LINK rallisi yıllık rekora meydan okuyabilir mi?

LINK rallisi yıllık rekora meydan okuyabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink’in (LINK) uzun bir süre sonra balinaların girişiyle yeniden popüler oldu. Piyasanın önde gelen varlıklarından biri olan LINk, yerel direnç bölgesinden çıktığına dair spekülasyonlarla öne çıkıyor. 

Çoğu altcoin 2023’ün başından bu yana önemli değerler kazanırken, Chainlink (LINK) fiyatı henüz gerçek bir yükseliş senaryosu görmedi. LINK rallisi gerçekleşirse yaklaşık 1 yıllık bir değer rekoru gelebilir.

Kripto para birimi, 10 aydır yerel direnç bölgesinin altında geziniyor. Ticaret hacmindeki ve balina birikimindeki son ivme, nihayet bir kırılma için umut veriyor.

LINK rallisi 10 aylık bölgeye ulaşabilecek mi?

Haftanın başlarında ilginç bir gelişmeyle, Chainlink balinaları yaklaşık sekiz aydır ölü olan varlıkları hareket ettirdi. Uykuda kalan 8 aylık balinalar büyük transferler yaptı. Balina hareketi genellikle kısa vadede potansiyeli yukarı yönlü fiyat sinyalini gösterir.

LINK rallisi, biraz olumlu bir şekilde yatay bir yol izlemeye devam ediyor. Bu nedenle, kripto para birimi için kısa bir ralli, muhtemelen onu direnç seviyesini geçebilir. Ardından önemli bir fiyat artışı olabilir. Popüler kripto trader’ı Michaël van de Poppe, LINK yukarı eğrisinin devam ederek 10 $ seviyesine ulaşmasını bekliyor. 

Üç ay önceki LINK fiyatıyla karşılaştırıldığında, kripto para birimi değer olarak yaklaşık %15 büyüdü. Diğer yatırımcılar ise, mevcut aralıkta Chainlink’in tüm altcoin’ler arasında yatırım yapmak için çok güvenli liman olabileceğini düşünüyor. 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin