek olarak katkıda bulunmak istiyoruz. Dünyanın İlk Anında Kripto Overdraftları Nexo’da!

Er ya da geç her kripto para yatırımcısının aşağıdaki ikilemi yaşadığını söylemek doğrudur. Kripto varlığınız satın aldığınızdan bu yana önemli ölçüde değer kazanmıştır ve siz bir şekilde değer kazanmaya devam edeceğine inandığınız takdirde, bir yatırım fırsatı veya son dakika anlaşması sunar. Şimdiye kadar, kriptoyu satmanın dışında herhangi bir seçenek yoktu, bu da herhangi bir üst potansiyelden kaçmak anlamına geliyordu.

Bilinen bir alıntı: ‘her problem bir kılık değiştirme fırsatı”. Nexo fikrinin nasıl ortaya çıktığını açıklamanın bir yolu da bu sözdür. Geliştirdiğimiz çözüm basit, aynı zamanda zarif ve verimli. Dijital varlığınızı satmak yerine, Nexo, bir ipotek veya araba kredisi gibi kripto varlıklarla desteklenen Anında Kripto Destekli Krediler sunar. Süreçler, ekibin çevrimiçi kredilendirme konusundaki 10 yıllık deneyimine dayanan tam otomatik ve çokça kullanıcı dostudur.

nexo_makale

Nexo, 10 yılı aşkın bir süredir, Online Tüketici Kredisi ve E-Ticaret Finansmanı’nda önemli bir rol oynayan lider bir Avrupa FinTech Grubu olan Credissimo tarafından desteklenmektedir. Bu dönemde bir milyondan fazla müşteriye hizmet veren Credissimo, Avrupa FinTech’lerinin ilk 10’una ulaştı ve sürekli olarak ödüllendirildi. En son olarak Forbes Business Awards 2017’den iki ödül kazandı. Nexo’yu piyasaya sürerek, şimdi know-how’ımızı yeni dijital varlık ekonomisine uyguluyoruz.

nexo_banner_io

İnsanların, söz verdiğimiz şeyleri sunma yeteneğimize inanmalarının nedeni budur. Daha geniş kripto topluluğunun oy birliği ve geri bildirimleri, Nexo gibi bir hizmetin gecikmiş olmasıdır. Sadece, tüm seviyelerdeki kripto meraklılarının dijital varlıklarının düştüğü ve çok daha yüksek fiyat hedeflerine sahip olduğu gerçeğini kavramak için herhangi bir çıkış işlemine sahip olmayan Bitcoin cüzdanlarının önemli bir kısmına bakmak gerekiyor. Dijital varlıklarla güvence altına alınan anlık kredi, toplumdaki herkes için bir zorunluluktur. Elektrik faturalarını ödemek ve yeni donanım ekipmanı satın almak zorunda olan kripto madencisi; bu lüks geziyi yapmayı seven günlük yatırımcı; varlıklarına kaldıraç ihtiyacı olan kripto fonu; Bir ICO’yu tamamlayan ve şu anda projesini geliştirmek için işletme sermayesine ihtiyacı olan bir şirket. Bütün bu farklı gruplar ve diğer pek çok kişi bir ortak noktaya sahiptir. Kriptodaki mevcut fiyat dinamikleriyle, kriptolarını satmaktan ziyade borç almak daha iyidir.

nexo_io_banner

Nexo’nun teklifi basittir. Bir müşteri, kripto varlıklarını ücretsiz Nexo cüzdanına transfer ettikten sonra, parasını hemen hemen ücretsiz şekilde Nexo Kredi Kartına ya da kişisel & iş hesabına – aynı & bir sonraki gün banka havalesiyle gönderir. Kredinin geri ödenmesi için birkaç seçenek vardır ve hepsi tek bir tıklama ile yapılacaktır:

1) Fiat para birimleri (USD, EUR, vb.)

2) Çekici indirimler almak için NEXO Jetonlarınızı kullanarak.

3) Kısmi satışını kullanarak, mevcut piyasa fiyatlarında kripto varlıkları ile kredi tamamen geri ödenirse, mevcut kredi limitleri anında artırılır.

Nexo’nun Anında Kripto Kredisi tesisinin neden kendi yaklaşımında benzersiz olduğu oldukça açık. Paraya anında erişim sağlarız, her borçlunun istekli bir borç verenle eşleşmesi gereken p2p kredisi platformları sağlarız. Nexo otomatik süreçler, kredileri, sıfır bekleme süresi ve şeffaf şartlar & koşullar ile sorunsuz & kesintisiz bir şekilde genişleterek açıkları kapatır. Ekibimizin çevrimiçi kredilendirme otomasyonunda 10 yıllık deneyimi, topluluğun bize bombaladığı Anında Kripto Kredisi taleplerinin önemli bir miktarı ile birleştiğinde, Nexo kuruluşunun büyük ölçüde güvenilir olduğu konusunda bize güven veriyor. İş modeli, günümüzün gelişen kripto ekonomik dünyasında kıt olan, kendi başına sürdürülebilir bir süreçtir.

Bütün ekosistem sürekli gelişiyor ve gelişmeye devam edecek. Her gün yeni varlık Jetonlarının çıktığı, ticaret yapılan, nakledilen ve ödünç alınacaklar için Blockchain kullanılan cesur yeni bir dünya. Önceden likit olmayan ve boşta kalan çeşitli varlıkları piyasaya sunulacak, işletmelerin borçlanmaları ve varlıklarını satmadan fiat para birimlerine erişebilmeleri için yeni imkanlar açacak, her seviyede varlık yaratmaya büyük ölçüde katkıda bulunacak ve benzeri görülmemiş bir şekilde sağlanacaktır. Nexo, Crypto Assets tarafından güvenilen Dünyanın İlk Anında Kripto Destekli Kredilerini verimli bir şekilde sunacaktır.

Platform ile ilgili detayları sizinle paylaşıyor olacağız. Konu ile alakalı sorularınız varsa Türkçe forumumuzda açmış olduğumuz konuya bakarak destek alabilirsiniz.

Nexo — The World’s First Instant Crypto-backed Loans

Platformun sosyal medya ağlarına ve whitepaper’ına aşağıdaki linkler aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Web Site – Telegram – Facebook – Twitter – Youtube – Medium – White Paper

__________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin