LaneAxis
LaneAxis

Taşımacılık alanında devrim yaratmaya hazırlanan LaneAxis tokenleri %50 indirimli!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Taşımacılık alanına getirdiği yenilikçi çözümlerle adından söz ettiren LaneAxis, özel satış sürecini başarıyla tamamladı. Ön satış devam ediyor: %50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Kamyon taşımacılığı sektörü ABD’de büyük önem taşırken, yılda 800 milyar dolar gelir etti. Ayrıca lojistik sürecini yavaşlatan, sürücüleri riske atan ve maliyetleri artıran verimsizlikler de azaldı. Bu verimsizlikler, israf ve sağlık tehlikeleri ile sonuçlanan ve çevreyi olumsuz etkileyen verimsizlikler.

Blockchain tabanlı bir taşıyıcı ve doğrudan optimizasyon platformu olan LaneAxis, tüm bu sorunları ele almak ve sektörde verimlilik artışı sağlamak için patentli bir teknolojiden yararlanıyor. Amaçları kamyon taşımacılığını ve lojistiği bozmak değil, tamamen iyileştirmek.

Yüksüz gezen kamyonların CO2 emisyonu, Empire State’in iki katı

ABD Ulaştırma Bakanlığı tarafından hazırlanan bir rapora göre, kamyonlar yılda yüksüz bir şekilde 20 milyar mil yol yapıyor. Her gün Amerika’nın yollarında tahmini bir milyon boş kamyon dolaşıyor. Yolda harcanan ortalama süre (altı saat) ve galon başına tek haneli ortalama mil düştüğünde, bu kamyonların ek karbondioksit emisyonu miktarı Empire State Binası’nın iki katına çıkıyor.

Bu sorun, sayısız telefon görüşmelerinin ve faks makinelerinin kullanılmasını içeren bir sipariş süreci ve yük ihaleleri de dahil olmak üzere çeşitli işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmelerini engelleyen Electronic Data Interchange’i (EDI) de içeren bir sipariş süreci ile daha da kötüleşiyor. BlockAxis’in geliştirdiği en son teknolojiye sahip patentli teknoloji, merkezi olmayan IoT ağlarının kullanımını ve sevkiyat ile dağıtım sistemlerinin geliştirilmesini kolaylaştıracağı yer olarak görülüyor.

Blockchain bu çözümde nasıl bir paya sahip?

Blockchain ayrıca, kamyon sürücülerinin sürüş ve ilgili güvenlik kayıtlarının doğrulanması ve sürekli güncellenmesi ile sigorta hizmeti seviyesi gerekliliklerine uygunluğunun doğrulanması yoluyla zamanında ve maliyetli bir şekilde üstlenim sürecindeki mevcut verimsizlikleri ortadan kaldırabilir. Sonuç olarak, nakliyecilerin artık tüm zamanlarını sürücülerle ilgili bilgileri doğrulamak, kayıtları depolamak ve kamyon sürücülerinin güvenlik derecelerini/puanlarını ve zamanında teslimatlarını güncellemek için çalışanlara ihtiyaç duymayacak. Göndericiler daha sonra bu kaynakları daha kârlı arayışlara tahsis edebilir.

Mevcut verimsizlikler göz önünde bulundurulduğunda, kamyon sürücülerinin sürekli fiziksel ve zihinsel baskı altında olması şaşırtıcı değildir. Bu, ABD Çalışma Bakanlığı tarafından yılda yaklaşık 475.000 kamyon kazası için olası sebeplerden biri olarak görülüyor. Hizmet Saatleri (HOS) yönetmelikleri, yolda harcadığı zamanı sınırlamak içindir. Bununla birlikte, birçoğu kuralsız ve ters verim kurallarını göz önünde bulundurur. Ayrıca ilgili sürücü izleme teknolojileri çoğu kez daha fazla verimsizlikle suçlanır. Ayrıca, HOS düzenlemeleri, sektörde %2-5 arasında değişen kapasite kayıplarına ve müşteriler için fiyatların artmasına neden olabilir.

“LaneAxis sektördeki herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak.”

Burada da LaneAxis, platformdaki kamyon sürücülerinin işlerini gerçek zamanlı olarak doğru bir şekilde rapor etmesini ve filolar için optimize edilmiş rotaları tanımlamasını ve böylece zamandan tasarruf etmesini sağlayan bir çözüm sunuyor. Şirket platformu, şoförlerin şu anda bulundukları yer veya varış yerlerinde mevcut yüklere ve nakliyatçıların kesim maliyetlerini azaltmalarına da yardımcı olabilir.

LaneAxis CEO’su Rick Burnett, yorumlarını şu ifadelerle dile getirdi:

Doğal olarak, yük eşleme ve rota optimizasyonu, platform sürüş verimliliğimizin iyileştirilmesinin temel özellikleridir. Bununla birlikte, aynı zamanda kargo ve işlem belgelerinin, faturalama bilgisinden sürücü bilgilerine ve sigorta belgelerine depolanması ve sunulması için de idealdir. Her şeyden önemlisi, ABD’deki yük hareketlerinin yaklaşık %90’ını oluşturan daha küçük bağımsız kamyon şirketlerine yardımcı olacağız. Faks makinelerine, telefon aramalarına ve e-posta çözümlerine büyük ölçüde bağlı kalarak verimsizlikleri ortadan kaldırmak için gereken teknolojiye sahip değildi. AXIS utility tokeni tarafından desteklenen platformumuz, sektördeki herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak ve onlara yeni gelir fırsatları sunacaktır.

Özel satış sürecini 20 Haziran’da tamamlayan LaneAxis, 2 milyon dolarlık soft cap’e yalnızca 72 saatte ulaştı. Halka açık ön satışına 21 Haziran’da başlayan şirket tokenlerde %50 indirim sunuyor. Halka açık ana satış süreci ise 21 Eylül’de başlayacak.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

LaneAxis

Web SitesiWhitepaperTeknik Whitepaper

TelegramTwitterFacebookYouTube – MediumBitcointalk

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin