Meme coin dolandırıcılık iddası! PSYOP coin nedir? dolandırılmaktan nasıl kurtuluruz?
Sahte Bitcoin satıcılarından devasa BTC dolandırıcılığı

Memecoinde dolandırıcılık iddası! Memecoin, şüpheli bir token lansmanı sırasında kimlik kriziyle karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Memecoinde dolandırıcılık iddası! PSYOP token drama’sını keşfedin; yaratıcısı bir rakibini taklit etmekle suçlarken, bağımsız bir medya stüdyosu proje hakkında baştan sona bir dolandırıcılık olarak kınamada bulunuyor.

$PSYOP adlı bir memecoin’in yaratıcısı, başka bir kişiyi tokenini taklit etmekle suçlamışken, bağımsız bir medya stüdyosu ise bu tokeni bir dolandırıcılık olarak nitelendirmiştir.

$PSYOP yaratıcısı, başka bir kullanıcının (@3orovik) kendi tokeniyle aynı isme sahip ayrı bir $PSYOP tokenini piyasaya sürdüğünü belirtti.

Twitter kullanıcısı eth_ben (@ben.eth), 18 Mayıs tarihinde şunları Twitter üzerinden paylaştı:

“Henüz herhangi bir token piyasaya sürülmedi. Diğer her şey bir dolandırıcılıktır. Sakin olun. Şu anda likidite havuzu rakamlarını inceliyorum.”

Her ikisi de olan @ben.eth ve @3orovik, menkul kıymetler ve borsa komisyonu (SEC) tarafından yapılacak olan hipotetik bir soruşturmada aralarında herhangi bir işlem bulunmayacağını söylediler. Endişelerine rağmen şu anda herhangi bir soruşturma yapıldığına dair bir belirti bulunmamaktadır.

Medya stüdyosunun memecoin hakkındaki iddaları:

$PSYOP kendisi pek bir içeriğe sahip değildir ve tokenle ilgili profil resimleri basit çizimler içermektedir. Bu nedenle, yaratıcının niyetlerine bakılmaksızın varlık çok az bir güvenilirliğe sahiptir.

PSYOP memecoin nedir, psyop

Ayrıca, bir medya stüdyosu olan Psyop, 16 Mayıs tarihinde token ile herhangi bir ilişkisi olmadığını belirtmek için harekete geçti. Stüdyo, @ben.eth’in tokenıyla ilişkili spam hesaplarının, “markanın içeriğini ihlal ederek sahte tokenı tanıtmak” için kullandığını iddia etti.

Medya stüdyosu, $PSYOP tokenının “baştan sona bir dolandırıcılık” olduğunu iddia etti. Ayrıca, token satışını bildirdiklerini belirtti, ancak satışı kime bildirdiğini belirtmedi.

Stüdyo, “Hepsi mümkün olan en kısa sürede kaldırılır umuyoruz” dedi.

@ben.eth’in memecoinin stüdyoyu sömürmeyi amaçladığına dair bir belirti bulunmamaktadır, zira stüdyo kendisi küçük bir şirket gibi görünmektedir. Bununla birlikte, stüdyonun şikayetleri, tokenın genel güvenilirliğinin eksikliği nedeniyle geçerlilik taşımaktadır.

cryptoslate.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin