Mexc

2022’de MX tokeni: BNB’den daha iyi performans gösterip patlama yapacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç yılda, borsa tokenleri yatırımcılardan artan bir ilgi gördü. 2022’de MX tokeni: BNB’den daha iyi performans gösterip patlama yapacak mı?

Bu tokenler arasında MEXC‘nin yerel tokeni MX önemli bir pazar performansına sahiptir ve MX token adres sayısında ciddi bir artış gördü. Geçen yıl MX tokenini elinde tutan yatırımcılar, %1152’nin üzerinde çarpıcı bir yatırım getirisi elde etti. Yayınlanma tarihi itibariyle, MX token fiyatı, Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden düştükten sonra 2$ civarında işlem görmeye devam ediyor.

MX tokeni 2022’de güçlü performansını sürdürecek ve yatırımcılara inanılmaz getiriler verecek mi? MX ekosistemindeki en son ve önemli güncellemelerden bazılarını gözden geçireceğimiz için bu makaledeki hiçbir bilgiyi kaçırmadığınızdan emin olun.

 

MX Token için güncel Yol Haritası

MX Token ilk olarak 2018’de toplam 1 milyar adetle piyasaya sürüldü. MEXC Global’in yerel tokeni olarak, kullanıcıların indirimli bir şeklide işlem ücretlerini ödemelerine ve borsada Launchpad, Kickstarter, M-day ve daha fazla ürüne katılmalarına olanak tanır.

2021’in başlarında MEXC Global, “Growth for Everything”  kampanyasını duyurdu ve MX tokenini Binance Smart Chain (BSC) ve Huobi Eco-Chain (HECO) arasında köprü kuran ilk zincirler arası varlık haline getirdi. Ek olarak, MX topluluğuna borç verme, likidite madenciliği ve DEX işlemleri dahil olmak üzere birçok işlem için MX token kullanım durumu sunuldu.

 

Birkaç hafta önce MX topluluğu, MX 2.0 teklifini onayladı. Onayın hemen ardından 100 milyondan fazla MX tokeni yakıldı ve Ocak 2022’den itibaren MEXC platformunun toplam kazancının %40’ı ikincil piyasadan MX tokenlerini geri almak ve üç ayda bir yakmak için kullanılacak.

Bunun da ötesinde MX, borsanın gelecekteki genişlemesini yönlendirmek için kilit bir rol oynayacak. MEXC, dünya çapındaki kullanıcıların MX tokenlerine erişmesi ve takas etmesi için daha kolay yöntemler sağlamak amacıyla Alchemy Pay gibi daha fazla fiat iş ortağıyla çalışmaya devam edecek.

MX Tokeni Büyüten Temel Unsurlar

MX ve BNB’nin yıllık getirisine grafik üzerinde bakarken, benzer bir eğilim gösterdikleri görülmektedir. Her iki tokenin de piyasada iyi performans gösterdiğini ve güçlü bir servet etkisine sahip olduğunu görebiliriz. BNB, Binance’in güçlü küresel iş performansı sayesinde piyasa değeri açısından üçüncü en büyük kripto para birimi haline geldi.

BNB ile karşılaştırıldığında, MX tokeni, hızlı büyüyen MX ekosistemi göz önüne alındığında daha büyük bir büyüme potansiyeline sahiptir.

MX ve BNB için Yıllık Yatırım Dönüşü (Kaynak: TradingView)

Eylül 2021’de MEXC Global, yeni projeleri, geliştirici ekiplerini desteklemek ve topluluklarını büyütmek için tasarlanmış bir platform olan MEXC Pioneer’ı piyasaya sürdü. MEXC Global, özellikle zincirler arası altyapı, NFT’ler, oyun ve yenilikçi merkeziyetsiz finans ürünleri oluşturmaya odaklanan blockchain teknolojisi ve altyapı projelerini desteklemek için MEXC Pioneer için 100 milyon dolarlık bir büyüme fonu kurdu. Bugüne kadar MEXC Pioneer, ilk günlerinde Solana, Polygon, Avalanche ve Algorand dahil olmak üzere 100’den fazla projeye yatırım yaptı.

 

Ekim ayının sonlarında MEXC Global, gelişmiş bir CEX birliği kurmak için Bybit ile yaptığı stratejik ortaklığını duyurdu. İki borsa, ortak bir Launchpad oluşturmak, kaliteli blockchain ve kripto projeleri sunmak ve dünya çapında 10 milyondan fazla kullanıcıyı paylaşmak için birlikte çalıştı.

CoinMarketCap’e göre MEXC Global, en iyi 30 kripto para spot borsasında yer alıyor. Güneydoğu Asya, Orta Doğu, Avrupa ve Amerika’da hızla büyüyor ve şu anda dünya çapında 7 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip.

MX Token Fiyatı Nereye Kadar Gidebilir?

2018’deki lansmanından bu yana, tokenin değeri istikrarlı bir şekilde arttı, 2021’in başlarında 0.1473$’dan işlem görmeye başladı. Geçen yılın Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.7 $’a ulaştı ve yatırımcılara 20 kattan fazla yatırım getirisi sağladı.

MX Token için Tüm Zamanlar Fiyat Grafiği (Kaynak: CoinMarketCap)

Borsada listelenecek daha kaliteli projeler ve teknik  kapasitenin artması ile şu anda 2 $ civarında olan MX tokenini uzun vadeli tutmak için iyi bir zamanlama. 2022’nin MX tokeni için yatırımcıların beklediği harika bir yıl olabileceğine inanıyoruz.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin