Bitcoin Air kavramı
Bitcoin Air kavramı

Yaklaşan Bitcoin forku Bitcoin Air nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para biriminde belirgin bir trend varsa, o da Bitcoin ile ilgili birçok yeni fikir üretme eğilimidir. Tüm projeler, oldukça açık nedenlerden dolayı çok fazla dikkat çekmemekte. Bitcoin forku olan Bitcoin Air projesi ise kripto meraklıları arasında azda olsa dikkat çekmeyi başardı.

Bitcoin Air projesi nedir?

Piyasada zaten Bitcoin’in çok fazla sürümü var. Tüm bu klonlar, dünyanın önde gelen kripto para biriminin şöhretini kullanmak için Bitcoin adını kullanıyor. Bazıları bu konuda başarılı olurken, diğerleri ise başarı için mücadele ediyor. Bitcoin Air şimdilik ikinci kategoriye girecek, ancak bu konuda nasıl gelişmelerin ortaya çıkacağını zamanla göreceğiz.

Bitcoin Air kendini toplum odaklı bir girişim olarak konumlandırarak, iş kültürüyle öncelikle şeffaflık, ölçeklendirme ve güvenlik konularına çözüm getirmek istiyor. Eğer Bitcoin’in sahip olmadığı tek bir şey varsa, ölçeklendirmedir. Ancak önümüzdeki aylarda bu sorunu çözmek için yeni çözümler geliştiriliyor.

Peercoin holder’lar airdrop’tan faydalanabilecekler

Bitcoin Air gerçek Bitcoin ile karşılaştırıldığında çok farklı bir fikir birliği algoritması kullanır. Proof-of-work ile proof-of-stake ve dual-chain Blockchain ile çalışma kanıtlarını birleştirir. Bu son yön Carbon Credit Asset desteğiyle geliştirildi bu yüzden doğru kişilere çekici gelebilir. Yeni para birimleri piyasaya sürüldüğünde akla gelen en büyük soru, hangi yolu izleyeceğidir.

Bitcoin Air, “kripto paralarla ilgili temel sorunları” çözmek isterken, bununla ilgili olarak planladıkları şey, diğer projelere kıyasla pek de farklı değil. Air hard fork’tan sonra dağıtılacak. Ancak henüz Bitcoin Air için resmi bir başlangıç ​​tarihi yok. Peercoin tutucularının bu airdrop’un bir parçası olması da ilginç bir durum oluşturuyor. Her şeye rağmen, projenin başarılı olması şu aşamada çok çalışmasına bağlı.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin