Otcrit
Otcrit

Kullanıcılara ve projelere kâr payı veren yeni startup: Otcrit

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Otcrit, gerçek bir değere sahip projelere dikkat çekmek isteyen ve blockchain’e inanan genç bir ekibi olan iddialı bir Avrupalı startup’ı. Proje, toplumun yeterince kayda değer ve objektif bilgiye erişememesini ve tüm projelerin yalnızca pazarlamaya odaklanmasını kripto-piyasalarının en büyük sorunlarından biri olarak tanımlıyor. Birçok borsa, arkasında gerçek bir iş planı olup olmadığını önemsemeden her çeşit token’ı listeliyor. Sonuç olarak, token’ların yaratıcıları maliyetli prosedürleri ve masrafları karşılayamadıkları için trader’lara geleceği olmayan varlıklar sunuluyor. Otcrit ekibinin arkasında durduğu anahtar kelimeler “kullanılabilirlik” ve “benimseme”. Ekip, kripto-ekonomisi daha pratik bir yaklaşıma sahip olacak şekilde değişmezse, ICO balonunun patlamasının kaçınılmaz olduğuna iknâ olmuş durumda.

Çözümlerinin bir bölümünü, uzmanlarının ve topluluk üyelerinin sürekli olarak değerli bilgi ve dağıtık defter (distributed ledger) teknolojisi projeleri hakkında raporlar ürettiği Otcrit platformu oluşturuyor. Tüm dünyadan insanlar; analizler ve kripto-şirketleri hakkında farklı kategorilerde – ekip & kurucular, rekabet, endüstri, kod değerlendirmesi, vb. – raporlar yayınlayabilecek. Platformdaki kullanıcılar bu uzmanları veya topluluk yazarlarını, onlara OTC token’ları ile ödeme yaparak, özel raporlar yazmaları için tutabilecek.

Ekosistemin bir diğer önemli kısmı ise, kripto para borsalarının bir sonraki adımı olarak tanımlayabileceğimiz Otcritex olacak. Otcritex’in zengin veritabanı, trader’lara daha iyi kararlar alabilmeleri ve duygularına yenik düşmemeleri konusunda yardımcı olacak. Yaklaşan fork’ların, güncellemelerin ve dönüm noktalarınının, varlıkların fiyatlarında sahip olduğu olağanüstü etkiyi göz önünde bulundurarak; ekip, raporları her zaman güncelleyecek. Piyasa değerinin de ötesindeki sayısız etkene bağlı olarak ekip, en iyi algı yaratan kripto-varlıkları içeren kendi OTC 100 Endeksi’ni dünyaya duyuracak. Aynı zamanda bu endeks, borsada tezgâh üstü alım satım için mevcut olacak ve insanların büyük miktarlardaki token’ları, hepsinin fiyatlarıyla ayrı ayrı uğraşmadan, daha kolay ve daha erişilebilir bir şekilde alabilmesini ve satabilmesini sağlayacak.

En önemlisi, borsa yalnızca güvenilir bir ekibi ve iş planı olan projeleri; yani, gerçek ürün ve hizmetler için ödeme yapmak amacıyla kullanabileceğiniz varlıkları listeleyecek. Otcritex’de listelenmenin hiçbir maliyeti olmayacak. Bu şekilde, gelecek vaadeden birçok ICO, daha fazla kişiyle etkileşime girebilme avantajından yararlanabilecek. Otcritex’e kabul edilen şirketler izlenecek ve eğer bu şirketlerin kurucuları, destekçilerine verdikleri sözleri hayata geçirmedikleri anlaşılırsa, bunun için cezalandırılacaklar. Yol haritasını takip eden ve takipçilerine tamamıyla şeffaf olan girişimler, Otcrit’in, bu girişimlerin token’larının alım satımından elde ettiği kâr üzerinden yüzdelik bir pay ile ödüllendirilecekler.

Fakat, bu iş modelinden fayda sağlayanlar yalnızca varlıkları yaratanlar olmayacak. Otcrit’in yerel token’ı OTC’nin sahipleri, şirketin kazancının %10’uyla haftalık olarak ödüllendirilecek. Ödüller ETH olarak dağıtılacak.

Proje, tamamıyla topluluk merkezli olduğu için, kullanıcı geri bildirimleriyle sürekli olarak gelişecek. Kaç trader’ın bir sorununu çözdürebilmek için aylarca süren sıkıntılı süreçler geçirdiğini göz önünde bulundurduğumuzda, ulaşılabilir müşteri yöneticilerine sahip olmak da bir öncelik olacak.

Projenin ön-satış kampanyası devam ediyor ve eğer bu pozitif değişimin bir parçası olmak istiyorsanız; daha fazlasını projenin websitesinde okuyabilir, Otcrit platformunun Alpha sürümüne bakabilir ve aynı zamanda, 15 Mart’a kadar devam edecek olan özel token ön-satışına katılabilirsiniz.

Basın iletişimi:

Victor Koychev

[email protected]

www.otcrit.org

Telegram grubumuza katılın.


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin