Microsoft'un Activision’u bünyesine katması Shiba Inu için iyi haber mi?
Microsoft'un Activision’u bünyesine katması Shiba Inu için iyi haber mi?

Microsoft’un Activision’u bünyesine katması Shiba Inu için iyi haber mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son haftalarda Shiba Inu yatırımcıları için kötü haberler vardı. Şaka temalı kripto para, genel piyasa düşüşüne paralel olarak değer kaybını sürdürdü.

Görünüşe göre alakasız bir notta, Activision Blizzard’ın hissedarları geçen hafta harika haberler aldı. Microsoft 18 Ocak’ta oyun geliştiricisini 68.7 milyar dolara satın almayı planladığını duyurdu. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Activision hissesi yükseldi.

Muhtemelen bu anlaşmadan Shiba Inu ile ne ilgisi olduğu sorulabilir. Microsoft’un Activision’ı satın alması altcoin için neden iyi bir haber olsun?

En az bir kişi Microsoft’un bekleyen Activision Blizzard’ı satın almasının Shiba Inu için olumlu olduğunu düşünüyor. Ve bu kişi muhtemelen dijital token ve geleceği hakkında gezegendeki neredeyse herkesten daha fazla şey biliyor.

Microsoft’un açıklamasının ardından Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama haberi tweetledi. İşte Kusama’nın söyledikleri:

Kusama, Microsoft’un Activision’ı satın alma anlaşmasını Shiba Inu’nun kendi metaverse stratejisinin bir tür onayı olarak görmüş gibi görünüyor (tweet’indeki “MV”, “metaverse” anlamına geliyordu). Geçen hafta tweetinde atıfta bulunduğu gibi, Shiba Inu Games, çok oyunculu bir oyun oluşturmak için eski Activision yöneticisi William Volk ve Avustralyalı oyun geliştiricisi PlaySide Studios’un yardımına başvurdu.

Shiba Inu’nun fiyatı Microsoft-Activision haberlerinde mi yoksa Kusama’nın bu konudaki tweet’inde mi yükseldi? Hayır. Ve iyi bir sebepten dolayı. Bu satın alma ile Shiba Inu’nun metaverse stratejisi arasındaki bağlantı biraz gergin.

Elbette, Microsoft’un basın açıklaması, Activision Blizzard’ın satın alınmasının “metaverse için yapı taşları sağlayacağını” belirtti. Microsoft CEO’su Satya Nadella, “Oyun, günümüzde tüm platformlarda eğlencede en dinamik ve heyecan verici kategoridir ve metaverse platformlarının geliştirilmesinde önemli bir rol oynayacaktır” dedi.

Ancak Microsoft, Activision satın alımı duyurulmadan çok önce metaverse çabalarını sürdürüyordu. Kasım ayında şirket, işbirliği uygulaması için “metaverse’e açılan bir ağ geçidi” olarak lanse ettiği yeni işlev olan Mesh for Teams’i duyurdu.

Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasını, William Volk’u da dahil eden Shiba Inu Games ile ilişkilendirmek en iyi ihtimalle belirsizdir. Birincisi, Volk, muhtemelen Shiba Inu ile geçici bir ilişkisi olan bir kişi. Volk’un yaklaşık otuz yıl önce Activision ile çalışması gibi ince bir ayrıntı da var.

Shiba Inu için iyi haber nedir?

Ancak, Shiba Inu için bazı iyi haberler var. Kusama, Kasım ayında bir Medium gönderisinde “oyunun geleceği SHIB” dedi. Onun yükseliş eğilimine katılmayabilirsiniz, ancak Shiba Inu’nun yol gösterici geliştiricilerinin şaka kripto paralarının geleceğini oyun üzerine bahse girdiğine şüphe yok.

Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın alması, metaverse’e geçiş fırsatının öneminin altını çiziyor. Sonuçta, teknoloji devi 68,7 milyar dolar koyuyor.

Metaverse’nin potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan her şey, uzun vadede Shiba Inu için tartışmasız olumludur. Bununla birlikte, bu ifadeyle ilgili büyük bir uyarı var: Shiba Inu, metaverse ile ilgili kendi vizyonunu da yerine getirmelidir.

Volk ve PlaySide Studios’u gemiye almak kesinlikle doğru yönde hareketler. Bununla birlikte, Shiba Inu’nun metaverse’de önemli bir oyuncu olmak için daha kat etmesi gereken uzun bir yol var. Ancak Kusama, Microsoft ve şaka parasının destekçilerinin, en azından metaverse’ün ne kadar önemli olacağı konusunda benzer bir vizyonu paylaştığı konusunda haklı olabilir.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin