Bu 3 kripto para düşüş eğiliminden kurtulamıyor!
Bu 3 kripto para düşüş eğiliminden kurtulamıyor!

Bu 3 kripto para düşüş eğiliminden kurtulamıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa belirsizliği tüm büyük kripto paraları etkilerken bugün Solana, Terra ve Avalanche düşüş kaydetti. Bu kripto paraların bugün ulaştığı değerler haftanın en düşük seviyeleri oldu. Piyasalar Cuma günü ağırlıklı olarak kırmızıdayken bazı altcoinler de yükseliş kaydetti. En dikkate değer olanı, şu anki düşüş baskısından kurtulmayı başardığı için, yazım sırasında %6’ya yakın işlem gören NEO oldu.

Perşembe günkü seansta 23,45 dolarlık dip seviyesinin ardından NEO bugün erken saatlerde 27,03 dolarlık gün içi en yüksek seviyesine yükseldi. Hareket, NEO’nun son 3 haftada 10 dolara yükselmesinden sonra gerçekleşti.

SOL, LUNA ve AVAX bugün tamamen düştü!

Technical Analysis: SOL, LUNA and AVAX All Down on Friday

 

Cuma günkü ralli, 14 günlük Göreceli Güç Endeksi’nin 59’un üzerine çıkması ve şu anda 61 seviyesine çıkmasıyla arttı. NEO/USD de uzun vadeli direnci 26 dolarda kırarak 1 ayın en yüksek seviyesini garantiledi.

Bu yanlış kırılmanın ardından, yatırımcılar şimdi fiyat gücünün bu hafta sonu daha fazla ivme kazanıp kazanmayacağını görmek için bekleyecek.

AVAX art arda ikinci seansta düşüş yaşadı, LUNA üst üste üçüncü günde de düşüşü sürdürüyor. Ancak bunların hiçbiri bugünün en dikkate değer düşüşü değil.

Bu hafta en fazla dikkat çeken düşüş yaklaşık %15 düşen ve fiyatların uzun vadede düşüşle karşılaştığı Solana oldu. RSI aşırı satım bölgesine düşerek fiyat gücü de azaldı ve şu anda bu haftanın en düşük seviyesi olan 36’da yer alıyor.

Technical Analysis: SOL, LUNA and AVAX All Down on Friday

Bu son düşüşler momentumu aşağı itti ve 10 günlük (kırmızı) ve 25 günlük (mavi) hareketli ortalamaların aşağı doğru geçmesine neden oldu. Bu da düşüş eğiliminin bir işareti. SOL, Ağustos ayından bu yana 89 doların altında işlem görmedi, ancak bu düşüş devam ederse, bu hafta sonu görebiliriz.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin