featured
Influencer Marketing

Mavin; Influencer Marketing’e Yeni Bir Boyut Kazandıracak ICO

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Modern Pazarlama stratejilerinden biri de Youtube,Facebook, Twitter,Periscope, Instagram gibi sosyal medya kanallarında  yüksek takipçi sayılarına sahip kişilerin içerik yoluyla bir ürün ya da marka hakkında deneyimlerini takipçilerine aktarmasıdır. Son dönemlerde sosyal medyanın hızla günlük hayatımıza etki etmesi, sosyal medya da geniş kitlelerin ortaya çıkmasını sağlamış, bu da sosyal medya da fenomenlerin hızla artmasına yol açmıştır. Geleneksel pazarlamanın  yaygın olarak kullanıldığı dönemlerde çok sık tercih edilen bir pazarlama kanalı olan ağızdan ağıza(Word of Mouth) pazarlama, tüketicilerin ürünü almadan önce satın alma kararlarını etkilemiş, ürün hakkında paylaşılan deneyimler tüketiciler arasında kartopu edasıyla büyümesine neden olmuştur.İnsanlar bu yolu oldukça güvenilir bulmuş, satın alma kararı vermeden araştırma yapmaya başlamışlardır.

Mavin, modern pazarlamada devrim yaratacak bir fikirle geliyor.

Mavin Nedir?

Mavin,Influencer Marketing ve pazarlama faaliyetlerin para kazanmalarına yardımcı olacak blockchain teknolojisinden faydalanmalarına izin verecek bir ekosistemdir. Mavin, blockchain teknolojisine dayanan mikro ödeme yapısını tanıtarak etki markörü pazarlama sektöründe devrim yaratma misyonuna sahip bir İsviçre şirketidir. Mavin ile, insanlar dünyanın dört bir yanından markalardan ürünler sunabilir ve bunun için para kazanabilir. Instagram, Facebook, Twitter gibi en sevdikleri sosyal ağ platformlarını kullanarak bu ürünleri ve hizmetleri teşvik edebilirler.

Görsel Video;

Mavin’i Farklı Kılan nedir?

Bu en önemli sorudur ve bunun ayrıntılı bir cevabı uzun sayfalar olabilir. Bununla birlikte, Mavin’in Influencer Marketing fikrine nasıl yaklaştığına ve endüstrinin geleneksel olarak nasıl faaliyet gösterdiği konusunda bazı önemli farklılıklar bulunmaktadır. İşte Mavin’i Influencer Marketing için geleneksel platform sunumlarından farklı kılan başlıca bileşenler.

  • Mikro ve Nano-etkileyenler Catered

Influencer Marketing her zaman en ünlü ve tanınmış şahsiyetlere hitap etmiştir. Bununla birlikte, Mavin, mikro ve nano- influencerların yalnızca ürünlerini tanıtmasını isteyen markalar için değil aynı zamanda etkileyenler için daha üretken olabileceği fikrini ortaya koyuyor. Artık milyonlarca takipçisi olmayan yalnızca yüz ya da bin takipçisi olan insanlar da içerik paylaşarak ve markaları tanıtarak para kazanabiliyor olacak.

  • Blockchain Teknolojisi

Platformdaki tüm işlemler, Mavin’in MVN token biçiminde gerçekleşecektir. Bu, etkilenenleri telafi etmek için değil, doğrulama işlemi sırasında da kullanılacak platformun iç para birimi olcaktır. Çekirdekli blockchain platform, geleneksel yöntemler ve para birimleri kullanılarak gerçekleştirilen mikro ödemelerin maliyetinin yaklaşık 10 kat altındaki olası mikro ödemeleri gerçekleştirecek.

  • Etkili Olmayan Diğer Kişiler de

Mavin’i gerçekten herkes için bir platform haline getiren şey budur. Markaları tanıtmakla ilgilenmeyen biriyseniz, Mavin’e ve organizatörlere benzersiz bir şekilde, yani insan doğrulayıcısı olarak yardım edebilirsiniz. İnsan doğrulayıcıları, paylaşılan içeriğin gerçek olmasını ve gerçek hesaplardan gelmesini sağlamak için kalite güvence sürecine katılacaktır. Oto kontrol mekanizması oluşturma çabasıdır.

Mavin’den Kim Faydalanır?

Mavin’in güzelliği hemen hemen herkesin bu platformdan yararlanabilmesidir. Her şeyden önce, ürünleri tanıtmak ve Mavin platformundayken onlara para kazandırmak için ünlü veya spor yıldızı olmak zorunda değilsiniz. İkincisi, para kazanmak için hiç bir şekilde fenomen olmak zorunda bile değilsiniz çünkü Mavin sizin için benzersiz bir onay mekanizmasına sahip, yani “insan doğrulayıcıları”.

En iyi şey, mikro ve nano-etkileyenler, ürün ve hizmetlerini tanıtmak için dünyanın en büyük markalarıyla doğrudan temasa geçebilecekleridir. Markalar, Mavin’e göre bu yaklaşımla büyük kazançlar elde edecek, mikro ve nano-etkilenenler az sayıda izleyiciye sahip olacak, ancak bu takipçileri ile nişanları oldukça yüksek. Yüksek bir katılım oranına sahip olursanız, daha etkili markalar ne kadar çok fayda sağlayacakları konusunda daha fazla yarar sağlarlar.

Mavin platformuyla ilişkilendirilmesinin bazı büyük avantajları şunlardadır:

  • Ana sisteminde çalışan blockchain teknolojisine sahip bir platformda olacak, böylece daha güvenli ve güvenilir hale gelecektir.
  • Etkileri çekenler, blockchain teknolojisi ve MVN tokenleri sayesinde  kullancılar anında ödeme alabilecekler.
  • Nano ve mikro etkileşimcilerin yüksek katılım oranları ile markalar yatırımlarında çok daha iyi getiri elde edebilecekler.
  • Şirket, yalnızca AI teknolojisini değil, kullanıcıların gerçek içeriklerini ve gerçekliklerini kontrol etmek için gerçek insan doğrulayıcılarını kullanacağı için sahte hesaplar kapatılacak.
  • Etkisi pazarlamacılar ve markalar, küresel büyüme hedefi olan ve gelen büyüme için iyi hazırlanmış bir platformun parçası olacaktır.

Mavin, Influencer Marketing sektörüne kesinlikle büyük bir devrim getiriyor ve blockchain teknolojisinden fayda sağlayacak ve geleneksel para birimleri ve ödeme yöntemlerini elinden çıkartacak gelecek platformların temelini atıyor. Bununla birlikte, böyle bir platformun öncülerinden biri olan liderlik, ilk olma özelliği yine de Mavin’e gidecek.

ICO Öncesi | 30 Ekim – 19 Kasım
ICO | 22 Kasım – 16 Aralık

Https://register.mavin.network 30 Ekim 2017’den 08 Kasım’a kadar ön satışa hazır olun  + % 40 bonus, toplam da 10000 ETH ile sınırlandırılmıştır.

Daha fazla detaylar için lütfen doğrudan iletişime geçin :[email protected]

Web sitesi: https://mavin.network

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin