Kripto ticari marka başvuruları 2021 yılını geride bıraktı…

Kripto piyasası son durum: Varlıklar nasıl bir yol izliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, Haziran ayına nazaran Temmuz’da iyi bir başlangıç yaptı. Mayıs-Haziran aylarındaki kara bulutlara rağmen ciddi ataklar görüldü. Elbette eski seviyelerinden oldukça uzak olduğunu söyleyebiliriz. Ancak 1 ve 3 aylık grafik dönemlerine bakıldığında 5x-6x yapan kripto para birimlerini görebiliyoruz.

Son dalgalanmaya rağmen, Bitcoin gıpta edilen 20.000 dolarlık çizginin üzerinde kalmayı başardı. Çoğu altcoin de bugün biraz yeşilde ve ETH yaklaşık 9 günün en yüksek seviyesi olan 1.200 dolara doğru yükseldi.

Bitcoin, 20 bin dolar bandını koruyor

Kripto piyasası için en önemli veri Bitcoin. En değerliği varlığın 20K seviyesini koruması altları daha da cesaretlendiriyor. Kısa süreli 20.000 doların altına düşse de çabuk toparlamayı bildi. Ancak önündeki dirençlere ulaşması zaman alıyor. Ulaştığında ise ciddi bir satış baskısı görüyor.

Artan fiyat dalgalanmalarının ardından, hafta sonu geldiğinde varlık yaklaşık 19.000$’da sakinleşti ve 4 Temmuz’un ulusal ABD tatili olduğu gerçeği göz önüne alındığında, Pazartesi günü fiyat hareketi açısından da pek bir şey olmadı.

Salı günü, BTC’nin 19.250 dolara düştüğü ve 20.600 dolara yükselerek başka bir roller coaster’ı yaşattı.

20 bin doların altındaki seviyelere başka bir geri çekilmenin ardından, Bitcoin bu çizginin üzerine çıktı. Piyasa değeri 400 milyar dolara yakınken, altlar üzerindeki hakimiyeti ise %42.4’te sıkı şekilde duruyor.

Ethereum, altcoinlere öncülük ediyor

Kripto piyasası için bir diğer önemli konu ise altcoinler. Küçük yatırımcıların dikkatini çeken varlıklar, son zamanlarda iyi performans gösteriyor. Ayı piyasasına rağmen günlük yüzde 200’ün üzerine çıkabilen birçok varlığı görebildik.

Ethereum dünden bu yana %3 artışla ayakta duruyor. Ayrıca, ikinci en büyük varlık, 9 günün en yüksek seviyesi olan 1,200 doların biraz üzerine çıktı. Şu an itibarıyla, ETH bu seviyenin hemen altında işlem görüyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin