Ethereum Stake getirisi beklentilerin aksine düşük olabilir…

Ethereum’un Sepolia Testnet’inin başarısı sayesinde varlığın fiyatı yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 6 Temmuz Çarşamba günü, Ethereum geliştiricileri, Ether ağını Hisse Kanıtı (PoS) ağına bir adım daha ileri götürdü. Sepolia test ağında The Merge’i başarıyla gerçekleştirdi. Bu adım oldukça olumlu karşılandı.

Haber, ETH fiyatının son 24 saatte %5 artmasını sağladı. Bu artışla beraber fiyat 1.150 doların üzerinde kalabildi. Hatta 1.170 dolar seviyelerinde dolaşan Ethereum için iyi bir haber oldu. 

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi bu haftanın başlarında büyük bir satış baskısı altındaydı. Ancak bu olumlu gelişme kesinlikle yatırımcılar için umutları yeniden canlandırdı. Dünkü etkinlik sırasında, Sepolia’nın iş kanıtı zinciri, yani yürütme katmanı, hisse kanıtı zinciri, yani fikir birliği katmanı ile birleşti.

Ethereum Testnet hakkında açıklama geldi

Ethereum eğitimcisi Anthony Sassano, Sepolia test ağında The Merge’in başarısını doğruladı. Ayrıca Goerli test ağında The Merge uygulamasının yolunu açtığını da sözlerine ekledi. Bu ana aşama için önemli bir adım sayıldı. Sassal şunları söyledi:

“Sepolia, Merge canlı yayınını izleyen herkese teşekkürler. Sepolia birleştirme geçişi başarıyla geçti (ve zincir tamamlandı!). Bu yüzden şimdi önümüzdeki birkaç gün boyunca izleyeceğiz. Sonra Goerli sonra ana ağı birleştiriyoruz. Birleştirme geliyor.”

Mainnet birleştirmesinde gecikme yok

Ethereum 2.0’ın bir Proof-of-Stake mekanizmasına geçişinin geliştirilmesi, geçmişte kısmi gecikmeler görmüştü. Şu anda, Ethereum ana ağ geçişinin yıl sonuna kadar gerçekleşmesi bekleniyor.

Sepolia Testnet Merge’de bile bazı aksaklıklar oldu. Bununla birlikte, Ethereum protokolü geliştiricisi Terence Tsao, Birleştirmeyi “başarı” olarak nitelendirdi. Belli aksaklıklar olsa da geliştiriciler genel başarıya odaklandı. 

Ayrıca geliştirici Tsao, doğrulayıcıların %25-30’unun Birleştirmeden sonra “yanlış yapılandırmalar” nedeniyle çevrimdışı olduğunu söyledi. Daha sonra, bunlardan ana ağ Birleştirmesini daha fazla geciktirmeyecek küçük “gecikmeler” olarak bahsetti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin