Microsoft'un paylaşımı Shiba Inu topluluğu arasındaki söylentileri ateşledi!

Microsoft’un paylaşımı Shiba Inu topluluğu arasındaki söylentileri ateşledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu topluluğu, yakın tarihli bir Microsoft tweet’i ile ilgili spekülasyonlarla dolup taşıyor.

Washington merkezli teknoloji devi Redmond’un resmi Twitter hesabı, Microsof Teams’deki çevrimiçi toplantılara katılan köpekler hakkında masum bir şaka yaptı.

Birçoğu, tweet’in popüler köpek temalı kripto paralara bir referans olabileceğine inanıyor. Microsoft, hızla büyüyen Shiba Inu topluluğunun üyelerinden gelen yanıtlarla dolup taştı. Bazıları teknoloji devi ile potansiyel bir ortaklık öngörecek kadar ileri gitti.

Shiba Inu ve Microsoft

Microsoft, 2014 yılının sonlarında Bitcoin’i kabul etmeye başlayarak nispeten erken kripto para birimleri çabalarına erken girdi. Şubat ayının başlarında yayınlanan bir iş ilanına göre, dünyanın en değerli şirketlerinden biri olan Microsoft şu anda kendi Web3 stratejisini geliştiriyor.

Teknoloji devi, geçen ay, hızla büyüyen metaverse sektörüne giriş yapmak için video oyunu holding şirketi Activision Blizzard’ı 68,7 milyar dolara satın alacağını duyurdu. Federal Ticaret Komisyonu şu anda devasa anlaşmayı gözden geçiriyor.

Kasım ayının sonlarında Shiba Inu, Activision Blizzard’ın eski başkan yardımcısı David Volk ile ortaklık kurdu.

Shiba Inu ekibinin metaverse projesinin adını yakın gelecekte açıklaması bekleniyor. Bu arada, ekip kısa süre önce protokolün yakında sanal arazi arsaları satın almayı mümkün kılacağını duyurdu. Bu duyurunun ardından, LEASH tokeninin fiyatı keskin bir şekilde artıracağını duyurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin