Kripto analisti, Bitcoin'de 40.000 dolar hedefi verdi!

Kripto analisti, Bitcoin’de 40.000 dolar hedefi verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eight Global CEO’su ve Kurucusu Micheal van de Poppe, BTC’nin önümüzdeki aylarda 40.000 dolara ulaşacağına inanıyor. Poppe, BTC’nin davranışını ve performansını yakından inceledi.

CEO, BTC’nin dalgalanması hakkında ayrı bir açıklama yaptı. Özellikle, aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi, BTC’nin yukarı veya aşağı hareket etmesine bakılmaksızın düzeltmeden sonra bile trendini nasıl sürdürdüğünü dikkate alıyor. Ayrıca, BTC’nin düzeltmeye rağmen yükselişini sürdürebileceğini tahmin ediyor.

BTC/USDT 1-day Trading Chart

Ayrıca Poppe, alıcıların adım atması için bir giriş noktası sunacak olan 22 bin dolarda bir düzeltme bekliyor. Ek olarak, BTC’nin 25.000 dolar direnç seviyesini kırması halinde, 31.000 dolara yükseleceğini ve bu seviyede konsolidasyonun kısa bir süre için devam edeceğini tahmin etti.

Bundan sonra Poppe, BTC’nin zirveye çıkmadan ve ağır bir düzeltme yapmadan önce önümüzdeki üç ila altı ay içinde 35.000 ila 40.000 dolar aralığına ulaşmasını bekliyor.

Aşağıdaki tablo incelendiğinde, Bollinger bantlarının genişlediği ve gelecekte daha fazla volatilite olabileceğine işaret ettiği not edilebilir. Bu tez aynı zamanda BTC yükselirken daha düşük tepeler yapan RSI göstergesi tarafından da desteklenir. Bu nedenle, yatırımcıların kârlarını artırmak için yakın gelecekte fiyat dalgalanmalarına dikkat etmesi gerekebilir.

BTC/USDT 1-Day Trading Chart

Poppe’nin belirttiği gibi, varlığı açığa çıkaranlar bir miktar kâr elde edebilirken, uzun pozisyona gidenler daha fazla kâr elde edebilir. Ayrıca Poppe yatırımcıların 22 bin dolar seviyesine dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin