Lunar: Binance'te hızla büyüyen Defi Coin'ini yakından tanıyın
Lunar: Binance'te hızla büyüyen Defi Coin'ini yakından tanıyın

Lunar: Binance’te hızla büyüyen Defi Coin’ini yakından tanıyın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lunar DeFi ekibi, topluluğa LNR tokenlerinin 1000 BNB ön satışı tamamlandı. Ön satışın tamamlanmasının ardından 2 hafta gibi kısa bir süre geçmesiyle birlikte piyasa değeri 30.000.000 dolara ulaştı. Binance Smart Chain temelli olan Lunar (LNR) token, sahiplerine ödüller sağlarken aynı zamanda tüm Lunar ekosistemini birbirine bağlar. Lunar Token (LNR), Lunar uygulaması, ve NFT koleksiyonundan oluşur. Lunar ekosistemi, Lunar (LNR) tokeniyle birlikte yenilikçi kullanım durumuna sahip güçlü bir ekibe sahip.

Cannot view this image? Visit: https://orders.newsfilecorp.com/files/8378/105814_471871cd34b45820_001.jpg

LNR tokeni, 23 Kasım tarihinde piyasaya sürülmesinin ardın bir hafta içerisinde 10.000 yatırımcıya ulaştı. Kısa sürede önemli yol alan LNR gün geçtikçe daha fazla büyüyecek gibi görünüyor. Lunar DeFi, lansmanın üstünden 14 gün geçmesiyle $LNR token’ın 1400’den fazla sahibe sahip olduğu için başka bir dönüm noktası daha kaydetti. $LNR token, lansmanından bu yana %2.000’in üzerinde muazzam bir büyüme yaşarken son iki gün içerisinde %100 oranında büyüme kaydetti. Bu önemli başarıya ek olarak LNR token sahipleri 1.400.000 dolar değerinde LNR ile ödüllendirildi. Token sahiplerine verilen ödülle birlikte Lunar DeFi en büyük DeFi ödül projelerinden biri haline geldi. Yazım sırasında LNR token, son 7 gün içinde Binance Smart Chain üzerinde açık ara farkla en hızlı büyüyen token haline geldi.

Lunar, CoinMarketCap ve CoinGecko’da Listesinde yer alıyor!

Proje, ayrıca CoinMarketCap ve Coin Gecko web sitelerinde de listelendi. Her iki liste de genel satışta 12 saat sonra gerçekleşti. Yatırımcılar ayrıca $LNR tokenlerini bulmak için CoinBase’in arama motorundan faydalanabilecek. Lunar topluluğu, etkinliklere ve sosyal medya üzerinde aktif bir topluluk olarak tanınıyor. Şirket 23 Kasım tarihinde yeni Discord sunucusunda Lunar DeFi Ekosistemi hakkında duyuru paylaştı. Duyurunun ardından $LNR tokeni 7 gün içinde %1000’in üzerinde büyüdü.

Lunar Uygulaması

Lunar, kullanıcıların kripto ile nasıl etkileşime girdiğini yeniden tanımlıyor. Bunu, yatırımcının tüm ihtiyaçlarını tek bir uygulamada birleştirerek hedefliyor. Tek bir uygulamada cüzdanlar, ticaret ve portföy yönetimi ile token keşfi, stake etme ve NFT ticareti birleştirilecek. Lunar App kullanıcı ara yüzü de kolay bir kullanıma sahip. Uygulama yatırımcılara akıllı kararlar alması için tek bir platform imkanı tanıyor. Uygulamanın kullanıcı ara yüzü, lansmanından sonraki bir ay içinde yayına girdi. Mevcut piyasa değeri, 2.3 milyon dolarlık kilitli likidite ile 30 milyon dolarlık etkileyici bir seviyede yer alıyor. Platform, yakında NFT koleksiyonunun lansmanı başlatmak için çalışmalarına devam ediyor. Lunar NFT’leri, Lunar DeFi Ekosistemi boyunca olağanüstü ödüllerin ve yeteneklerin kilidini açacak. Bu NFT’ler, NFT sanatı parçaları olmanın yanı sıra sahiplerine tüm LNR token işlemlerinin yüzde 0,5’ini ödüllendirmeyi vaat ediyor.

Lunar Hakkında

Lunar, kriptoyu yeniden icat eden bir DeFi ekosistemi olarak piyasada yer alıyor. Bu yeni platform, kullanıcıların on farklı aracın yerini alarak tek bir tıklamayla birçok blockchain tokenlerini ve NFT’leri değiştirmesine olanak tanıyor.

Twitter: https://twitter.com/lnrdefi

Twitter Türkiye: https://twitter.com/LunarDefiTr

Telegram: https://t.me/lnrDefi

Telegram Türkiye: https://t.me/LnrDeFiTurkiye

Facebook: https://www.facebook.com/Lunar-100781689065346

Discord: https://discord.com/invite/lnr

Reddit: https://www.reddit.com/r/lnrDefi/

İletişim Şirket: Lunar DeFi

Yetkili İsim:  MoonshotDev Spaceman

Adres: US/Miami

E-mail: [email protected]

Website: https://www.lunardefi.com/

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin