MyToken
MyToken

Çin’in en büyük fiyat izleme uygulaması MyToken ICO’su yakında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’deki en büyük pazar payına sahip fiyat izleme uygulaması olan MyToken, çok yakında bir satış ekinliği gerçekleştirecek.

Blockchain endüstrisi 2017 yılında bir patlamaya şahit oldu. Güvenli, güvenilir, merkezi olmayan ve korunaklı özellikleri ile Blockchain teknolojisi yavaş yavaş halka açılıyor. Bu teknoloji sadece devrim niteliğinde bir sektör açmadı, aynı zamanda kripto para birimi piyasasını tamamen patlatan ve muazzam bir ticari beklenti yaratan yeni bir yatırım ve finansman modeli haline getirdi.

Ancak, fırsatlar ve zorluklar birlikte yaşar. Yatırımın muazzam geri dönüşü altında, yatırımcıların ve takımların pazara girmesiyle birlikte artan sayıda yatırım yapmakla birlikte, kripto para birimi alanındaki yatırım riski de artmakta ve piyasada acımasız bir büyüme eğilimi ortaya çıkmaktadır.

Çin’deki en büyük pazar payına sahip fiyat izleme uygulaması olan MyToken, yatırım ekosistemini kripto para birimleri alanında net bir akım haline getirmek için yeniden yapılandırılması hedefiyle sektörün ağrı noktalarına odaklanıyor.

Kripto paranın büyümesiyle karşımıza çıkan “ağrı noktaları” nelerdir?

MyToken tarafından sağlanan tamamlanmamış istatistiklere göre, 2017’den bu yana halka arzların yaklaşık 500 finansman faaliyeti gerçekleşti ve bu rakam toplamda 5 milyar ABD doları oldu. Hızla büyüyen piyasa ve gelişme trendi, kripto para birimlerinin ekolojik acılarını daha açık bir şekilde ortaya çıkarmakta.

Yatırım işlemleri, kişilerin kişisel varlıklarını ölçmeleri için çok parçalıdır. Günümüzde, mevcut olan kripto para birimlerinin toplam sayısı, 2.000’in üzerine çıkmış, kripto para birimleri sunan iyi bilinen borsa sayısı ise yaklaşık 300’e ulaşmıştır. Yatırımcılar için, kripto para satın alma ve borsa seçimleri zorluklarla doludur. İşlemler genellikle Over-The-Counter işlem masaları ve token borsa platformları gibi birden fazla platformdan geçer. Kullanıcılar platformlar arası işlemler sırasında çok zaman harcayabilirler. Son derece bölünmüş işlem süreçleri nedeniyle, kullanıcıların genel deneyimi normalde etkin bir kapalı döngü oluşturamaz. Bu arada, borsalara dağılmış olan bireysel varlıkları ölçmek zordur. Kripto para birimi ticaretinin öğrenimiyle başlamanın maliyeti normalde yüksektir, bu da hisse senetleri ve vadeli işlemlerin kadar kolay kullanılmasını zorlaştırır.

Piyasa bu denli karmaşıkken, kullanıcıların karar verme maliyetleri yüksektir. Kripto para yatırımlarının özü, bireylerin aslında melek yatırım kurumları olarak hareket ederken, işletmelerin ve projelerin erken yatırımıdır. Bununla birlikte, proje tarafları ve kullanıcılar arasındaki eşit olmayan bilgiler, yatırımların karar verme maliyetlerini arttırmaktadır. Proje bilgilerinin gerçekliğini, piyasa değerinin rasyonalitesini ve ekibin güvenilirliğini ve kullanıcı yatırımlarının risklerini buna uygun olarak değerlendirmek büyük bir sorun haline gelmiştir. Bu arada, Blockchain, merkezsiz olma ve küreselleşme niteliğine sahip olduğundan, ülkeler ve hükümetlerin idari emirlerle tüm sektörü etkin bir şekilde düzenlemeleri çok zordur. Yatırım ortamındaki acımasızlık ve get-rich-quick’deki beklenti ile birlikte, sıklıkla dolandırıcılık olgusu birçok yatırımcının zarar görmesini ve endüstride kargaşa yaratmasını sağlamıştır.

Hızlı büyüme, kripto para birimi endüstrisinin ağrı noktalarını daha da kötüleştirebilir. Birçok “hava” projesi büyük miktarda para toplayıp piyasayı terk ettiğinde, bu durumun çözümünü kim sağlayacak?

MyToken yatırım ekolojisini düzeltebilir mi?

MyToken, yatırım ekosistemlerine daha sağlıklı bir gelecek getirmeyi taahhüt eden ağrı noktalarından başlıyor. Proje, Ağustos 2017’de kripto para birimi işinde bir atılımla başladı. Altı aylık yüksek hızlı ürün iterasyonlarından sonra, Çin’deki en aktif kullanıcı tabanının yanı sıra en büyük pazar payına sahip fiyat izleme uygulaması haline geldi.

Altı aylık bir gelişim döneminden sonra, MyToken kripto para birimleri endüstrisinin ilk ağrı noktasını başarılı bir şekilde çözdü: Kolay alışverişin sağlanması için farklı borsalar arasında anlık fiyatın tek duraklı görüşünün ihtiyaçlarını karşılamak.

Şu anda MyToken, 400.000’den fazla kullanıcısı, 150.000’den fazla DAU’su ve 50’den fazla çekirdek kullanıcı grubuyla Çin’in en popüler pazar ve bilgi platformu haline gelmiştir. Uygulama artık iOS, Android, HTML5 ve Mac’i de kapsıyor.

Bununla birlikte, fiyat izleme uygulaması, platformun tam bir “iş imparatorluğu” kurması için sadece başlangıç noktası. Bugün, MyToken, endüstriyel ağrı noktalarını daha da iyileştirmek ve kripto pazarının gelişimi için çift yönlü ve şeffaf bir ekosistem sağlamak amacıyla sağlıklı bir kripto para yatırım platformu oluşturuyor.

Bir yandan, MyToken yatırımcıların ve geliştiricilerin Blockchain’in gelecekteki dünyasına katkıda bulunmalarına yardımcı olan verimli bir yatırım ortamı yaratmayı amaçlamaktadır. Yatırımcıların Blockchain endüstrisinin ve proje partilerinin en objektif ve tarafsız veri, bilgi ve araçlarla anlayışlarını azaltmalarına, karar verme maliyetlerini azaltmalarına ve Blockchain dünyasına veri konsolidasyonu, UGC, topluluk ve ekosistem hizmetleri aracılığıyla daha etkili bir şekilde entegre olmalarını sağlar.

Öte yandan, MyToken, hem merkezi olmayan teknolojiyi hem de ekosistemli bir yatırım ekosistemi yaratmak için iş ortaklarını çekmek amacıyla, hem merkezi olmayan teknolojiyi hem de token sistemini tanıtacak.

MyToken’in geniş kullanıcı tabanı ve başarılı operasyonel deneyimi, iki yönlü şeffaf bir ekosistem sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca, olgunlaşmış projeler genellikle yatırımcılar arasında daha popüler olmaya eğilimlidir. MyToken’in sektöründeki başarıları ve itibarı, beklentileri yükseltiyor.

Kültür odaklı ekip sektörde net bir akım olabilir mi?

MyToken, “hava” projeleriyle dolu olan kripto para piyasasında net bir akışa dönüşmüş görünüyor. Bugün, platform giderek genişliyor, ekosistemini dönüştürüyor ve dönüşümden sonra iş mimarisine dayanıyor, ERC20 standart kripto para birimi yayınlıyor ve buna MT adını veriyor.

MT, MyToken ekosisteminin sirkülasyon değerini taşıyacak ve ekolojik ortak yapım ile değer konsensusuna “kan” olacak. Aynı zamanda, ekolojik değer, tüm üyelerine ve yatırımcılara değer yatırımlarını teşvik etmek için daha derinden bağlıdır. Sistem, MT katkısını kullanıcılar tarafından tutulan MT’lerin miktarına ve süresine göre periyodik olarak tahsis edecektir. MT katkısı, bazı senaryolarda kullanıcı hakları ile bağlantılı olacak ve kullanıcı davranışları sırasında tüketilecektir. Gelecekte, MT temel olarak aşağıdaki gibi gösterilen MyToken işinin iyileştirilmesi ve iyileştirilmesi ile büyük bir değer sergileyecek:

  1. Platform, doğru reklam yoluyla proje ve kullanıcı arasındaki bilgi kanalını kurarken, MT, reklamveren ve kullanıcı arasındaki dolaşımın gerçekleştirilmesi için bir değer taşıyıcısı olarak hareket eder.
  2. Platform, büyük borsalarla bağlantı kurmakta ve yatırımcılar için tek seferlik ticaret hizmetleri sunarken,;MT, kullanıcılar için işlem sürecindeki ücretleri dengelemek için kullanılacaktır.
  3. Platform, proje partilerinin ve yatırımcıların karşılıklı seçimler için daha doğru kanallar oluşturmasına ve uygun denizaşırı ICO platformları oluşturmasına yardımcı olacak güvenilir projeler seçiyor. Proje tarafları, yatırımcıların iyi bir deneyim ve tutarlı bir işletim arayüzü elde edebilmeleri ve tek nokta KYC sertifikası yoluyla karmaşık ve yorucu süreçlerden kaçınabilmelerini sağlayarak, kaynak yaratma bilgisini doğru bir şekilde MT yoluyla dağıtabilirler.
  4. Ekosisteme dayanan platform, niceliksel alım satım, yatırımla alım satımı, türev işlemleri, akıllı sözleşme denetimleri ve profesyonel proje değerlendirmesi gibi nispeten daha tamamlanmış bir veri hizmeti oluşturuyor. Geliştiriciler ve profesyonel ekipler, MT’leri kullanıcılardan servis ücreti olarak alabilirler. Bu arada, MyToken açık kaynak hakkında olduğunda MT katkısı tüketilecektir.
  5. Platform DApp Store’u kuruyor. Proje tarafları ve geliştiricileri, DApp Mağazasında DApp’lerini serbest bırakmak için belirli bir miktar MT katkısı kullanabilir ve MT’leri ödeyerek performansların daha iyi sunulmasını sağlayabilirler. Kullanıcılar mağazadaki favori DApp’lerini kolayca arayabilir veya ekleyebilir ve öneri ve yorumlar yapabilir.
  6. Aktif ve güvenilir bir UGC içerik oluşturma platformu oluşturuluyor. Bir değer taşıyıcısı olarak, MT platformda dolaşır ve kullanıcıların içerik oluşturması için değer taşıyıcısı olur.

MyToken danışmanı Spectra Ventures & Advisory’nin ortağı olan Iris Zhang, yüksek frekanslı kullanıcı davranış yaklaşımlarına sahip ürünlerin trafik girişine daha eğilimli olduğuna dair ipuçları verdi.

Zhang:

Önümüzdeki 3 ila 5 yıl içinde, bu endüstri tek taraflı bir yükselme şansı sunuyor. Aynı zamanda tahminler, MyToken’in aylık kârının büyük ölçüde on milyon CNY olarak sayılacağını gösteriyor. Üstelik, MT’nin büyüme fırsatı da tokenlerin geri alımını içeren mekanizma sayesinde rahat bir şekilde karşılanıyor ve dolaşımdaki miktarını 4 milyar dolara düşürmek için tokenlerin geri alınması hedefine ulaşması çok muhtemel. Ancak, kullanıcıların sürekli olarak büyümesi ve işbirliği talepleri MT’ye kesinlikle çok dikkat çekecektir.

MyToken Blockchain dünyası için iddialı bir plan getiriyor, aynı zamanda sağlıklı ve istikrarlı gelişim modeli de Blockchain dünyasında net bir akım haline geliyor. Görebildiğimiz üzere, düzensiz geliştirilen kripto para alanında yeni reformlar ve zorluklar ortadan kaldırılıyor. MyToken, Blockchain dünyası ve geleneksel olanlar arasında etkili bağlantılar kurabilmeleri halinde, daha hızlı ve daha etkin bir şekilde Blockchain döneminin dönüşümüne daha fazla insanın katılmasına yardımcı olabilir ve tüm endüstri ve insan dünyası için ortaklaşa parlak bir gelecek yaratır. Blockchain tabanlı proje partileri ve yatırımcılar, tüm insanların Blockchain projelerinin ve teknolojisinin dünyasını daha iyi anlamalarına yardımcı oluyor.

ICO sayfası çok yakında aktif olacak, web sitesini bir kenara yazmayı unutmayın: https://tokensale.mytoken.io

Bedava 200 MT kazanmak için projenin Telegram adminini ekleyebilirsiniz: spectaofficial

WeChat: spectravc

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin