BNB analizi, bnb fiyatı 300 doları geçebilecek mi?
Düzeltme aşamasındaki altcoin'in göstergeleri ne anlatıyor? İşte kritik seviyeler

BNB (Binance Coin), 300 dolarlık fiyat seviyesini koruyabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Binance (BNB) fiyatı, 8 Mayıs’ta önemli bir direnç olan 315 doların üzerine çıkamadı. Bu hafta Binance coin’in fiyatı 310 doların altına düşerek Mayıs 2023 kayıplarını %9’a çıkardı. On-chain veriler, kripto balinalarının satış yapmaya başlamasıyla yatırımcıların olumsuz Binance coin fiyat tahminleri yapabileceğini göstermektedir.

12 Mayıs Cuma günü, Binance Kanada’daki işlem faaliyetlerini “önleyici” olarak sonlandıracağını duyurdu. Bu olumsuz sosyal duyguya, en üst sıradaki kripto para borsasının Avustralya birimi 18 Mayıs’ta potansiyel bankacılık ve giriş sorunları hakkında müşterilere bildirimde bulunmasıyla daha da güçlendirildi.

Geleneksel finans düzenleyicileri ve otoritelerin küresel olarak kripto borsalara yönelik denetimlerini sürdürmesiyle Binance coin  fiyatı etkilendi. BNB on-chain verileri, bazı kritik temel metriklerde endişe verici bir düşüş seviyesini göstermektedir.

BNB zinciri ivme kaybediyor

Bu ayın başlarında medya kuruluşları, Binance’in spot ticaretinin ardışık ikinci ayda da düştüğünü bildirdi. Şimdi görünüşe göre bu olumsuz trend, BNB zincirinin blockchain ağına da yayılıyor.

Aşağıdaki Santiment grafiği, Coinin günlük Aktif Adreslerin (7g) 10 Mayıs’tan bu yana sürekli olarak düştüğünü göstermektedir. 10 Mayıs ile 19 Mayıs arasında, aktif adresler 29.609’dan 24.009’a kadar %19 düşmüştür.

 

Binance Coin (BNB) Price Prediction - Active Addresses. May 2023

Aktif Adresler (7g) metriği, bir blockchain ağı üzerinde işlem yapan benzersiz cüzdan adreslerinin yedi günlük ortalamasını alır. Yukarıda görüldüğü gibi azaldığında, ağın rakiplere pazar payı kaybettiğini gösterir.

Eğer Binance destekli blockchain ağı yeni talep bulamazsa, BNB sahipleri daha fazla fiyat düşüşü bekleyebilir.

BNB Balinaları Karamsarlaşıyor

Olumsuz piyasa duyarlılığına karşılık, BNB ağındaki büyük kurumsal yatırımcılar ayı pozisyonları almaktadır. Aşağıdaki grafik, Mayıs ayının başından itibaren 10.000 ila 100.000 BNB coin’e sahip olan balinaların satış yaptığını göstermektedir.

Bu hafta, 13 Mayıs ile 19 Mayıs arasında, 160.000 BNB daha satmışlardır.

Binance Coin (BNB) Fiyat Tahmini  - Balinaların BNB cüzdanları

Balinalar, büyük miktarlarda kripto para birimine sahip olan yatırımcılardır. En az 100.000 dolar değerinde kripto para birimine sahip olan bu yatırımcıların alım/satım işlemleri fiyat üzerinde önemli etkilere sahip olabilir.

Mevcut Binance coin piyasa fiyatı olan 309 dolar üzerinden hesaplandığında, satılan coinler yaklaşık 50 milyon dolar değerindedir. Eğer balinaların satış furyası devam ederse, ayı piyasası duyarlılığının negatif etkisini daha da artırabilir.

Sonuç olarak, ağ aktivitesindeki düşüş ve kripto balinaların ayı pozisyonları alması, BNB fiyatı için ayısal tahminler yapma nedenleri olarak kabul edilebilir.

BNB Fiyat Tahmini: 300 dolara geri çekilecek mi?

Mevcut on-chain sinyallere göre, ayılar önümüzdeki günlerde BNB fiyatını 300 dolar seviyesine doğru geri çekme eğiliminde olabilir.

Son fiyat düzeltmesine rağmen, Santiment’in Piyasa Değeri ile Gerçekleşen Değer (MVRV) verileri, son bir ay içinde Binance Coin satın alan çoğu kripto yatırımcısının hala yaklaşık %1 kar elde ettiğini gösteriyor.

Tarihsel ticaret desenleri, BNB sahiplerinin muhtemelen fiyatın %3 daha düşerek 300 dolar seviyesine kadar gerilemesine kadar satış yapmaya devam edeceğini göstermektedir.

Ve eğer Binance Coin için ayısal fiyat tahmini gerçekleşirse, zararlarını kesmeden önce %3 daha fazla düşerek 290 dolar seviyesine kadar düşebilir.

Binance Coin (BNB) Price Prediction - MVRV Ratio. May 2023.

Öte yandan, boğalar hikayeyi hala değiştirebilirlerse ve fiyat %2 daha yükselirse, yatırımcılar için 315 dolar bölgesinde eşitlenmek isteyenlerin yanlışlıkla engel olabileceği bir durum ortaya çıkabilir.

Aksi takdirde, Binance daha da yüksek bir seviyeye, 325 dolarlık sonraki önemli direnç seviyesine kadar yükselebilir.

beincyrpto.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Topluluk Tarafından Doğrulandı simgesi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin