Bitcoin

Bitcoin yükseliş duygusunu gösteren tarihi ana ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 2022 yılının Şubat ayından bu yana iyi bir trend oluşturdu. Ara ara iniş ve çıkış yaşansa da genel ivmelenme pozitif ayrışmayı gösterdi. Ayrıca yükseliş duygusunu öne çıkaran tarihe yolculuk ettiğini de gösterdi. Bitcoin yükseliş ile son zamanların önemli değerlenmesine tanıklık etti. Bu da 2022 yılının bu zamana kadar en yüksek seviyesinin gelmesine neden oldu.

BTC tutan Bitcoin adreslerinin sayısı Şubat 2022’den bu yana istikrarlı bir artış gösteriyor. Bu, yükseliş duyarlılığında bir artışa işaret ediyor olabilir. Gelen veriler iyimser bir tablonun ortaya çıktığını gösteriyor. Öyle ki 40 bin doların altında kurumsal yatırımcıların bir hayli fazla BTC topladığı biliniyor.

Sıfır olmayan bir bakiyeye sahip Bitcoin adreslerinin sayısı ilk kez 40 milyonu aştı. Bu varlık için önemli gelişme. Bitcoin yükseliş adına ve kripto para varlığına artan ilgiyi doğrular nitelikte. 

Diğer yandan Analitik platform IntoTheBlock’a göre, 25 Mart’ta Bitcoin ağına 40.25 milyon adres kaydedildi. Bu, kripto para biriminin tüm varlığı için tarihsel bir maksimum seviye olarak kayıtlara geçti.

Bitcoin yükseliş sinyalleri içinde

Bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi 14 Mart’ta 39.7 milyon seviyesindeydi. Son Bticoin yükseliş ile beraber burada da iyileşme yaşandı. Yılın başından bu yana sıfır olmayan Bitcoin adreslerinin sayısı 880 bin arttı. Ayrıca uzun vadeli BTC sahipleri piyasa oynaklığı görmezden geliyor ve önemli seviyelerden toplu alım gerçekleştiriyor.

Bir yıldan daha uzun bir süre önce satın alınan varlıklarda da iyileşme var. Bitcoin cüzdanlarının toplam bakiyesi burada da 11.7 milyon BTC’yi aştı. Gösterge, Kasım 2021’den bu yana yukarı yönlü bir yörüngede.

Borsalardan kripto para çıkışı, BTC sahiplerinin bunları satma niyetinde olmadığını gösteren başka bir yükseliş sinyalidir. Bunlar uzun süreli depolama için yapılandırılıyor. Son iki hafta içinde, toplam 2,7 milyar dolar değerindeki yaklaşık 61.000 Bitcoin, döviz hesaplarından ayrıldı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin