Kripto topluluğunun merakla beklediği Testnet gecikmeli olarak başladı…

Kripto topluluğunun merakla beklediği Testnet gecikmeli olarak başladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun bir bekleyişin ardından, Vasil Hard Fork yükseltmesi sonunda geldi. Haziran ayında yapılması beklenen Testnet gecikmeli olarak Temmuz ayında başladı. Kripto topluluğunun merakla beklediği Vasil Hard Fork sonunda gelmiş oldu. 

Cardano Testnet’te yayınlandı. Bu yükseltme ile Cardano, Temmuz 2022’nin sonunda yayınlanması planlanan ana ağ lansmanına bir adım daha yaklaştı.

Vasil Hard Fork Cardano Testnet’te yayında

Giriş-Çıkış (IOHK), en son güncellemeyi paylaşmak için ekip duyurusunu yaptı. Twitter üzerinden yapılan müjdeli haber ile Testnet aşaması paylaşıldı. Ekip, Vasil Hard Fork Cardano Testnet’e başarıyla yerleştirdiğini ekledi.

Güncelleme ayrıca, SPO’lardan ve geliştiricilerden, aracın entegrasyonlarının ve yapılandırmalarının yeni dağıtılan programla senkronize çalıştığını doğrulamak için çalışmalarını test ağında dağıtmaya başlamalarını istiyor.

Yeni yükseltme ile Cardano, test ağının piyasaya sürülmesinden 4 hafta sonra devreye girecek olan ve geniş çapta beklenen Vasil Hard Fork ana ağ lansmanına bir adım daha yaklaştı. Belirtilen zaman çerçevesi, DPT’lerin ve geliştiricilerin, ekip “ana ağ başlatmayı tetiklemeden” önce gerekli testleri ve değerlendirmeleri yapmalarını sağlayacaktır.

IOHK ekibiyle birlikte Cardano Vakfı’nın, dağıtılan programların yeni başlatılan Vasil Sert Çatal ile uyumluluğunu sağlamak için süreç boyunca Dapp/araç geliştiricileri ile yakın bir şekilde çalışacağını belirtiyor.

Ana hedef Temmuz sonu

Temmuz 2022’nin sonunda başlaması planlanan ana ağ lansmanı, Cardano’nun genel ağ işleyişinde ve birlikte çalışabilirliğinde önemli değişiklikler getirecek. Ana ağ çatalı canlı olduğunda, Cardano işlemleri daha düşük maliyet ve ücretlerle hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. Normalde Haziran ayının son günlerinde başması planlanıyordu.

Diğer faydalar söz konusu olduğunda, IOHK ayrıca, Vasil yükseltmelerinin “çok daha iyileştirilmiş komut dosyası performansı ve verimliliği (artı daha düşük maliyetler) aracılığıyla daha iyi bir geliştirici deneyimine yayılım boru hattı yoluyla daha yüksek verim” içereceğini belirtti.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin