Yatırımcının kafası karışık: Terra kurucusu Do Kwon çözüm ararken, Binance CEO’su çatallamanın işe yaramayacağını söylüyor!

LUNA, ATH tazeledi: Solana’dan koltuğu geri aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün Terra’nın güne durgun başladığını söylemiştik. Geçen haftalara göre performansı düşük olan LUNA, sekizincilik sırasını rakibi Solana’ya kaptırmıştı. İkili arasında süren rekabette bugün Terra, yerini geri aldı. Yerini almakla kalmayıp Terra, yeni bir ATH gerçekleştirdi.

Terra (LUNA) fiyatı bugün erken saatlerde Binance borsasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 105.91$’a ulaştı. Hatta farklı borsalarda 106 dolar barajını aştı. Kripto para birimi son 24 saatte %10’dan fazla arttı. Piyasa değeri ile sekizinci sırada yer alıyor (Cardano’nun hemen arkasında). Market değerine göre Cardano ile arasında yaklaşık 4 milyar dolarlık bir makas var.

Bloomberg tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre, Singapur merkezli Luna Foundation Guard (LFG), Pazartesi günü 135 milyon dolar değerinde Bitcoin satın aldı. Vakıfla ilişkili adresin şu anda kabaca 1,32 milyar dolar değerinde Bitcoin tuttuğu doğrulandı.

LUNA ilgili söylentiler fiyatlanmasına neden oldu

Terra’nın Bitcoin’i rezerv varlık olarak satın aldığına dair söylentiler geçen hafta dolaşmaya başladı. Kartal gözlü zincir analistleri, kar amacı gütmeyen kuruluşla ilişkili satın alımları fark etmeye başladı. Ancak resmi bir onay gelmemişti.

Satın alımların boyutuyla ilgili spekülasyonlar, en büyük kripto para biriminin fiyatını daha da yükselterek, ana yükseliş katalizörlerinden biri olduğunu gösterdi. Bu nedenle birçok kişi, Terra’nın tek başına devam eden ralliyi omuzlarında taşıdığını düşünmeye başladı.

22 Şubat’ta Terraform Labs’ın kurucusu ve CEO’su Do Kwon, Bitcoin rezervlerinin büyüklüğünü 10 milyar dolara çıkarma niyetini açıkladı. Fakat bunu gerçekleştirecek teknik altyapı henüz mevcut değil.  

Kwon, Bitcoin’in kendisini zaten kanıtladığını iddia ediyor. Bu yüzden kripto para birimi endüstrisindeki birinin bunu sorgulaması zor. Buna ek olarak UST, Bitcoin standardını benimseyen ilk kripto para birimi olarak dikkat çekiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin