MyToken
MyToken

MyToken ile fiyat hareketliliğinin yarattığı karmaşadan kurtulabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın kendi tokenini yaratan MyToken, ilk kripto para birimi yatırım izleme platformudur. Avantajlarını derledik…

Blockfolio’yu kullanan ama aynı zamanda Coinmarketcap’ı kontrol eden var mı? Etkili Twitter hesaplarını takip ederek sadece önemli bilgileri kaçırma korkusuyla…

Geçen yıl Ağustos ayında başlatılan MyToken, 400.000’den fazla kullanıcı ve günlük bazda 150.000’den fazla aktif kullanıcı ile Çin’de en popüler kripto para portföy yönetimi uygulamasına dönüştü.

Bu platformu ilk olarak yeni bir Blockcfolio veya Delta sanabilirsiniz. Fakat onu kullanmaya başladığınızda fikriniz değişecektir zira MyToken App aslında Blockfolio’dan farklı bir one-stop hizmeti sunan kripto para yönetim platformudur.

MyToken App çok geniş bir yelpaze sunuyor

MyToken App, 2000’den fazla farklı kripto para biriminin fiyat hareketini ve 300 kadar borsayı takip etmenin çok kolay bir yolu. Ayrıca şunları da içeren karmaşık ve güçlü analitik araçlar sunuyor:

  • Çizelgeleri, ticaret hacmi ve 70 ana borsa için derin veri,
  • Her kripto para birimi için yerleşik bir Wikipedia,
  • Ana borsaların gerçek zamanlı duyuruları,
  • En çok takip edilen Twitter hesaplarının yayın tahtası,
  • Kripto acemileri için yatırım rehberi.
MyToken App
App

Peki hepsi bu mu? Tabii ki hayır. İş borsa pratiğine geldiğinde de üzerinde konuşabileceğimiz pek çok pozitif şey söz konusu.

İşte size bir kullanıcı yorumu:

Yaklaşık 10 borsada hesabım var, ICO’lar da cabası. Projeler farklı platformlarda listeleniyor ve hepsi özel cüzdanlar istiyor. Ne yapacağım?

Platformun Blockchain teknolojisini uygulayarak ve MT adı verilen kendi tokenlerini veren entegre bir kripto para birimi yatırım hizmeti ile sorununuzu çözebilirsiniz.

Çalışma prensibi
Çalışma prensibi

Toplam ticaret

MyToken doğrudan kripto para ticaretini etkinleştirmek için borsalarla bağlantı kuracak. Birleştirilmiş bir KYC sertifikası sağlayarak, kullanıcılar farklı borsalara giriş yapmadan MyToken App üzerinden alışveriş yapabilir. MT, değişim ücretlerini ödemek için kullanılacaktır.

Denizaşırı ICO platformu

Denizaşırı ICO Platformu, yatırımcıların MyToken Uygulaması aracılığıyla küresel ICO projelerine doğrudan katılmalarını sağlayacaktır. Listeleme ücretleri MT ile ödenecektir.

Hedeflenmiş reklamlar

Reklamverenler hedef kitleleri bulabilir ve kitleler, reklamları kabul edip etmeyeceklerini seçebilir. Reklam ücreti MT ile ödenecektir. Ayrıca MT, katılım değerine dayalı olarak ödül dağıtacaktır.

Ek olarak, Blockchain projeleri için bir Dapp Store ve MyToken App’de de yüksek kaliteli yatırımla ilgili içeriğin sağlanmasına yönelik bir UGC sistemi de bulunuyor.

MT coin ne kadar değerli?

Reklam

Şu anda MyToken’in reklam değeri aylık olarak 900.000 – 1.800.000 dolar civarında olup, kullanıcılar büyüdükçe artmaya devam edecektir.

Toplu işlem ücreti

Borsalar, kripto para dünyasının en büyük kazananıdır. MyToken, çeşitli borsalara bağlanarak trafiği izleyecektir. Eğlenceli bir gerçek: 2017’nin ilk yarısında, Çin’in en büyük kripto para uygulaması, o dönemde iyi bilinen bir borsaya trafik aktararak üç ayda 6 milyon dolarlık gelir elde etti.

Proje ihraç ücreti

ICO bağış toplama platformları, normal olarak, her bir proje listesi için% 4–8’lik bir hizmet ücreti almaktadır. Geniş bir ICO projesine bağlanan bir platform sağlayarak, hizmetlerin alınması için MT tokeni kullanılacak ve gerekli olacaktır.

Spectra Ventures & Advisory danışma ekibinden  Aaron Chen şunları söylüyor:

MyToken App, yüksek frekanslı kullanıcı davranışı tasarımı ile Blockchain yatırım dünyasının bir araya gelme noktası olacak. Önümüzdeki 3-5 yıl içinde Blockchain teknolojisi tek taraflı yükselen bir pazar olacak ve MyToken aylık bazda milyonlarca dolar kâr edebilir. Net karları kullanarak, MyToken MT değerinin en az 4 milyar azaltılması için MT tokenini geri alacaktır, bu da MT değer büyümesi için harika bir alan sağlar.

MyToken, kendi tokenini başlatan ilk kripto para birimi yatırım izleme platformudur. Uygulamayı kullanmaktan hoşlanacağınız gibi, MT’nin uzun vadeli yatırım değerlendirmelerinden biri olduğunu da göz önüne alacağınızdan eminiz.

Spectra Ventures
Spectra Ventures

Peki ya Spectra Ventures & Advisory?

Spectra Ventures & Advisory, Spectra Group bünyesinde yer alan bir Blockchain ve kripto para danışmanlık şirketidir. Dünyanın dört bir yanındaki müşterileri için profesyonel danışmanlık hizmetlerini uygulamak için sektörler ve ülkeler arasında zenginleştirilmiş deneyimlerini bir araya getiriyorlar.

Telegram adminini ekleyerek 200 ücretsiz MT kazanabilirsiniz: spectraofficial

WeChat: spectravc

Detaylı bilgi için MyToken web sitesini inceleyebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin