Gbex token

Neden Gbex token almalıyım?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Globiance ve GBEX Token

İlk ve teklerin adresi Globiance. Dünyadaki ilk ve tek Kripto Borsası/Banka ikilisidir ve Hibrit teknolojileri ile donatılmıştır. Farklı birçok ülkede lisanslı ve yasal bir şekilde hizmet vermektedir.
  Hem merkeziyetli hem merkeziyetsiz borsa hizmetleri sunan Globiance CEX ve DEX platformlarında müşterilerine hizmetler sunmaktadır. Küresel bankacılık ve bireysel banka kartı hizmetlerini tüm müşterilerine ayrıcalık olarak sunmaktadırlar.

Dünyanın dört bir yanından tecrübeli kadrosu ve toplulukları her zaman yatırımcılarının arkasında ve sürekli destek sunmaktadırlar. 

Globiance ekibi geleceğe ayak uyduran yenilikçi bir ekip olduğundan sürekli bir güncelleme ve yenilik peşinde koşturuyorlar.Kripto ve  Banka faaliyetlerinin yanı sıra  NFT Market altyapı çalışmalarının çoğunu tamamlayan ve birçok sanatçı ile anlaşan Globiance, Metaverse ve GameFi altyapı çalışmalarını çoktan başlattı.

Çok geç olmadan projede yerini alanlar gözlerini kapayıp uzun vadeli yatırımlarının gelecekteki performansını sabırsızlıkla beklemeye başladılar.

Gbex token

Globiance‘ın kendi tokeni GBEX yatırımcılarına büyük fırsat ve avantajlar sunuyor.

GBEX Dünyanın ilk ve tek Deflasyonist Tokenidir. GBEX bu özelliği sayesinde her işlemde %2 yakılır ve %2 GBEX sahiplerine dağıtılır. Her işlemde yakılan token arzı ile sürekli fiyatının artmasına sebep oluyor.

 GBEX Tokenin kullanımlarının artması durumunda ekibin kullanıcılarına sunacağı fırsatlar GBEX Tokeni daha cazip kılıyor. Ekip ilerleyen zamanlarda yüzdelerin değişeceğini %6 yakma ve %6 ödül miktarına çıkaracaklarının sözünü verdiler. Böyle bir durumda GBEX’te daha hızlı fiyat artışı ve Globiance kullanıcılarının daha fazla GBEX sahibi olmalarına olanak sağlıyor.   

XDC(Xinfin) altyapısıyla geleceğe yön verecek GBEX Token, İso20022 sertifikasına ve Blokchain 4.0(XDPoS 2.0) teknolojisine sahiptir. Geleceğin teknolojileri ile donatılmış token ilerleyen zamanlarda piyasanın gözdesi haline gelecektir.

Coinmarketcap te 600 bin takipçisi ve 200M yakın piyasa değeri olan GBEX token tam bir geleceğin projesi niteliğindedir. 

Gündelik hayat kullanımı için tasarlanan GBEX Token tüm finansal işlemler için kullanılabilecek bir potansiyele sahiptir.
Kullanıcılarına sundukları ayrıcalıkların başında farklı seviyelerde ki Stake seçenekleri uzun vade kullanımlar için %10 a varan kazanç elde edebiliyorlar. 

Stake seçenekleri; 3 Aylık %6

6 Aylık%8

1 Yıllık%10

Kullanıcılarına sağladığı en önemli özellik ise Referans sistemi ile sınırsız referans kazancı elde edebilmeleridir. Referans özelliği ile her işlemden farklı seviyelerde kazanç sağlamak mümkün ve herhangi bir kısıtlaması yoktur.
Referans Seviyeleri; Seviye 1 %20 Ödül: Referans Yaptırdığın Arkadaşlarından 

Seviye 2%5   Ödül: Arkadaşlarının Referansları

Seviye 3 %1   Ödül: Tüm Arkadaş Ağın 

Tüm bu özelliklere sahip GBEX Token 0,0000001 gibi cazip bir fiyatta satılıyor. Düşük miktar yatırımla yüksek miktarda Tokene sahip olmanın yanı sıra henüz daha piyasada kendini göstermemiş olması bunu en çok dikkat çekici özelliği yapıyor. Erken yapılacak bir yatırım ve referans getirisi ile gelecekteki hayallerinizi Globiance ve GBEX ile gerçekleştirebilirsiniz.

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin