Dogecoin ve Solana analizi
Dogecoin ve Solana analizi

Metrikler bu altcoin için “al” sinyali verdi! Bu altcoin’e ise dikkat…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında ayılar, boğaları rahat bırakmıyor. Dogecoin ve Solana grafiklerinde teknik görünüm hafif bir yükseliş eğilimine işaret etse de Hacim Osilatörü düşüş eğilimine yol açıyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Son 55 gün içinde yaklaşık %48,96 oranında geri çekildikten sonra Dogecoin 0,162 ile 0,182 dolar arasına yerleşti. Ayılar, son 19 gün içinde 0,162 dolar seviyesini altı kez test etti ancak boğalar yerini korudu.

Fiyat hareketi %23,6 Fibonacci seviyesine doğru bir yükseliş görürken Hacim Osilatörünün daha düşük dipler kaydetmesi çok önemli hale geldi. DOGE 0,175 doları geçtiğinde Süper Trend al sinyalleri vermeye başladı.

Bu haberin yazıldığı sırada DOGE 0,1765 dolardan işlem görüyor. RSI, son üç günde istikrarlı bir toparlanma yaşadı ve satın alma tarafını güçlendirdi. Ayrıca DMI bir yükseliş eğilimi sergiledi ancak ADX büyük ölçüde zayıf kaldı.

Solana (SOL) fiyat analizi

181 dolar seviyesi, 15 Aralık’taki düşen kama (yeşil) kırılmasından bu yana SOL için hayati bir seviye haline geldi. SOL ayıları bu seviyede güç kazandı ancak boğaların son on gün içinde daha yüksek dipler görmesini engelleyemedi.

DOGE gibi, SOL’de de Hacim Osilatörü zayıf bir yükseliş hareketini gösteriyor. Hacimde daha düşük diplere dikkat etmek gerekiyor. Beşinci en büyük kripto para birimi, son üç gün içinde V şeklinde bir toparlanmanın ardından 4 saatlik grafikte yükselen bir üçgen oluşturdu.

İlk destek 178,4 dolar civarında, 20-50 SMA ile çakışan alt trend çizgisinin (beyaz) yakınında.

Şu anda SOL 178,56 dolardan işlem görüyor. RSI, orta noktanın biraz altında tarafsızlık gösteriyor. DMI hafif bir düşüş eğilimi gösterse de ADX, SOL için zayıf bir yön eğilimi sergiliyor.

Bu yazıyı kaçırmayın: Çok ucuz ve yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin