Şu an altcoin almak mantıklı mı?

Kripto paralar son durum: Bitcoin 22K üstünde, altcoin’ler ise daha durgun…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir hafta başlangıcı yapan kripto paralar, Bitcoin’in ilerleyişini seyrediyor. Tüm varlıklar aynı anda hareketlerini sergilemiyor. Bitcoin’in yanı sıra bazı bireysel performanslar göz çarpıyor. Ancak Bitcoin dominance baskınlığı altların hareketlerini kısıtlıyor.

Dün gerçekleşen haftalık kapanış sonrasında verilerin iyi geldiği görülüyor. İyi bir direnç noktasını geride bırakan BTC, 22 bin doların üzerine kendini atmayı başardı.

Bitcoin Pazartesi öğleden sonra ticarette 22.000 ABD dolarının üzerine çıktı. Ancak diğer yandan Etherum, bu gidişata ayak uyduramadı. Solana, Bitcoin’den sonra ilk 10 içinde en fazla yükselen kripto para birimi oldu.

Bitcoin ilerlerken, kripto paralar yerinde sayıyor

Kripto paralar, Bitcoin’in gününü gün ettiği bir zaman diliminde daha sakin kalmayı tercih etti. Genel markete baktığımızda bazı altcoin’ler hariç kimi kırmızı kimi ise az bir yeşile dönmüş durumda. Bitcoin ise yüzde 2’lik bir ivmenin tadını çıkarıyor.

Bitcoin fiyatı, ayıların altı haftanın en düşük seviyeye getirmesinden sonra yeniden güç toparladı. Geçtiğimiz hafta 19 bin doların altına düşmesi endişe yaratsa da ayıların gidişatı daha fazlasına yetmedi. Satıcıların tükenmesiyle alıcılar yeniden sahne aldı.

Kripto paralarda altlar daha sakin

Alternatif varlıkların ilerlemesi nispeten düşük kaldı. Hatta BTC, pozitif görünüm sergilerken bazı kripto paralar kırmızı yakıyor. 

Ethereum, birkaç gün içinde 1.500 dolardan neredeyse 1.750 dolara çıktı. Fakat ikinci en büyük kripto para biraz kırmızıda duruyor. Yine de 1.700 doların üzerinde durmayı başarıyor.

Diğer kripto paralar şu şekilde; Ripple, Cardano, Dogecoin ve Polygon da önemsiz günlük kayıplar kaydetti. Buna karşılık Binance Coin, Polkadot, Shiba Inu ve Avalanche biraz yeşil renkte.

Güvenilir kripto para siteleri hangileri?

Yatırımcılar her zaman güvenilir kripto para siteleri arar. Özellikle 2021 ve 2022 yılında artan hack saldırıları sonrasında güvenilir siteleri kullanmak istiyor. Ayrca kripto borsalarınında daralması yatırımcının endişe duymasına neden oluyor.

Her zaman bilindik kripto borsalarında yatırım yapmak gerekir. Ayrıca büyük miktarlarda tutulan varlıklar için soğuk cüzdan kullanılmalıdır. 

Kripto para açılış kapanış saatleri kaçta oluyor?

Kripto paralar için kapanış her zaman gece 3’te gerçekleşir. TSİ gece 3 olmasına karşın farklı ülkelerde sabah ve öğlen saatlerine denk gelmektedir. Ancak genel manasıyla bu saat kabul edilir. Günlük kapanış 3 olur. Ardından ise yine gece 3’te kripto paralar yeni güne başlar.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin