TRON TRX Fiyat tahmini, güncel TRON analizi, güncel TRX analizi

Bu altcoin’i ağustos ayı bitmeden satın almak isteyebilirsiniz! Peki, neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Tron, son 24 saatte %2 oranında artış kaydetti.  Kripto para biriminin işlem hacmi ise %84 yükseldi.  Tron, çekiciliğini artıran yeni güncelleme ve gelişmeler gördü.

TRX, Tron Vakfı tarafından oluşturulan ve ilk olarak 2017’de piyasaya sürülen merkezi olmayan blockchain tabanlı bir işletim sistemidir.

Tron ağı, merkezi olmayan finans (DeFi) ve değiştirilemez token (NFT) madenciliğinde merkezi olmayan uygulamalar (dApp) desteğinin yanı sıra akıllı sözleşmeler ve çeşitli farklı blockchain sistemleri için tam desteğe sahiptir.

Daha sonra bu ağ, yerel kripto para birimi TRX tarafından beslenen büyük bir ekosisteme dönüştü.

Tron güncellemeleri

30 Ağustos 2022’de Tron, genel ekosistemi çevreleyen en son güncellemeleri gözden geçirdikleri “TRON Haftalık Raporu 8.22–8.28 Uluslararası Sürüm” blog gönderisini yayınladı.

Önemli güncellemelerden bazıları, blok üretim mantığının yanı sıra çatal anahtarı mantığında bir iyileştirme içerir. Ayrıca, veri tabanı depolama için bir araç eklediler. Bununla birlikte kararlılık ve düğüm bağlantısını geliştirmenin yanı sıra bir TCP bağlantısı kurma verimliliğini artırdılar.

Rapor edilen zincir içi verilere baktığımızda, Tron’un blockchain yüksekliği, ağ genelinde toplam 6,713 düğüm ile 43,61 milyonu aştı. Tron Mainnet’teki toplam hesap sayısı, hafta boyunca 971,880 yeni hesapla 108,781,925’e ulaştı.

Ayrıca, TronScan blockchain’i gezgininden alınan verilere göre, 31 Ağustos’ta TRON’un hesapları 109,531,666’ya ulaştı.

Tron (TRX) satın almalı mısınız?

Bu yazının yazıldığı sırada TRX, 0,064419 dolar civarında işlem görüyor.

Altcoin, 5 Ocak 2018 tarihinde 0,231673 dolarlık değeri ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Altcoin, bir önceki aydaki performansının üzerine çıkmayı başardı. Temmuz ayındaki en düşük değeri 0,0626 dolarken, 30 Temmuz’da 0,07105 dolar ile aylık zirvesine ulaşmıştı.

altcoin TRX grafik

Böylece, altcoin fiyatında 0,00845 dolar değerinde veya %13 oranında bir artış görebiliriz.

Bunu akılda tutarak, yatırımcılar Tron’u Eylül 2022’nin sonuna kadar 0,1 dolara tırmanabileceği için satın almak isteyebilirler.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin