Bu altcoin %28'e varan bir yükseliş sinyali veriyor! İzlenecek seviyeler neler?
Bu altcoin %28'e varan bir yükseliş sinyali veriyor! İzlenecek seviyeler neler?

Bu altcoin %28’e varan bir yükseliş sinyali veriyor! İzlenecek seviyeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyatı, Aralık 2021’den bu yana yükselmesini engelleyen bir ablukayı kırmak istiyor. BNB bu engelin altında kıvrılırken altcoin için en makul yol bir kırılma gibi görünüyor.

Altcoin BNB fiyatı katalizör bekliyor

Binance Coin fiyatı, 28 Aralık 2021’den bu yana, azalan trend çizgisini dört kez test etti. Son iki test, bu engel ile 407,70 dolarlık destek seviyesi arasında bir konsolidasyonla sonuçlandı. Bu yatay hareketten bir kopuşa oynaklıkta büyük bir artış eşlik edebilir.

Bu altcoin ile ilgilenen yatırımcılar, 430 dolardan bir kopuşla birlikte uzun pozisyonlara girebilir ve bu sayede 453,48 dolardan kısmı kâr edebilir. Kalan pozisyon 504,20 dolardan boşaltılabilir ve toplam artış %20’ye çıkar. Bu kırılma, altcoin için birinci senaryoyu oluşturuyor ve bu senaryo yükseliş ihtimalini değerlendiriyor.

Muhafazakâr bir yaklaşımla, yatırımcılar Binance Coin fiyatının 392,17 dolardaki destek seviyesine geri çekilmesini ve bu çekilmenin ardından kırılma için koşmasını bekleyebilir. Bu senaryoda, piyasa katılımcıları 392,17 dolarlık yeniden testte uzun bir pozisyona girebilir ve 453,48 dolar ve 504,20 dolardan kâr elde edebilir. Bu senaryo, altcoin için %28’lik bir kazancı temsil ediyor.

Bu altcoin %28'e varan bir yükseliş sinyali veriyor! İzlenecek seviyeler neler?

Binance Coin fiyatı için işler iyimser görünse de 392,17 dolarlık destek seviyesinin kırılması işleri karmaşıklaştıracaktır. 357,46 doların altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Böyle bir gelişme, piyasa yapıcıların ocak ayında oluşan çift dip seviyesinin altında kalan likiditeyi toplamak için Binance Coin fiyatını 336,30 dolara veya altına itmesinin yolunu açacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin