Shiba Inu metaverse dünyasına hazırlanıyor! Projenin detayları belli olmaya başladı
Shiba Inu metaverse dünyasına hazırlanıyor! Projenin detayları belli olmaya başladı

Shiba Inu metaverse dünyasına hazırlanıyor! Projenin detayları belli olmaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) kripto çöküşünde kararını değiştirmedi ve kendi Metaverse’ini başlatmaya hazırlanıyor. Shiba Inu, Metaverse küresine atlamak isteyen en son meme coin olarak yer alıyor. Meme coin 2022’de ‘Shiberse’ lansmanını duyurdu. Shiberse, 2022 yılının ilk sürümü olacak ve sürekli büyüyen ekosistemde bir adım daha katkı sağlayacak.

Metaverse’in piyasaya sürülmesinin öncüsü eşit derecede heyecan vericiydi. SHIB baş geliştiricisi Shytoshi Kusama ve ekip projeyi resmi hale getirdi.

Shiba Inu metaverse projesininin detayları belli oluyor!

https://twitter.com/Shibtoken/status/1485675975669075973

Ekip şu açıklamayı yaptı:

“Shiberse grafikleri şık, olağanüstü zengin ve profesyoneldir. Metaverse’nin her yönü dikkatlice kazınmıştır ve ağaçlara ve kayalara yemyeşil yapraklar içerir; görüntü bir sanat eserinden başka bir şey değildir.”

Kripto para piyasası bir gerileme içinde ve Shiba Inu’nun Metaverse dünyasına yaptığı son girişim kripto piyasasına da umut oldu. Konu sosyal medyada şimdiden büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya, en son SHIB güncellemesi ve yaklaşmakta olan projenin tokenlerin kaderini nasıl değiştireceği hakkındaki tartışmalar şimdiden başladı.

SHIB, endüstrinin Bigwig’leriyle omuz omuza vermeye hazır. SHIB, şüphesiz 2022 yılında çok sayıda sürüm hazır olduğu için bir ralliye hazırlanıyor gibi duruyor.

Shiba Inu‘nun Shiberse’sinin girişi, çığır açan bir süreçtir ve kullanıcıların Metaverse’de bir kaçış yaşamaları için sürükleyici bir deneyim sunmayı amaçlıyor. USP of Shiberse arasında, son teknoloji ürünü ve hatırlanması gereken bir deneyim olacak yüksek kaliteli grafikleri var. Ancak SHIB ekibi yakında Shiberse hakkında daha fazla ayrıntı vereceğini bildirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin